Agache Alina Cabinet individual de psihoterapie și psihonutriție

Agache Alina Cabinet individual de psihoterapie și psihonutriție

Bine ai venit în acest spațiu deschis și liber de judecată,unde te invit să-ți regăsești armonia interioară, urmându-ți propriul tău ritm. Afli. Conștientizezi. Alegi.
fara recomandari
309 vizite
Locatie: Rediu, jud Iasi, Str. Sportivilor 1B
Telefon: 0755940273
Program: Luni-Vineri : 9-18 Sâmbătă : 9-
Programare online
  • Psiholog Agache Alina- cuplu și familie, psihonutriție
Sunt Alina Agache, medic, psihoterapeut și specialist în psihonutriție. Sunt un om motivat de nevoia de a privi planurile mental, emoțional și fizic în mod integrativ, unitar. Educația medicală și din domeniul psihologiei sunt cele care mi-au deschis și clădit această perspectivă holistică asupra ființei umane.

Studiile și stagiile de analiză și dezvoltare personală, formările în psihoterapie sistemică, psihonutriție, EMDR, constelații sistemice și atelierele experiențiale la care particip constant, îmi oferă flexibilitate în alegerea celor mai potrivite tehnici psihoterapeutice pentru fiecare caz.

De asemenea, în calitate de consilier internațional acreditat în terapia nutrițională și reechilibrarea metabolică, Metabolic Balance, îi ghidez pe cei care vor să adopte un stil de viață sănătos, să atingă și să iși mențină pe termen lung greutatea optimă fără medicamente sau alte suplimente nutritive.
Agache Alina Cabinet individual de psihoterapie și psihonutriție
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp