Dezvoltare personala pentru studenti ai facultatilor socio-umane

Inapoi Autor: Iulia Buzan

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Adulți
  • Data: 04-11-2019
  • Locație: Constanta

Stimati studenti, prin alegerea domeniului profesional, ati ales ca si obiect de activitate fiinta umana. Aceasta reprezinta un complex constituit din trei parti componente definite prin minte, corp si suflet. Prin natura domeniului profeional va veti adresa in mod direct mintii, corpului sau sufletului si in mod indirect veti interactiona cu intreaga fiinta umana, punandu-va in relatie cu aceasta.

Va propun, participarea la un grup de dezvoltare personala, cu scopul de a va descoperi propriul teritoriu psihologic, de a va extinde frontierele personale si de a va dezvolta abilitatea de a intelege psihicul uman, abilitate esentiala viitorului vostru domeniu profesional.

Grupul de dezvoltare personala se va desfasura in zilele de luni sau miercuri, incepand cu data de 04 noiembrie 2019, intre orele 18.00 - 20.00. Inscrierile se realizeaza pana la data de 28 octombrie 2019, in limita a 10 locuri disponibile/grup, la numarul de telefon 0727 665 277.

Grupul va fi sustinut de psiholog principal psihologie clinica/psihoterapie, superizor, expert Iulia Buzan, la sediul cabinetului individual de psihologie din loc Constanta bdul Tomis nr 99 bl S0 sc C et 1 ap 34. Costul unei intalniri este de 100 lei.

Iulia Buzan - Cabinet individual de psihologie

Sinele nu este ceea ce gasim. Este ceea ce crestem facand ceva diferit.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp