Daciu Alina - Cabinet medical de Psihiatrie

Daciu Alina - Cabinet medical de Psihiatrie

fara recomandari
327 vizite
Locatie: Iasi, jud Iasi, Str. Anton Crihan , Nr.18
Telefon: 0726340035
Program: Marti: 14:30-20:00 Joi: 14:30-20:00 Sambata: 07:30-13:00
  • Psihiatru Dr. Daciu Alina
„Medicina este arta vindecării, care teoretic nu are nicio limită.Stări de neliniște, depresie, sentimente de inutilitate, de devalorizare, scăderea vitalității și a randamentului personal, iritabilitate, irascibilitate, episoade impulsiv-explozive, prezența fenomenelor psihoproductive de tipul halucinațiilor complexe, idei delirante de urmărire, de persecuție, de prejudiciu, tendințe de suicid - astfel de probleme nu se vindecă de la sine. E nevoie de timp, energie și muncă pentru restabilirea echilibrului interior, pentru depășirea acestor probleme care ne afectează nu doar pe noi, ci și pe cei dragi din jurul nostru.

Numele meu este Daciu Alina, sunt medic specialist psihiatru și vă aștept pentru consultații, tratament și monitorizare, punând accent pe relația medic-pacient, pe respectul, grija față de pacient și confidențialtatea actului medical. Vă aștept într-un cadru intim și relaxat pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele care vă acaparează, care vă macină și vă afectează calitatea vieții. Orice problemă poate avea o rezolvare, trebuie doar să solicitați ajutor și să vă doriți schimbarea.

În cadrul cabinetului pot fi diagnosticate și tratate o serie largă de tulburări, cum ar fi:

-Tulburări afective

-Tulburări anxioase;

- Tulburări alimentare;

- Tulburări psihotice;

-Tulburări psihosomatice;

-Tulburări de personalitate

- Tulburări de comportament

- Tulburări ale somnului;

-Tulburări de memorie sau atenție;

-Dementa

-Tulburări legate de consumul de alcool sau droguri.

Pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie puteți beneficia de consultații gratuite!

Aici puteți beneficia de servicii medicale de calitate pentru diagnosticarea și tratarea diferitelor tulburări de natură psihiatrică, consiliere psihiatrică, eliberarea de avize și adeverinte pentru atestarea statusului mental, certificate medicale de specialitate pentru comisia de handicap , managementul de caz specific pentru pacienții cronici.

Vă puteți redobândi controlul asupra vieții, încrederea în sine, curajul de a schimba ceva și de a vă îmbunătăți viața. Problemele de natură psihiatrică nu vă afectează doar pe dumneavoastră, doar viața personală, profesională sau socială, ci afectează și calitatea vieții persoanelor din jurul dumneavoastră!Vă aștept cu drag!
recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK