Reîntoarcere la normalitatea psihosocială

Inapoi Autor: Iulia Buzan

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Adulți
  • Data: 04-02-2021
  • Locație: Constanta

Destul! Merit să pot reveni la viața mea normală. Privește  înapoi, înspre anul care tocmai a trecut... Anul 2020... Pentru mulți dintre noi a fost poate unul foarte urât și dificil și poate așa a fost și pentru tine... Unul în care poate ai pierdut persoane apropiate..., dragi ție..., sau poate proiecte, împliniri, oportunități, pe care ai mizat..., libertatea chiar, la un moment dat, atunci când te-ai trezit, asemeni nouă, carantinat (ă ), rupt (ă ) de relații, de stilul de viață cu care erai obișnuit (ă )... Și chiar la aceste lucruri aș dori să te gândești acum, preț de câteva momente... La cele mai importante lucruri pe care le-ai pierdut în 2020... Știu că este dificil, dar îți cer acest lucru tocmai, pentru că aplecându-te acum asupra acestor lucruri, oferindu-le acum spațiu, îți va fi mai ușor după... Pentru că ceea ce te doare în legătură cu ele este nu că ele sunt, că există în tine, că fac parte din experiențele tale actuale, ci tocmai că ele nu mai sunt... și nu poți lupta împotriva durerii produse de o absență, încercând să alungi prezența acelei persoane..., sau prezența acelui lucru..., și a experiențelor legate de acel lucru..., fie ele chiar dintre cele mai dificile, din gândurile, amintirile, sentimentele, sau fanteziile tale...

REÎNTOARCEREA  LA  NORMALITATEA  PSIHOSOCIALĂ GRUP DE OPTIMIZARE PERSONALĂ

Te invit să te alături acestui grup, ce are ca scop, regăsirea busolei interioare ce îți va indica direcția spre normalitatea personală în plan psihosocial.

Modalitate de lucru: se construiesc cadre de lucru ce au la bază interacțiunea celor 12 persoane ce compun grupul.

Se desfășoară săptămânal: se organizează două grupuri, unul în fiecare zi de joi intre orele 18.00 - 19.50  si cel de al doilea  vineri, între orele 16.00 - 17.50, începând din data de 04 februarie respectiv  05 februarie 2021 până în data de  16  respectiv 17 decembrie 2021.

Înscrierea se realizează în limita a 12 locuri disponibile/grup, până  vineri 22 ianuarie 2021, la tel. 0727665277, persoană de contact Iulia Buzan. 
Loc de desfășurare: sediul Cabinetului individual de psihologie Iulia Buzan, din Bdul Tomis nr 99 bl S0 sc C et 1 ap 34.
Valoare: 100 lei/ săptămână
Psihoterapeut: Iulia Buzan

Destul! Epuizarea și frustrarea acoperă din ce în ce mai mult, viața noastră de zi cu zi. Speranța își pierde din putere și pentru că nu-și mai găsește busola care să-i indice calea către o normalitate personală psihosocială. Ne trezim cu acest gând zilnic: cum va fi ziua mea astăzi? Ne pierdem reperele, nu putem face planuri, nu putem previziona resurse și nevoi. Pământul se mișcă sub tălpile noastre, suntem în așteptare și nu știm la ce să ne așteptăm. Stresul este la cote maxime și cu toate acestea ne este greu să admitem, să recunoaștem că ceea ce trăim este un Stres posttraumatic global. Tocmai această latură globală a traumei este partea vulnerabilă, deoarece această dimensiune globală tinde să ne indice normalitatea și să ne țină la distanță de acțiune. Acțiunea implică asumarea responsabilității față de nevoia noastră de a evolua, și evoluția presupune adaptabilitate în orice condiții. Îți propun, o călătorie într-un teritoriu neexplorat, necunoscut, greu de previzionat, și totuși cu o componentă sigură: nevoia de a integra trauma, de a te elibera de aceasta manifestând stările negative acumulate, nevoia de a face pace cu această perioadă manifestând recunoștință față de beneficiile dobândite, și apoi, ieșind victorios la suprafață, cu forța necesară, vei produce saltul evolutiv la care ai acces. Sau, poți rămâne în nonacțiune, blocat în iluzia  suferinței și neputinței tale, timp în care cei Curioși și Curajoși vor face saltul în Noua Era a Noului Pământ. Tu ce alegi?

Iulia Buzan - Cabinet individual de psihologie

Sinele nu este ceea ce gasim. Este ceea ce crestem facand ceva diferit.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp