Cabinet Psihologie Lelia Marcu

Nota 10 din 4 recomandari
820 vizite
Locatie: Bucuresti,
Telefon:
  • Psihoterapeut Lelia Marcu- psihoterapie ortodoxă

Recomandari

10
a votat pe 22-12-2017 cu nota
Valentin

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lelia Marcu
Am petrecut o perioada lunga in cabinetele de psihologie fara a vedea o schimbare semnificativa la mine. Nu reusea nimeni sa gaseasca o terapie care sa functioneze. In ziua de azi este greu sa gasesti pe cineva care te poate ajuta intradevar. Doamna terapeut Lelia Marcu a gasit cauza tuturor starilor mele. Iar acum sunt din nou bine! Recomand tuturor celor care vor sa gaseasca raspuns la intrebarile lor cat mai repede sa nu intarzie pierzand timp pretios si sa apeleze cu incredere. Aveti credinta in Dumnezeu si in oamenii Lui.Si sufletul si trupul vostru va fi santos.

10
a votat pe 15-12-2017 cu nota
Nectaria

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lelia Marcu
Dna Marcu m-a facut bine, recomand tuturor! Aveam atacuri de panica si eram foarte depresiva. Acum sunt pe calea cea buna! Multumesc din suflet!

10
a votat pe 19-11-2017 cu nota
Mircea

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lelia Marcu
Total de acord! Doamna aceasta mi-a schimbat viata, de fapt, daca stau bine sa ma gandesc, mi-a salvat-o! Eram tare bolnav, ajunsesem un om de nimic, cu stari depresive urate si atacuri de panica foarte grele. Dansa m-a ajutat sa ies din tot acest iad al anxietatii si sa am din nou o viata normala. Da, mi-a redat sanatatea!

10
a votat pe 13-07-2017 cu nota
Ioana

Ultima vizita la cabinet: iunie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Lelia Marcu
Doamna Marcu este un terapeut extraordinar, un doctor de suflete care a facut adevarate minuni pentru oamenii care i-au trecut pragul. Are experienta de peste 15 ani si mii de oameni vindecati, de diferite dureri sufletesti sau trupesti. Este specializata pe atacuri de panica, depresie si anxietate, dar nu numai. Am cunostinte salvate de dumneaei, care sufereau de diferite tulburari (dependenta de alcool, de ex). EU sunt un caz vindecat de depresie, ajunsesem foarte rau, iar doamna mi-a redat increderea in mine si bucuria de a trai. V-o recomand din toata inima!

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK