Cabinet psihoterapie si Training NLP Cojocaru Maria - Laura

Cabinet psihoterapie si Training NLP Cojocaru Maria - Laura

Nota 10 din 44 recomandari
13708 vizite
Locatie: Craiova, jud Dolj, B-dul Stirbei Voda, Nr. 7A (langa Stadionul Tineretului)
Telefon: 0725161169
Program: Luni-Joi: 09,00 - 21,00 - psihoterapie individuala si grupuri de dezvoltare personala. Vineri-Duminica: formare Neuro-Programare Lingvistica (NLP). Inainte de a suna pentru a face o programare, pentru a va asigura ca sunteti in confort cu conditiile terapeutice, va rugam sa cititi rubrica INFO TERAPIE a site-ului www.consiliere-psihoterapie.info/ Pentru inscrierea la cursurile NLP, va sa rugam consultati pagina tipului de curs NLP dorit si sa completati formularul de inscriere accesand site-ul: http://www.lauramariacojocaru.ro/
Website: http://consiliere-psihoterapie.info

Curs de formare in NLP PRACTITIONER Craiova, 30 septembrie 2016

Inapoi Autor: Psihoterapeut si Trainer NLP Laura-Maria Cojocaru

„Lucrul cel mai important este să fii gata în orice moment să sacrifici ceea ce eşti pentru ceea ce ai putea deveni", Charles Dickens

 

Cui se adreseaza acest curs?

1. Prin informația primită și metodele utilizate, cursul de NLP Practitioner se adresează absolut oricarei persoane care este interesată de propria dezvoltare si excelență în viața personală și în viața profesională indiferent de domeniul de activitate. De asemenea NLP Practitioner constituie primul pas catre o profesie care te aduce mai aproape de lucrul cu oamenii si de bucuria resimtita atunci cand vezi rezultatele ghidajului tau.

2. ototdata, constituie o excelenta completare de tehnici si metode de lucru pentru psihoterapeuti, terapeuti complementari si orice persoana care lucreaza in domenii in care contactul uman este esential.

3. NLP Practitioner este in acelasi timp o excelenta informatie pentru liderii micilor si marilor companii, responsabili cu managerierea timpului, echipei de lucru si a rezultatelor propuse.

 

Vrei sa stii daca ti se potriveste? Daca ai raspuns cu da cel putin la una dintre urmatoarele intrebari, NLP-ul poate fi raspunsul si solutia pentru tine!

1. Vrei sa ai mai multa incredere in tine, energie, motivatie si un management mai bun al timpului?

2. Vrei sa aduci echilibru intre familie, profesie, timpul tau liber si alte aspecte ale vietii tale?

3. Vrei sa-ti dezvolti abilitatiile personale in atingerea obiectivelor si sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jur?

4. Vrei sa atingi excelenta in zona profesionala si chiar sa ai optiunea unei noi profesii care sa te implineasca emotional, financiar si ca timp?

 

Daca ai raspuns cu da la cel putin una dintre aceste intrebari, stiu ca deja te gandesti la cum anume te va ajuta acest curs! In timp ce-ti vei defini din ce in ce mai clar obiectivele tale, poti alege sa inveti si sa exersezi alaturi de noi pasii necesari atingerii lor! Vrei o viata noua pe toate planurile? Atunci vino sa inveti ca poti! Vino sa inveti si cum! Te asteptam alaturi de noi la grupurile de formare NLP PRACTITIONER Bucuresti si NLP PRACTITIONER Craiova!

 

Trainer: Trainer NLP si Psihoterapeut Laura-Maria Cojocaru

 

Locatia: Va fi anuntata persoanelor inscrise. Se considera inscrisa doar persoana care face dovada achitarii taxei de inscriere de 500 lei in contul: RO73 INGB 0000 9999 0440 0681, Cojocaru Maria-Laura!

 

Programarea modulelor: 

Modulul I: 30 sept.- 02 octombrie 2016
Modulul II: 28-30 octombrie 
Modulul III: 04-06 noiembrie
Modulul IV: 02-04 decembrie 
Modulul V: 16-18 decembrie
Modulul VI: 13-15 ianuarie 2017
Modulul VII: 10-12 februarie 

 

Durata cursului: 7 module a cate 3 zile, structurate astfel: vineri 18, 00 - 22, 00 cu 1 pauza de cafea, sambata 09.00 - 20.00 cu 2 pauze de cafea si 1 de masa, duminica 10.00 - 15.00 cu 1 pauza de cafea. Modulele au o frecventa de 1/luna si prezenta la fiecare dintre ele este o cerinta necesara pentru absolvirea cursului.

 

Componenta informativa a cursului: - aproximativ 10% din curs constituie partea teoretica (pentru care veti primi si suport de curs bogat in informatii si usor de folosit ) - aproximativ 90% din curs consta in exercitii practice ce se adreseaza partilor rationala, fiziologica si spirituala a fiecarei persoane in parte, exercitii care au ca obiectiv antrenarea inteligentei emotionale pentru o buna dezvoltare atat personala cat si profesionala.

 

Modul de lucru: Se lucreaza cu tot grupul si/sau in grupe de cate 2 pana la 5 persoane in functie de specificul exercitiilor si al obiectivului urmarit.

 

Primesti 3 Certificari:

1. Diploma recunoscuta international cu standarde si sigiliul IANLP (Asociatia Intrenationala de Programare Neuro-Lingvistica ) cu titulatura de NLP Practitioner IANLP

2. Diploma recunoscuta european cu standarde si sigiliul EANLP (Asociatia Europeana de Programare Neuro-Lingvistica ) cu titulatura de NLP Practitioner EANLP

3. Diploma recunoscuta national cu standarde si sigiliul ARONLP (Asociatia romana de Programare Neuro-Lingvistica ) cu titulatura de NLP Practitioner ARONLP

 

Costuri:

Alege varianta potrivita pentru tine

1. 4oo lei pret/modul

2. achiti un avan sde 50% si ai reducere 10%, deci 360 lei pret/modul

3. achiti intregul curs in avans si ai 15% reducere, adica 340 lei pret/modul

 

Tematica cursului:

1. Stabilirea si mentinerea rapportului

2. Pacing si leading

3. Calibrarea

4. Sistemele reprezentationale

5. Meta-modelul pentru limbaj

6. Milton-Modelul pentru limbaj

7. Cadrarea obiectivului

8. Transpunerea si traducerea sistemelor reprezentationale

9. Recunoasterea si utilizarea starilor spontane de transa

10. Crearea de metafore

11. Cadrari: cadrarea de contrast, cadrarea de relevanta, cadrarea "ca si cum", backtrack

12. Ancorarea: VAK

13. Feedback senzorial activ si pasiv

14. Directionarea catre obiectiv a perceptiei proceselor interne si externe

15. Disociere, Asociere, Pozitiile 1, 2, 3 16. Chunking

17. Submodalitati

18. Nivelurile neurologice

19. Managementul orientat catre obiectiv si ecologic al resurselor

20. Reframing contextual si de semnificatie

21. Strategii: detectare, elicitare, utilizare, instalare, modelul TOTE

22. Timeline

 

Testarea de final: - se va da in scris si are ca obiectiv verificarea intelegerii si integrarii continuturilor invatate si exersate.

 

Inscrieri si informatii: 

Psihoterapeut si Trainer NLP Laura-Maria Cojocaru

tel. 0725161169

e-mail: psih_lauramaria@yahoo.com

Se considera inscrisa doar persoana care face dovada achitarii taxei de inscriere de 500 lei in contul: RO73 INGB 0000 9999 0440 0681, Cojocaru Maria-Laura!

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK