Cabinet psihologie Modrea Margareta

fara recomandari
3169 vizite
Locatie: Focsani, jud Vrancea, Str. Pictor Grigorescu, bl. 8, ap. 1
Telefon: 0722343979
Program: Se acorda consultatii numai pe baza programarii cu 1-2 zile inainte de data dorita, la tel.0722343979.

Cursuri pentru: liceeni, părinți de adolescenți, persoane interesate de psihologie

Inapoi Autor: Psiholog dr. Margareta Modrea

 CURSURI ORGANIZATE IN FOCSANI

CURS DE PSIHOLOGIE

Organizez – la cerere- cursul “Noțiuni de psihologie pentru începători”, numai în grupuri de 5-7 persoane cu vârste de peste 16 ani. Cursul se va desfășura pe parcursul a 12 ore repartizate în 2-3 zile stabilite de comun acord cu solicitanții. Cursul va avea un caracter interactiv oferind și posibilitatea autocunoașterii principalelor trăsături de personalitate ale participanților. Prețul întregului curs este de 240 lei (20 lei/oră ) care se achită la început, odată cu semnarea contractului de prestări servicii. Notă: cursul are ca scop numai familiarizarea cu noțiunile de bază ale psihologiei și nu asigură pregătirea pentru a susține un eventual examen (bacalaureat sau admitere în facultăți ) care presupune un volum mai mare de cunoștințe. Informații la tel. 0722 343 979 (prof. psih. dr. Margareta Modrea ).

 

 

CURS PENTRU PĂRINȚI

Organizez – la cerere- curs instructiv pentru părinții cu copii adolescenți. Cursul se va desfășura numai cu grupuri de 5-7 persoane (părinți ), pe parcursul a 5 ore repartizate în 1-2 zile stabilite de comun acord cu solicitanții. Cursul se adresează părinților care au dificultăți în relația cu pre/adolescenții și cuprinde noțiuni de psihologia adolescentului, auto/testarea relației părinte-copil, elemente practice privind comunicarea eficientă etc. Prețul întregului curs este de 100 lei (20 lei/oră ) care se achită la început, odată cu semnarea contractului de prestări servicii. Informații la tel. 0722 343 979 (psiholog dr. Margareta Modrea ).

 

CURS DE AUTOCUNOAȘTERE ȘI ORIENTARE  ÎN CARIERĂ - pentru liceeni

Organizez,  la cerere, cursuri de 10 ore pentru autocunoaștere în scopul orientării carierei, destinat cu prioritate elevilor din clasele a XI-a care nu sunt încă hotărâți ce drum să aleagă în viața profesională. Acest curs se desfășoară numai în grupuri de 5-7 participanți. Prețul este de 200 lei (20 lei/oră ) care se achită la început, odată cu semnarea contractului de prestări servicii. Cursul va avea loc în 2-3 zile stabilite împreună cu solicitanții.

 

La sfârșitul cursului, elevii vor primi o adeverință utilă în completarea dosarului lor personal. Informații la tel. 0722 343 979 (psiholog dr. Margareta Modrea ).

 

„Pregatirea psihologica in vederea sustinerii examenelor si concursurilor”

Se adreseaza elevilor din clasele a XII-a si dureaza 4 ore (pret total: 80 lei ).

 

NOTA: Toate cursurile pot fi organizate si in alte locatii (aflate la maxim 250 Km de Focsani ),

la cerere, pe baza de contract, si cu conditia existentei unui numar de minim 15 participanti.

 

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK