Psiholog - Cristian A. Nica (Autor, formator și antreprenor)

Psiholog - Cristian A. Nica (Autor, formator și antreprenor)

Viața ta contează, pe tine!
Nota 10 din 41 recomandari
53002 vizite
Trimite o solicitare de programare la cabinet
Locatie: Cluj-Napoca, jud Cluj, Internațional - Pentru WhatsApp adăugați prefixul +44
Telefon: 7741507447
Program: Luni - Vineri: 08:00 - 21:00 Sâmbătă şi Duminică: disponibil pentru urgenţe şi monitorizări.
Website: http://www.cristiannica.co.uk
Ofer servicii pentru optimizare şi dezvoltare, prevenţie şi tratament. Sunt psiholog cu peste zece ani experiență în psihologie clinică, consiliere, psihologie organizațională și a sănătății. "Empatizez profund” cu diversele abordări psihologice, dar prefer o abordare eficienta, bazată pe dovezi (cognitivă și comportamentală). În acest scop, am publicat două cărți pentru a informa și dezvolta o percepție acurată asupra practicilor psihologice validate științific.
Mă regăsesc în trăirile celor cu care lucrez și valorizez cât mai mult ceea ce observ la fiecare, înainte de a oferi o strategie pentru educarea minții. Personal, sunt implicat în acțiuni sociale, îmi petrec timpul planificând proiecte cu impact și scriind texte care inspiră. Am avut parte de o experiență de viață generoasă în oportunități și provocări deopotrivă. Am ales să fac mai mult chiar și atunci când ceilalți nu au crezut că este posibil și am pornit pe un drum care oferă șansa de a lupta pentru o lume mai bună.

Acum că mi-ai ieșit în cale, iată cum putem colabora.

În prezent ofer servicii şi intervenţii psihologice profesionale (la nivel internațional), fiind acreditat atât de către Colegiul psihologilor CoPsi - România cât și de către Health and Care Professions Council (HCPC) - UK.

Intervenţiile psihologice sunt disponibile atât faţă-în-faţă cât şi online (naţional şi internaţional), la nivel individual, interpersonal sau organizational.

Also available for those who are fluent in English, French or Italian only. For more details with regards to my work strategy, don't hesitate to get in touch.

Am absolvit Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei (dublă specializare în psihologie şi pedagogie), în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, iar ulterior am urmat două programe de master în Psihologie Clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie, respectiv în Psihologia resurselor umane.
Sunt de asemenea formator, manager de proiect si manager în inovare, și am colaborat cu unele dintre cele mai importante ONG-uri din România (Fundaţia Clujul are Suflet, Fundaţia Română pentru Copii Comunitate şi Familie sau Fundaţia Ruhama.

Accesaţi paginile de mai jos pentru mai multe detalii.
• Like me on Facebook: www.facebook.com/pages/Psiholog-Cristian-Andrei-Nica/310054475695818
• Connect to my LinkedIn network: ro.linkedin.com/pub/cristian-andrei-nica/40/475/798

Publicaţii:
• Vulnerabilitatea percepută: implicaţii în sănătate, siguranţă şi performanţă: ro-ro.facebook.com/pages/Vulnerabilitatea-Perceput%C4%83-Implica%C5%A3ii-%C3%AEn-S%C4%83n%C4%83tate-Siguran%C5%A3%C4%83-%C5%9Fi-Performan%C5%A3%C4%83/201531763256533

• Ghid pentru beneficiarul intervenţiilor psihologice: www.facebook.com/pages/Ghid-pentru-Beneficiarul-Interven%C5%A3iilor-Psihologice/231123660297547

În cele ce urmează, vă este prezentată perspectiva personală despre formele de intervenţie psihologică, în funcţie de contextul şi beneficiarilor cărora li se adresează.

• Implică o abordare eclictică fundamentată în paradigma cognitivă şi comportamentală.
• Sunt mazate pe dovezi.
• Respectă protocoalele de intervenţie aprobate în comunitatea ştiinţifică.
• Se ghidează dupa principiul systemic.
• Revizuite periodic conform standardelor stiinţifice.

1. Servicii de tipul 1 la 1.
Obiective: autocunoastere, preventie, autocontrol, dezvoltare

• Consiliere: permite centrarea pe problema în scop rezolutiv, îmbunătățirea deciziilor si adaptarea. Veți dobandi cunostinte, abilitati si deprinderi utile in gestionarea situatiilor dificile la nivel individual, de familie, în cuplu, educatie sau cariera.
Abordeaza: probleme de viata (dezamagiri, regrete, disconfort), dificultati de adaptare in scoala sau la locul de munca, conflictele si situatiile limita in cuplu (etc).

• Psihoterapie: Forma de interventie terapeutica, ce vizeaza elementele implicate in psihopatologie la nivel clinic, subclinic sau nonclinic. Include tehnici pentru preventia bolii, a situatiilor de risc sau pentru ameliorarea sanatatii. In plus, vizeaza in special elementele ce produc stres si/sau dizabilitate intr-unul sau mai multe domenii ale vietii.
Abordeaza: anxietate, fobie, depresie, schizofrenie, anorexie, insomnie (etc).

• Coaching: Interventie centrata pe scop, ce presupune achizitionarea deprinderilor necesare pentru abordarea obiectivelor cu relevanta personala in business, cariera, cuplu, sau viata in general.
Abordeaza: leadership, antreprenoriat, dating, probleme de viata (etc).

• Asistenta psihologica: Interventie cu rol de suport, pentru traversarea situatiilor dificile, nesigure, sau cu potential traumatic.
Abordeaza: acceptarea bolii, asistarea copiilor pentru divort, doliul, comunicarea identitatii sexuale (etc).

• Alte interventii de tipul 1 la 1: dezvoltare personala, autocunoastere, mentoring, mediere.

2. Interventii destinate grupurilor
Obiective: impartasire, experienta, invatare, transfer

• Preventie de grup: Implica tehnici si proceduri adresate unui grup de persoane ce impartasesc aceeasi problema (consumul de substante, divortul, agresivitate).
Abordeaza: consumul de substante (tutun, alcool, droguri), divortul, slabirea, controlul furiei.
• CURS: Presupune o abordare educationala formala sau nonformala prin care se prezintă elemente psihologice in scop curativ, preventiv, pentru dezvoltare sau optimizare.
Abordeaza: dezvoltarea performantei in diverse domenii, controlul proceselor mintale, dobândirea unor competente de integrare si interactiune sociala, ameliorarea comportamentelor (sexual, alimentar, sportiv, de studiu), (etc.

• Interventie pentru schimbare: Implica adresarea problemelor unui grup, prin metode directe sau indirecte, ce au rolul de a controla comportamentul individual respectiv de a minimiza riscurile de imbolnavire
Abordeaza: obedienta, controlul agresivitatii, relationarea sanatoasa, (etc).

3. Interventii destinate ANTREPRENORILOR
Obiective: deschidere, invatare, implementare, schimbare, performanta

• Consultanta: presupune controlul si ameliorarea proceselor, sistemelor si procedurilor de business pornind de la teorii psihologice.
Abordează: Sisteme de management, marketing al produselor, branding organizaţional sau relaţiile de muncă.
• Coaching: Interventie centrata pe scop, ce presupune dobândirea unor deprinderi necesare pentru abordarea obiectivelor cu relevanta personala in business, cariera, cuplu, sau viata in general.
Abordează: autodeterminismul, concentrarea, managementul resurselor, dezvoltarea obiectivelor si gestionarea planurilor.
• Dezvoltare personala: Presupune ameliorarea proceselor cognitive, emoţionale şi relaţionale, relevante pentru controlul şi adaptarea la condiţiile din mediul de business.
Abordează: autocontrolul, rutinele comportamentale, stilul de gândire, conştienţa de sine. •autocunoastere: constientizarea punctelor tari si a limitelor individuale cu relevanta pentru controlul si dezvoltarea elementelor de business.
Abordeaza: trasaturile de personalitate, rutinele comportamentale, stilul de gandire.
• Psihoterapie: Forma de interventie terapeutica, ce vizeaza elementele implicate in psihopatologie la nivel clinic, subclinic sau nonclinic. Include tehnici pentru preventia bolii, a situatiilor de risc sau pentru ameliorarea sanatatii. În plus, vizeaza in special elementele ce produc stres si/sau dizabilitate în domeniul profesional, familial, fiind o intervenţie ce vă permite redobândirea echilibrului în viaţă.
Abordeaza: stresul, anxietatea, îngrijorarea, depresia, insomnia etc.

4. Interventii destinate ORGANIZATIILOR
Obiective: cunoastere, control, schimbare, productivitate

• Training - Presupune dezvoltarea cunoştinţelor, abilităţilor şi deprinderilor în rândul angajaţilor.
Abordeaza: factori intrapersonali (autocontrol, managementul stresului), factori interpersonali (managementul conflictelor, comunicarea în echipă), factori organizaţionali (gestionarea resurselor, ameliorarea proceselor de leadership, creşterea loialităţii).
• Diagnoza - Reprezintă o analiză amănunţită a proceselor şi sistemelor organizaţionale, implicate în creşterea productivităţii şi performanţei organizaţiei.
Abordează: sistemele, procesele sau rolurile organizaţionale, factori specifici (comunicarea, încrederea sau loialitatea), cât şi factori interpersonali (stilul de conducere şi coeziunea echipei).
• Asistenţă: Implică un proces suportiv, preventive sau curativ, adresat angajaţilor cu rolul de a diminua simptomele psihologice ce interferează cu buna desfăşurare a activităţii pe post.
Abordeaza: problemele interpersonale, simptomele de burnout, calitatea vieţii la locul de muncă, motivaţia sau responsabilitatea în muncă.


Specializări, Acreditari si Atestari

Psiholog - Absolvent Facultatea de Psihologie si Stiinte ale educatiei (specializarea Psihologie), Universitatea Babeş - Bolyai, Cluj-Napoca;
Psiholog Clinician - atestat de Colegiul psihologilor din Romania - CPR);
Psihoterapeut - format prin programul de master "Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie" (UB, respectiv prin Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (atestat de CPR)
Consilier psihologic - format prin programul de master "Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie" (UB, respective prin Asociaţia de Psihoterapii Cognitive şi Comportamentale din România (Atestat de CPR

Coach - atestat de specializare (Global manhatten)
Consilier de orientare privind cariera - Atestat de calificare profesionala (IRCETT);
Psiholog (educational si vocational) - Atestat de CPR;
Specialist in resurse umane - absolvent masterat Managementul resurselor umane, UBB
Psiholog specializat in resurse umane - atestat de CPR

Pedagog - absolvent Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (specializarea pedagogie), UBB;
Formator - Atestat de Calificare profesionala (eduexpert);
Manager de proiect - Atestat de calificare profesionala (Schultz Consulting);

Publicatii
Nica, C. A. (2012). Ghid pentru beneficiarul interventiilor psihologice. Invulnerable systems publishing (ISP), Cluj-Napoca.
Nica, C. A. (2011). Vulnerabilitatea perceputa: implicatii in sanatate, siguranta si performanta, Invulnerable Systems Publishing ISP, Cluj-Napoca.

Cercetări proprii-prezentate în cadrul unor conferinte naţionale şi internaţionale
Nica, C. A. (2010). Sexual Vulnerability in Sensation Seeking: A matter of risk-taking following positive illusions, 24th Conference on Health Psychology, Cluj-Napoca, Romania.
Nica, C. A. (2010). "Perceived vulnerability to disease - the facts and fictions: A theoretical review", 24th Conference on Health Psychology, Cluj-Napoca, Romania.
Nica, C. A. (2010). Authenticity as a reference point for sexual satisfaction: Fantasy disclosure, Is it a challenge?", European Conference on Positive psychology, Copenhaga, Danemarca.
Nica, C. A. (2010). "Enhancing sexual fantasy using mindfulness: A matter of Absorption or hedonic capacity?", European Conference on Positive psychology, Copenhaga, Danemarca.
Nica, C. A., Farcas, A. (2007). "Différences de genre entre les psychologues cliniciens et les psychiatres en ce qui concerne la relation thérapeutique", Le Congres International de Psichotherapies Cognitives et Comportementales: Latini Dies, Cluj-Napoca, Romania.
Rotar, R., Nica, C. A., Iuga, I., Bogdan, A. (2007). "Préférences comportementales dans le cas des émotions négatives fonctionnelles", Le Congres International de Psichotherapies Cognitives et Comportementales: Latini Dies, Cluj-Napoca, Romania.
Nica, C. A., Farcas, A., Bogdan. A., (2007). "Influenţa tipului de personalitate, a managementului impresiei şi a stereotipului de gen în selecţia de personal", Conferinta Nationala de Psihologie Industriala si Organizationala "Alexandru Rosca", Cluj-Napoca, Romania.
Nica, C., A., Farcas, A., (2006). "The importance of the perceptive inhibition in memory", Conferinta internationala Centenarul Psihologiei, Bucuresti, Romania.
Farcas, A., Nica, A. C. (2006). "Stereotipul de ieri si de azi inimaginea, sau iluzia romaniei", Conferinta Nationala de Psihologie Sociala (Identitate si integrare Europeana", Iasi, Romania.
Nica, C., A., (2005). "Sindromul Membrului Amputat", "Saptamana internationala a cunoasterii creierului (Brain awareness week), Cluj-Napoca, Romania.

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Consiliere psihologica
 • Psihologie clinica
 • Psihologie educativa
 • Psihiatrie
 • Psihiatrie pediatrica
 • Coaching si dezvoltare personala
 • Autocunoastere si accesarea potentialului interior
 • Consilierea carierei
 • Control si autocontrol comportamental si emotional
 • Dezvoltarea abilitatilor de comunicare
 • Gestionarea timpului
 • Managementul stresului
 • Psihoterapie individuala
 • Anxietate, atacuri de panica, fobii
 • Dependenta de alcool
 • Dependenta de droguri/medicamente
 • Dependenta de jocuri de noroc
 • Depresie
 • Dificultati de comunicare, relationare, adaptare
 • Dificultati in luarea deciziilor
 • Experiente traumatice
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu
 • Renuntare la fumat
 • Retragere din viata sociala
 • Stima de sine scazuta, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Tulburari alimentare
 • Psihoterapie de cuplu
 • Certurile frecvente
 • Disfunctiile sexuale
 • Gelozia, violenta verbala, fizica si sexuala
 • Indecizia de a ramane in relatie
 • Infidelitatea
 • Pregatirea pentru casatorie
 • Sarcina nedorita de partener
 • Sexologie
 • Psihoterapie copii
 • Agitatie, nervozitate, agresivitate
 • Anxietate, fobii, ticuri
 • Deficit de atentie, incapatanare, iritabilitate, agresivitate
 • Enurezis, encomprezis, afectiuni somatice cu cauza psihica
 • Insomnii, cosmaruri, somn agitat
 • Izolare, timiditate excesiva, inhibitie, conduite bizare
 • Perturbari ale comportamentului ca urmare a aparitiei unui nou membru in familie
 • Probleme de comunicare si relationare (copilul nu are prieteni, nu se adapteaza la gradiniţa/scoala
 • Probleme scolare (dificultati de invatare, scaderea randamentului scolar, absenteism, abandon scolar
 • Traume suferite (decesul unui membru la familiei, divortul sau separarea parintilor, accidente, boli
 • Tulburari de comportament (conduite agresive si autoagresive, minciuna, fuga, furt)
 • Psihoterapie adolescenti
 • Anxietate, fobii, tulburari somatice cu cauza psihica
 • Conduite agresive, violenta, nervozitate, minciuna, furt, fuga de acasa
 • Conflicte in familie, dificultati de relationare
 • Dependente - alcool, droguri, fumat
 • Dificultati de invatare, esec scolar, absenteism, abandon
 • Probleme afective si sexuale
 • Stima de sine scazuta, depresie, tentative de suicid
 • Tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
 • Tulburari ale somnului, tensiune emotionala, incapacitate de a se relaxa
 • Psihoterapie de grup
 • Consiliere si informare pentru parinti
 • Consiliere privind educatia si comportamentul fata de copil
 • Training-ul parintilor cu copii dificili
 • Evaluare psihologica si psihodiagnostic
 • Evaluarea afectiva / emotionala
 • Evaluarea cognitiva
 • Evaluarea comportamentala
 • Evaluarea dezvoltarii psihologice
 • Evaluarea gradului de discernamant
 • Evaluarea mecanismelor de adaptare / aparare
 • Evaluarea personalitatii
 • Servicii pentru companii - MRU,NLP,Consiliere
 • Analiza muncii si evaluarea posturilor
 • Asistenta in procesele de reorganizare a muncii si restructurare organizationala
 • Asistenta psihologica in determinarea pachetelor optime de stimulare-motivare a angajatilor
 • Asistenta psihologica in evaluarea performantelor profesionale
 • Asistenta psihologica in orientarea si integrarea noilor angajati
 • Asistenta psihologica in selectia de personal
 • Coaching privind dezvoltarea structurilor manageriale
 • Consiliere organizationala (pentru angajati)
 • Consiliere psihologica pentru angajati
 • Consiliere Team Building
 • Consultanta in MRU (managementul resurselor umane)
 • Diagnoza organizationala
 • Evaluare psihologica periodica a personalului
 • Sex-terapie
 • Hipnoza
 • Combaterea durerii - migrene, dureri asociate bolilor cronice, nastere
 • Controlul greutatii corporale
 • Creşterea performanţelor- concentrare, memorie, imbunatatire aptitudini psiho-fizice
 • Eliberarea de obiceiurile nedorite: bâlbâiala, ticuri, bruxism, enurezis diurn/nocturn, ros unghiile
 • Eliminarea dependentei de droguri, alcool sau nicotina
 • Hipnoterapia cognitiv-comportamentala
 • Hipnoterapia durerii
 • Hipnoterapia traditionala
 • Managementul stresului
 • Reducerea/eliminarea simptomelor in unele boli cronice
 • Tratamentul disfunctiilor sexuale - ejacularii precoce, impotentei, frigiditatii, vaginismului, etc
 • Tratamentul insomniei
 • Tratamentul unor afectiuni psihice - problemelor emotionale, anxietate, depresie, fobii, obsesii
 • Interpretare vise
 • Psihoterapie online
 • Psihoterapie la domiciliu
 • Psihoterapie de familie
 • Formare in psihoterapie

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 04-08-2020 cu nota
Adriana

Ultima vizita la cabinet: iulie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Se spune că viața noastră este rezultatul oamenilor pe care îi întâlnim zi de zi. Odată ce l-am întâlnit pe Cristian, viața mea a devenit mai primitoare, bogată în experiențe pozitive și plină de culori care îmi încălzesc sufletul zi de zi.

10
a votat pe 03-08-2020 cu nota
Daniel Morar

Ultima vizita la cabinet: iulie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Am să spun doar atât: mulțumesc.

10
a votat pe 03-08-2020 cu nota
Adam

Ultima vizita la cabinet: august 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
I am deeply grateful for his support. He is totally professional and I believe that anyone could benefit from his skills. After struggling with depression and social anxiety, I was suffering from identity conflicts, which were due to my traumatic childhood. After the first few sessions, I felt more coherent and comfortable about my experiences, and little by little I was able to build a life I am now proud of.

10
a votat pe 31-07-2020 cu nota
Paul

Ultima vizita la cabinet: iulie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Un psiholog foarte bun care m-a ajutat să trec peste gânduri legate de suicid care îmi măcinau viața și care credeam că în cele din urmă o să mă termine. În cursul ședințelor cu dânsul, prin intermediul terapiei nici nu știu unde au dispărut acele gânduri, însă la final m-am simțit un om nou, mai ușor și cu o altă perspectivă de viață. După m-a ajutat să fiu foarte conștient asupra deciziilor pe care le iau asupra viitorului meu. În cele mai simple cuvinte un om special care ajută foarte mult.

10
a votat pe 06-05-2014 cu nota
Adela

Ultima vizita la cabinet: mai 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Pentru mine a fost o experienta foarte utila. M-a ajutat sa imi descopar increderea in mine, sa schimb felul in care vad lucrurile. Sunt convinsa ca oricine ar avea de castigat in urma servicilor oferte de dansul.

10
a votat pe 13-02-2014 cu nota
Iulia Mot

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
A fost prima data cand am mers la psiholog. Nu am stiut ce presupune si nu credeam ca o sa ma ajute. Am mers mai mult din curiozitate. Nu numai ca m-a ajutat dar m-a si inspirat ambitia, perseverenta si pasiunea in munca pe care o face. Sunt convinsa ca vei fi multumit de serviciile oferite de el si vei fi castigat!

10
a votat pe 09-01-2014 cu nota
Vlad

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Il recomand pe domnul psiholog Nica A. C. deoarece este o persoana care se implica cu adevarat in rezolavrea problemelor pacientilor.

10
a votat pe 12-11-2013 cu nota
dya83

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Am apelat la domnul psiholog Cristian pentru atacurile de panica si anxietate. Acum ,dupa cateva sedinte multe din simptome au disparut, iar anxietatea a scazut in intensitate. Eu am beneficiat de terapie online, fiind in alt oras. Si sunt foarte multumita de terapia online, pentru ca este la fel cu cea din cabinet. Puteti avea incredere in a face terapie online cu domnul Cristian.Este o persoana rabdatoare , care se implica in problemele pacientilor.

10
a votat pe 12-11-2013 cu nota
anonim

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
m-a ajutat sa trec peste atacurile de panica, il recomand cu incredere

10
a votat pe 07-11-2013 cu nota
Iulia

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Recomand cu incredere serviciile oferite de domnul psiholog Cristian Andrei Nica pentru pasiunea pe care o pune in munca depusa , pentru daruirea pe care o dovedeste in cazul fiecarui pacient si de asemenea pentru profesionalismul de care da dovada . Metoda abordata in terapie a fost bine aleasa , rezultatele aparand intr-un timp scurt. Un psiholog de nota 10!:)

10
a votat pe 03-11-2013 cu nota
Mihaela

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Recomand cu incredere serviciile oferite de psihologil Cristian Andrei Nica pentru profsionalismul de care dispune in serviciile pe care le ofera

10
a votat pe 31-10-2013 cu nota
calin condor

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Apelati cu incredere la Cristian, va va ajuta cu mult profesionalism, multa rabdare si deosebita atentie la detalii.Mi-a fost de un real ajutor. Recomand!

10
a votat pe 01-10-2013 cu nota
anonim

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Metoda abordata in terapie a fost foare bine aleasa, iar rezultatele au inceput sa apara dupa primele sedinte. Il recomand ca expert si bun cunoscator al practicilor terapeutice.

10
a votat pe 21-09-2013 cu nota
Flori A.

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
"Daca gasesti un drum fara obstacole, probabil ca drumul acela nu duce nicaieri." - J.F.KENNEDY Asta m-a facut sa inteleg dl.psiholog Cristian Andrei Nica. Asa m-a ajutat sa realizez ce se intampla cu mine si mi-a dat putere sa reusesc sa inteleg ca "important este cum interpretam ceea ce ni se intampla si mai putin ceea ce ni se intampla in viata" A fi carismatic este un har cu care te nasti, har pe care il au doar anumiti oameni de exceptie. Acesta este dl.Cristian Andrei Nica. Multumesc !

10
a votat pe 16-09-2013 cu nota
P.M.

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Nota 10********* cu infinit de stelute si felicitari.

10
a votat pe 25-07-2013 cu nota
Alina Isac

Ultima vizita la cabinet: iulie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Vocatie si pasiune sant cuvintele cheie care-l caracterizeaza pe d-nul Cristian Nica. Un profesionist dedicat , care stie sa identifice atat solutii potrivite pentru problema in sine , cat si forma de abordare adecvata , personalizata si adaptata. In urma sedintelor de psihoterapie efectuate pentru copilul meu in varsta de 8 ani rezultatele au fost vizibile de la o sedinta la alta, tratamentul fiind facut cu rabdare si tact. Recomand cu caldura acest cabinet oricui crede ca nu este multumit de viata lui sau pentru o dezvoltare optima.

10
a votat pe 15-07-2013 cu nota
isac dragos

Ultima vizita la cabinet: iulie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
blandete, intelegere,pasiune

10
a votat pe 26-06-2013 cu nota
Sebastian Roman

Ultima vizita la cabinet: mai 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Am întâmpinat dificultăţi de învăţare şi concentrare din cauza anxietăţii. Domnul psiholog m-a ajutat să înţeleg ce înseamnă performanţa şi efortul. Acum pot spune că deţin lucrurile sub control iar rezultatele mele s-au îmbunătăţit treptat.

10
a votat pe 26-06-2013 cu nota
Daniela Tutos

Ultima vizita la cabinet: august 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Domnul Nica este un foarte bun specialist, bine informat si documentat. Este un psiholog profeionist care stie sa raspunda nevoilor adolescentilor. Are o experienta vasta in munca cu tinerii iar cartea care abordeaza teme legate de agresivitate si vulnerabilitate este absolut exceptionala

10
a votat pe 26-06-2013 cu nota
Attila

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Cristi este un psiholog foarte bun,dedicat 100% pentru sustineri si ajutarea pacientilor,pe mine ma ajutat sa trec peste depresi foarte mari si ma ajutat sa-mi recapat viiata cu o calitate mult mai buna,ma ajutat sa trec peste fiecare problema de care aveam impresia ca nu voi trece...

10
a votat pe 26-06-2013 cu nota
Ana-Maria Udrea

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
A fost o experienta intensa, placuta si folositoare. Am invatat diferenta dintre ganduri rationale si irationale, cum sa-mi controlez emotiile si ca pot. Ca pot sa-mi revin indiferent de situatie, ca pot sa controlez felul cum reactionez ca sa fie in folosul meu si ca sa depasesc situatiile negative. Am mers la terapie ca ultim efort de a-mi reveni din starea de apatie in care ma regaseam de ceva vreme. Si a fost una dintre cele mai intelepte decizii luate. Recomand tuturora sa mearga la psiholog, fie si preventiv sau, mai ales, preventiv. Doctorul Nica m-a facut sa fiu confortabila pe parcursul sedintelor si mi-a lasat impresia ca sunt inteleasa. Ma bucur ca am avut curajul sa merg la psiholog si ca am gasit unul potrivit mie in persoana dlui. Nica!

10
a votat pe 24-06-2013 cu nota
paul

Ultima vizita la cabinet: iunie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Viata mea a fost un haos. Totul a devenit mai clar in numai trei sedinte. Il recomand tuturor celor care doresc sa depasasca cu succes problemele, repede si eficient.

10
a votat pe 14-06-2013 cu nota
Oana Tudor

Ultima vizita la cabinet: februarie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Domnul psiholog m-a ajutat sa depasesc un eveniment trist din existenta mea. Credeam ca viata nu mai are sens. Depresia este o boala care macina sufletul, pana in punctul in care nu te mai poti bucura de nimic din ceea ce ti se intampla, bun sau rau. Multumesc domnului psiholog Nica. M-a ajutat sa inteleg ca nimic nu este iremediabil.

10
a votat pe 14-06-2013 cu nota
Anca

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Ii multumesc domnului psiholog Nica pentru suportul moral si puterea pe care mi-a insuflat-o. M-a ajutat sa privesc viata cu mai multa seninatate si sa am tonus psihic. Este un om inteligent si capabil.

10
a votat pe 14-06-2013 cu nota
Magda

Ultima vizita la cabinet: martie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Domnul dr. Cristian Nica face parte dintr-o categorie rara de oameni. Personal, am putut constata ca este un om rabdator si un profesionist desavarsit. Pe tot parcursul terapiei, am beneficiat de intelegere, atentie, rabdare. Pot spune, fara intentia de a parea exagerat, ca mare parte din problemele cu care m-am confruntat atata timp, au disparut. Il recomand cu toata incredere si ii doresc sa aiba parte de cat mai multe victorii pe plan profesional. Sunt convinsa ca menirea dumnealui este aceea de a ajuta spiritual oameni care sunt in cautarea unei linisti launtrice.

10
a votat pe 22-04-2013 cu nota
Viorel

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Domnul psiholog m-a ajutat sa inteleg ce inseamna cu adevarat viata. Am fost la un pas de sinucidere.

10
a votat pe 22-04-2013 cu nota
Damian V.

Ultima vizita la cabinet: iulie 2011
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
A fost dificil pentru mine, m-am confruntat cu sindromul colonului iritabil, o afectiune rara care mi-a dat peste cap viata. Prin profesionalismul si devotamentul domnului Nica m-am simtit mai bine si am reusit sa progresez in toate planurile vietii mele.

10
a votat pe 21-04-2013 cu nota
Roxana

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2013
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Domnul psiholog l-a tratat pe tatal meu care se confrunta cu o depresie de ani de zile. Dansul ne-a ajutat sa ne imbunatatim relatiile de familie, sa devina mai armonioase, mai pline de intelegere, sa avem o mai buna comunicare intre noi. Ii multumim din toata inima pentru tot ce a facut! Excelent psiholog!

10
a votat pe 17-02-2013 cu nota
marian s

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
ma ajutat si ma ajuta in continuare in managementul relatiei cu angajatii si clientii si in dezvoltarea personala dar si in rezolvarea unor probleme de culpu sint multumit si il recomand si altora,mai ales pt faptul ca este dispus si disponibil marian

10
a votat pe 17-02-2013 cu nota
radu andrei

Ultima vizita la cabinet: august 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Sfaturile dinsului m_au ajutat in dezvoltarea si motivarea profesionala Un tip disponibil si pregatit

10
a votat pe 17-02-2013 cu nota
roxana c.

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2011
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
ma numesc roxana c. si dl nica m-a ajutat in depasirea problemelor aparute in relatia mea cu copilul ii multumesc si pe aceasta cale

10
a votat pe 17-02-2013 cu nota
sorin p

Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Fac sedinte pt tratarea depresiei si anxietatii Apreciez disponibilitatea si profesionalismul dinsului

10
a votat pe 17-02-2013 cu nota
SJ

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Este un psiholog profesionist, mi-a oferit informatii de calitate si a abordat terapia intr-un mod riguros ce s-a dovedit a fi foarte eficient.

10
a votat pe 16-02-2013 cu nota
Mihaela E

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Am beneficiat de psihoterapie online. Domnul Nica a reusit sa ma ajute de la distanta. Este un profesionist, acum viata a capatat alta valoare pentru mine.

10
a votat pe 16-02-2013 cu nota
Ramona

Ultima vizita la cabinet: iunie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Mă înţelegeam din ce în ce mai rău cu soţul meu. În plan sexual lucrurile mergeau prost iar certurile se ţineau lanţ. Domnul psiholog ne-a susţinut iar acum pot spune că mă bucur de o familie fericită.

10
a votat pe 16-02-2013 cu nota
alina

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Este un psiholog foarte bun!

10
a votat pe 16-02-2013 cu nota
Alexandra

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Am incredere in colegul meu. Pot spune ca are o experienta clinica vasta si asta contribuie mult la calitatea actului sau terapeutic. Recomand si indrum cu toata siguranta pe toti acei care au nevoie de un sprijin de calitate, facut cu toata dedicarea, implicarea si tot profesionalismul acestui psiholog pe care il respect.

10
a votat pe 16-02-2013 cu nota
Paula

Ultima vizita la cabinet: august 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Am trecut prin încercări. Domnul psiholog mi-a oferit sprijinul de care am avut nevoie. Este un om deosebit, specialist şi carismatic. Vi-l recomand cu încredere.

10
a votat pe 16-02-2013 cu nota
Stefan

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Lucrez intr-o companie multinationala, iar în timp am observat că îmi este tot mai greu să gestionez situaţiile dificile. Intervenţia de coaching de care am beneficiat m-a ajutat să mă organizez cu mai multă uşurinţă şi să evit stresul la locul de muncă.

10
a votat pe 15-02-2013 cu nota
Florin Tamas

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
Domnul Nica m-a invatat cum sa-mi retraiesc viata. Am suferit mult, nu mai faceam fata la munca iar in familie lucrurile nu mergeau deloc bine. Este un psiholog profesionist, mi-a oferit informatii si tehnici de schimbare foarte utile.

10
a votat pe 14-02-2013 cu nota
LIDIA

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristian A. Nica CPsy MSc.
M-am confruntat cu o depresie si simptome foarte periculoase. Domnul psiholog m-a susţinut si m-a făcut sa realizez ce înseamnă si cum pot depăşi aceasta boala. Acum sunt sănătoasă.

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp
Accept cookies Informare Cookies Folosim cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.