Mesajele ascunse din viața ta

Mesajele ascunse din viața ta

Subconştientul înregistrează în mod automat tot ce se întâmplă în viaţa ta încă de când eşti în pântecele mamei. Aceste mesaje preluate de subconştient iţi influenţează emoţiile şi acţiunile tale. Subconştientul nu este raţional. De aceea, dacă gândeşti în mod conştient că vrei un job, o casă, o maşină nouă sau orice altceva şi îi dai ordin subconştientului tău, nu te va ajuta să obţii ceea ce vrei neapărat. Trebuie să consulţi supraconştiinţa ta pentru a afla dacă ceea ce vrei este bun pentru tine.


Această forţă interioară te ajută şi te îndrumă sa faci ceea ce e bine pentru tine. Învaţă să o asculţi şi aşa nu te vei mai simţi niciodată singur.


Supraconştiinţa îţi trimite mesaje prin intermediul subconştientului tău pentru a realiza dacă ceea ce faci în prezent este benefic pentru tine. Astfel de mesaje pot fi: anumite boli, dependenţele de orice fel (tutun, alcool, droguri, jocuri de noroc ), menţinerea greutăţii în parametrii normali, insomniile sau somnul exagerat, emoţiile puternice greu de gestionat, accidentele, pierderea obiectelor sau chiar furtul lucrurilor personale. Avem tendinţa de a găsi cauze externe la toate acestea. Este supraconştiinţa noastră care încearcă să ne ajute să găsim echilibrul interior.


Fii atent la aceste semne şi încearcă să înţelegi ce vrea supraconştiinţa să iţi transmită!


Dacă ni se întâmplă ceva neplăcut, greu de suportat, în loc să ne înfuriem, mai bine acceptăm aceste lucruri, chiar dacă ni se pare nedrept, incorect şi că nu ar avea nici o legătură cu noi. Asta nu înseamnă că nu trebuie să mai acţionăm şi să ne complacem într-o anumită situaţie. Atunci când ne răzvrătim, ne îndepărtăm de mesajul pe care supraconştiinţa ni-l trimite. Astfel nu mai înţelegem care este nevoia noastră şi s-ar putea să acţionăm într-un mod neconcordant cu ceea ce e benefic pentru noi.


Observă aceste lucruri şi încearcă să înţelegi aceste mesaje!
Astfel, vei găsi liniştea interioară, vei trăi în armonie cu tine însuţi.

Gâgă Simona Mihaela Cabinet Individual de Psihologie
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK