Cabinet individual de psihologie Niţulescu Ozana Raluca

Cabinet individual de psihologie Niţulescu Ozana Raluca

fara recomandari
1137 vizite
Trimite o solicitare de programare la cabinet
Locatie: Bucuresti, Zona Romană-Universitate
Telefon: 0727909386
Website: http://ozananitulescu.ro

Cum mai ești? - grup de dezvoltare personală (cu începere pe 3 mai 2017)

Inapoi Autor: Ozana Nițulescu

Un grup de dezvoltare personală este format de obicei din persoane care simt că pot/ vor/ au nevoie de ceva diferit în viața lor, dar nu prea știu cum s-o apuce.

Fie că, de exemplu, le este greu să-și gestioneze anumite emoții, au unele relații care îi tulbură, caută noi posibilități de a-și folosi resursele interioare, sau pur și simplu doresc să se cunoască mai bine, dezvoltarea personală le poate oferi un bun punct de pornire.

În plus, interacțiunea într-un cadru sigur și primitor cu persoane care sunt în căutări asemănătoare poate duce la noi perspective și moduri de acțiune, bazate pe o înțelegere empatică și cuprinzătoare.

 

Vă invit miercuri, 3 mai, între 18:30 și 20:30, la o primă întâlnire a unui astfel de grup, în care să ne întrebăm cum mai suntem și cum mai putem fi, și altfel față de cum ne știm sau ne-am obișnuit să fim!

 

Cadrul va fi unul centrat pe persoană, în care empatia și acceptarea pozitivă necondiționată sunt procesele care susțin dialogul și explorarea interioară.

 

Vom continua apoi cu întâlniri săptămânale, a câte două ore fiecare. Pentru a avea suficient timp de dezmeticire, dezmorțire și descoperiri, propun un minim de 15 întâlniri, până la început de august.

 

Contribuția de participare la fiecare întâlnire este de 50 de lei de persoană. Înscrierile se fac la adresa contact@ozananitulescu.ro sau la 0727909386. O întâlnire individuală prealabilă este necesară (pentru o mai bună organizare ).

 

Despre mine și psihoterapia centrată pe persoană puteți citi mai multe pe ozananitulescu.ro și ozananitulescu.ro/blog.

Despre perspectiva mea asupra grupurilor de dezvoltare personală și de terapie găsiți mai multe aici: http://ozananitulescu.ro/blog/psihoterapia-de-grup/

 

Vă aștept cu bucurie!

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK