Ramona Novak Cabinet individual

fara recomandari
813 vizite
Locatie: Arad, jud Arad, Str. Mihai Eminescu nr. 35, et. 2 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0773815568 | 0773815546
  • Psiholog Ramona Novak- psihoterapeut integrativ
Despre mine
Sunt membru al Colegiului Psihologilor din România, cu atestat de psihoterapeut în Psihoterapie Integrativă. În cei 8 ani de studiu în domeniul psihologiei și 18 în lucrul cu oamenii, am înțeles că universul interior al unui om este o rețea delicată de experiențe, nevoi și emoții și că orice persoană își dorește să se simtă ascultată și înțeleasă. Oricare ar fi motivul pentru care apelezi la psihoterapie, garantez confidențialitatea. Metodele de abordare sunt flexibile, centrate pe persoană. În orice moment ai fi în prezent, acela este punctul de plecare.

Ce înseamnă psihoterapia și care sunt beneficiile?
Psihoterapia te ajută să ai o viziune mai clară a evenimentelor, a stărilor pe care le experimentezi. Îți oferă o altă perspectivă asupra situațiilor dificile cu care te confrunți. Psihoterapia te poate învăța un nou mod de raportare la realitate, apelând la resursele care se găsesc în interiorul său. Psihoterapia este o călătorie către sine, ce are ca scop (re)găsirea propriei autenticități, (re)descoperirea încrederii în sine și dezvăluirea puterii interioare.
Călătoria începe cu primul pas: a sta împreună, într-un spațiu securizant și a vorbi despre ceea ce te frământă, a explora împreună cauzele prime ale emoțiilor și nevoilor, într-o perioadă de timp care îți aparține.
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp