Marana Matei Cabinet Individual de Psihologie

Marana Matei Cabinet Individual de Psihologie

Fericirea poate fi si o alegere. Drumul il construim impreuna.
Nota 9.9 din 16 recomandari
1878 vizite
Trimite o solicitare de programare la cabinet
Locatie: Bucuresti, Str. Hristo Botev (La 5 min de metrou Unirii), sector 2 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0723527046
Program: Luni, Marti, Miercuri : 12.00 - 20.00 Joi, Vineri: 09.00 - 17.00 Sambata 10.00 - 14.00
Website: www.psihoterapeut.online
 • Psiholog Marana Matei
www.psihoterapeut.online
www.psihologcopii.com

Sunt Marana Matei si sunt psiholog. Lucrez din 2010 atat cu adultii, cat si cu copiii si adolescentii. Persoanele care vin catre mine tind sa ma descrie ca un psiholog cald , mereu umar la umar cu ei si curioasa in a gasi resurse, solutii si alternative . Adevarul este ca pe toate acestea ne vom baza pentru o terapie de succes.


Am studiat psihologia în Marea Britanie la University College London, una dintre universitățile din top 5 în Europa, deoarece am rezonat cu valorile lor: excelenta, rigurozitate stiintifica si diversitate

Cred în unicitatea fiecărei persoane cu care interacționez la cabinet și în nevoia ei diferită de a aduce schimbarea în viața sa. De aceea, pe lângă relația centrată pe comunicarea eficientă psihoterapeut – pacient, reperele după care mă ghidez și care asigură succesul intervențiilor sunt:
- încredere în resursele persoanei din fața mea , expertă în propria viață, cu particularitățile sale, și
- strategii terapeutice bazate pe cercetări , ce oferă fundament intervenției psihoterapeutice și permite identificarea celor mai eficace mijloace pentru fiecare în parte.


Deoarece lucrez într-o manieră pozitivă și integrativă , mă concentrez pe ceea ce este deja funcțional în viața persoanei și împreună, integrăm alternative sănătoase, fie că vorbim de o emoție, comportament sau acțiune. Misiunea mea este să ghidez, să sprijin, NU JUDEC, NU MĂ IMPUN, ci îmi adaptez stilul de intervenție pentru că FIECARE PERSOANĂ ESTE UNICĂ ȘI NEVOIA DE SCHIMBARE ESTE DIFERITĂ.


Pentru a putea fi alaturi de persoană în maniera sa proprie m-am preocupat să îmi îmbogățesc mijloacele terapeutice prin multiple pregătiri profesionale - terapie solution-focused, sistemica, erickoniana, terapie bazată pe scheme cognitive și hipnoza clinică


Maniera mea de lucru:

- Intervenție orientată pe soluții și resurse
- Abordare pozitivă și benefică
- Măsurarea progreselor și rezultatelor din ședință
- Terapie eficientă
- După primele 2-3 întâlniri putem ști cu un grad ridicat de siguranță dacă și cum vom obține rezultate împreună
- Adaptarea stilului și metodei la nevoia persoanei din fața mea.
- Metode de relaxare și gestionarea stresului


Mai multe informații despre mine, pregătirea mea profesională și tarife găsiți pe www.psihologcopii.com sau
www.psihoterapeut.online

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Psihoterapie individuala
 • Anxietate, atacuri de panica, fobii
 • Depresie
 • Dificultati de comunicare, relationare, adaptare
 • Experiente traumatice
 • Managementul conflictului
 • Pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu
 • Stima de sine scazuta, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Psihoterapie de cuplu
 • Psihoterapie copii
 • Psihoterapie adolescenti
 • Consiliere si informare pentru parinti
 • Evaluare psihologica si psihodiagnostic
 • Evaluarea afectiva / emotionala
 • Evaluarea comportamentala
 • Evaluarea mecanismelor de adaptare / aparare
 • Evaluarea personalitatii
 • Hipnoza
 • Psihoterapie online
 • Psihoterapie de familie

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 13-08-2018 cu nota
A.

Ultima vizita la cabinet: iunie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
Dubiile despre tot ce inseamna mersul la psiholog si ce ar putea sa faca un psiholog ca sa te ajute sa depasesti o perioada mai dificila au fost spulberate de catre Marana in cateva sedinte. Cu doza potrivita de empatie, a stiut sa identifice adevaratele blocaje ce trebuie eliminate si sa puna in lumina atuurile ce trebuie exploatate pentru a avea modul de viata dorit.

10
a votat pe 12-12-2017 cu nota
SERBAN

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
Eu am fost la multi alti terapeuti, inainte ca sora mea mi a recomandat o pe Marana care avea reusit sa i ajute pe fetele ei cand alti nu aveau avut acest succes...Cu incredere am fost la ea si nu am fost dezamagita! Din punctul meu de vedere si experienta mea de ani intregi in terapie, ea propune o abordare foarte eficienta; iti da instrumente si technice simple de pusi in aplicare ca sa inveti sa ti ia viata in mainii. De cand am inceput terapia cu ea, am observat multe schimbari pozitivi in viata mea si o capacitate acutita de a face fata la incercari vietii. II sunt foarte recunoscatoare pentru ajutorul ei nepretuit. O recomand cu multa incredere, ca poate face minune in viata celorlati. In plus, este o persoana de o empatie rar intalnita care chiar vrea cel mai bun pentru pacientii ei, ceea ce este foarte apreciabil! Ps: va rog sa ma iertati pentru greseli dar sunt frantuzoiaca si chiar daca locuiesc in Romania de 4 ani, inca nu stapanesc limba asta frumoasa dar si grea perfect.

10
a votat pe 29-11-2017 cu nota
Costi

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
O recomand cu caldura pe Marana Matei, un terapeut exceptional si cea mai empatica persoana pe care am intalnit-o. Am lucrat intens asupra mecanismelor si schemelor psihologice care imi guvernau viata, mecanisme care nu imi permiteau sa evoluez si sa imi fiu propriul prieten si care aproape “conspirau” sa ma aduca intr-o stare de permanenta anxietate, defensive si negativism. Am invatat cum sa fiu principalul vehicul al vindecarii mele si ii voi ramane vesnic recunoscator pentru ajutorul sau. In primele sedinte a identificat cu exactitate abordarea la care raspund cel mai bine. De asemenea, in foarte scurt timp, schimbarea si linistea pe care am simtit-o initial in mine a inceput sa fie perceputa si in exterior, pana la punctul in care unele persoane apropiate au simtit nevoia sa imi spuna direct ca sunt alt om, sa ma felicite pentru imbunatatire si sa se apropie mai mult de mine. Ii multumesc pentru sustinere si rabdare Maranei!

10
a votat pe 09-11-2017 cu nota
Ana

Ultima vizita la cabinet: iunie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
Dna Marana Matei este nu numai excelenta din punct de vedere profesional, dar de asemenea o persoana care manifesta empatie, cautand sa incurajeze, discreta, care nu judeca si nu se amesteca cind nu e cazul. Cu dansa, fara sa fie nevoie sa depanam firul vietii de pe cind eram in burta mamei, reusim sa rezolvam probleme concrete. Resimtim dorinta ei sincera de a face totul pentru pacienti, si reuseste, dupa experienta mea, cu rezultate extraordinare. Copilul meu de 5 ani avea un blocaj handicapant ; 10 vizite la un psiholog renumit nu au adus nicio imbunatatire. Dupa o singura consultatie la Dna Matei acest blocaj era in mare parte indepartat, iar dupa 3 consultatii copilul nu mai avea nicio dificultate. In fata unor asemenea rezultate am decis sa facem doua consultatii de familie, ceea ce a permis sa rezolvam problemele de comunicare pe care singuri nu le puteam depasi. Dna Matei ne-a permis sa cistigam un timp pretios. In prezent sunt convinsa ca e bine sa consulti indata ce apar dificultatile, ele fiind repede inlaturate de un bun psiholog precum e dansa. O recomand cu totala incredere pe Dna Matei.

10
a votat pe 05-11-2017 cu nota
Valentin C

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
Marana m-a ajutat sa imi activez potentialul de auto-actualizare, mi-a fost catalizator in dezvoltarea personala si intr-un timp foarte scurt a fost alaturi de mine in atingerea obiectivelor cu care am venit in cabinet.

10
a votat pe 05-11-2017 cu nota
Emilia Panescu

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
acest terapeut a intuit resursele interioare, mi-a accelerat procesul de crestere personala si a folosit o serie de tehnici din abordari psihoterapeutice diferite care m-au ajutat sa depasesc momente dificile.

10
a votat pe 05-11-2017 cu nota
Ada Musat

Ultima vizita la cabinet: februarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
O recomand pentru abilitatea de a se focusa pe solutii, resurse personale blocate, modelarea pe limbajul si materialul clientului. In plus, formarile multiple pe care le detine o face capabila sa lucreze pe probleme multiple.

10
a votat pe 05-11-2017 cu nota
Valentina A.

Ultima vizita la cabinet: mai 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
Dupa îndelungi vizite la diferiti doctori(ORL-isti,cardiologi,endocrinologi),am calcat pragul Doamnei Marana Matei,o persoana delicata,onesta,calda,calma ,ce m-a ajutat sa depășesc o perioada nefasta din viata mea.Recomand cu drag!

10
a votat pe 04-11-2017 cu nota
AV

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
In primul rand, o recomand oricui. Recunosc ca mi-am pus mari sperante in Dna Matei de cand i-am citit parcursul profesional si modul in care isi intelege profesiunea. Am fost anxios si sceptic insa cand am cunoscut-o - pare teribil de tanara- insa, daca nu as fi ramas in terapie as fi ratat o experienta care m-a ajutat enorm sa fac fata stresului si sa imi inteleg starile.

10
a votat pe 04-11-2017 cu nota
Raluca

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
M-a ajutat sa descopar adevarata mea putere de a iesi din impas. Important pentru mine a fost ca am putut stabili o relatie de incredere si siguranta inca de la inceput, ceea ce m-a ajutat sa ma deschid

10
a votat pe 02-11-2017 cu nota
Iulia

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
O recomand cu mare drag :)

10
a votat pe 01-11-2017 cu nota
Ana Maria Lepadatu

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
Marana Matei m-a învățat sa ma centrez pe găsirea de soluții, a pus accentul pe ceea ce merge și ceea ce pot potenta in relațiile mele cu cei din jur. In momentele in care simțeau ca orice as face nu reușeam sa ies dintr-o situație in care simțeam ca ma afund și nu reușesc sa ma deblochez, abordarea ei, modul de a ma direcționa către soluții și către lucruri care merg, au fost lumina de care aveam nevoie. O recomand atât ca om cât și ca profesionist!

10
a votat pe 01-11-2017 cu nota
Alexandra R

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
O recomand cu drag pe Marana. Prima oara cand mergi la psiholog nu stii la ce sa te astepti, asa ca in momentul in care am fost intampinata cu caldura, deschidere si empatie, am stiut ca am ajuns unde trebuie. Nu ma asteptam sa fie usor sa vorbesc despre anxietatile mele cu un strain. Marana m-a ajutat in momente foarte dificile sa ma lupt cu depresia si anxietatea, aratandu-mi ca desi nu am toate raspunsurile, pot sa merg inainte si ca exista si alte optiuni, nu doar ce am tot incercat... M-a ajutat enorm sa fiu mai bine.

10
a votat pe 01-11-2017 cu nota
Andrei

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
un super psiholog, care masoara rezultatele si care se adapteaza pe nevoile tale. recomand 100%

10
a votat pe 01-11-2017 cu nota
Daniela Tarnovschi

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
O recomand cu mare incredere pe Marana. Este un terapeut care se concentreaza pe probleme, vrea sa le rezolve eficient si are un mare repsect pentru client. Pentru ca am mare incredere in abilitatile sale de terapeut, dar si in perspicacitatea de care da dovada am fost in terapie cu fetita mea. Marana mi-a dat sfaturi foarte bune de fiecare data cand am apelat la serviciile ei care m-au ajutat mult in relatia cu propriul copil. Si pe viitor intentionez sa continui terapia tot cu Marana.

9
a votat pe 01-11-2017 cu nota
Stefan George

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Marana Matei
Am venit confuz si nervos, poate chiar si dezamagit. Imi puneam prea multe intrebari si nu gaseam timpul si rabdrea de a le gasii un raspuns. Am trecut prin toate senzatiile in cautarea unor raspunsuri, reusind impreuna cu doamna doctor Marana Matei sa organizam intrebarile in functie de urgentele lor. Sedintele m-au ajutat sa inteleg ca nicio problema nu se va rezolva instant sau chiar sa dispara, insa am dobandit o educatie morala pe care o aplic in viata de zi cu zi si reusesc sa vad partea cea plina a paharului, lucru care ma determina s-o recomand cu drag si incredere oricarei persoane care este in cautare de liniste si lamurire.

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp
Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.