Psiholog Cristina Starica

psihoterapie de familie şi cuplu, consiliere maritală şi premaritală, abordarea psihoterapeutic
Nota 10 din 7 voturi
7 recomandari
Psihoterapeut STARICA ELENA CRISTINA
Telefon: 0745.167146
Email: consilierepsi@yahoo.com

Sunt psiholog, parinte si dascal. Am terminat Facultatea de Psihologie Am dorit la inceput doar cariera didactica iar pe masura ce am descoperit psihologia practica, aceasta m-a acaparat cu totul. Si tu poti urma drumul dorit !

• Competente ca profesionist
Pentru a deveni specialist in psihoterapie de familie si cuplu am urmat 600 ore de formare in Terapii de Familie si Cuplu, acreditate de Asociatia de Psihoterapia Familiei si a Cuplului (A.P.F.C Iasi), cu creditul Federatiei Romane de Psihoterapie, care urmeaza modelul Scolii olandeze de terapie sistemica(N.V.R.G.), agreat de E.F.T.A. ( European Family Therapy Association).
Cadru didactic universitar la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei de la Universitatea Petre Andrei din Iasi, doctorand la Facultatea de Psihologie, Universitatea din Bucuresti. Studiile, cercetarile si practica pentru doctorat si master ma sustin ca profesionist in consiliere, orientare scolara si consilierea pentru alegerea unei cariere. De peste 6 ani, sustin seminariile la disciplinele psihologia personalitatii, psihologia educatiei, consiliere psihologica, orientare scolara si vocationala, managementul conflictelor, ceea ce ma certifica pentru existenta abilitatilor din domeniile respective. Am participat la numeroase manifestari de specialitate si am publicat articole in aceste domenii.
Sunt acreditata de Colegiul Psihologilor din Romania
Studiile si cercetarile pentru doctorat ma sustin ca profesionist pentru cei ce doresc psihoterapie, sustinere în orientarea scolara si profesionala.

• Competente ca formator, profesor, educator:
Am organizat workshop-uri, abordand teme precum: "Tehnici de intervenţie în comunicare", "Infidelitatea. Cum înfruntăm inamicul relaţiilor de cuplu?", " Criza de cuplu şi infidelitatea", "Abilităţi implicate în dinamica unei cariere de succes", din domeniul consilierii vocationale si a terapiei de familie si cuplu.
Sunt formatorul, a cursului de dezvoltare continua: "Abilitati de interventie in consiliere si terapie conform viziunii sistemice", impreuna cu psihoterapeut Diana Ciubotaru.
Am participat cu lucrări la diferite manifestări ştiinţifice, în care am abordat tematica consilierii copiilor, a parintilor si a educatorilor, orientarea scolara a elevilor si alegerea carierei adultilor,
Sunt membru al Asociatiei de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi si a Asociatiei Psihologilor din Romania, a Asociatiei Psihologilor Scolari.

• Competenţe ca părinte
Ca parinte, am experienta de 12 ani deoarece sunt fericita mama a 2 fete.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut
Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK