Intalnirile si relatiile sexuale

Inapoi Video Autor: Paul McKenna
Intalnirile si relatiile sexuale
Increderea sociala

"Increderea contribuie mai mult intr-o conversatie decat intelepciunea." - Francois De La Rochefoucauld

Atunci cand vine vorba despre sentimentul de incredere in viata reala, primul lucru pe care il vor oamenii este sa se simta mai in largul lor atunci cand socializeaza, mai ales cu cei de care se simt atrasi din punct de vedere sexual.
Simon Cowell, una dintre cele mai increzatoare persoane pe care le cunosc, mi-a spus ca tatal sau l-a invatat ca, pentru a avea succes cu cei din jur, nu trebuie decat sa-si imagineze ca toata lumea poarta un semn deasupra capului, cu urmatoarele cuvinte, scrise cu litere mari, ingrosate: "Fa-ma sa ma simt important."
Asadar, cel mai important lucru pe care trebuie sa-l tii minte este urmatorul: cheia increderii sociale este concentrarea atentiei tale mai mult asupra persoanei sau a celor langa care te afli, adica IN AFARA ta.
Pentru a face acest lucru, va trebui sa te simti indeajuns de bine fata de propria persoana incat sa nu fii nevoit sa monitorizezi in permanenta ceea ce se petrece cu tine.

De la constiinta de sine la increderea de sine
Potrivit comicului Buddy Hackett, cheia unui spectacol extraordinary consta in abilitatea de a "inchide monitorul". Monitorul reprezinta acea parte a mintii care analizeaza in mod constant cum te descurci in timpul unui spectacol. Cand monitorul lui functiona la nivel ridicat, el acorda atentie mai degraba imaginilor si dialogului interior decat lucrurilor care se petreceau in jurul sau. In timpul unui spectacol extraordinary, monitorul a fost aproape inchis, astfel incat si-a putut simti toate sentimentele positive, concentrandu-se, in acelasi timp, mai mult asupra celor din jurul sau. Cu cat monitorul functiona la un nivel mai scazut, cu atat spectacolul era mai bun.
In mod similar, capacitatea ta de a functiona bine in situatiile sociale, la intalniri si chiar in ceea ce priveste relatiile sexuale tine in mare parte de abilitatea ta de a inchide monitorul si de a acorda atentie maxima persoanei sau persoanelor langa care te aflii.
Exista 2 lucruri pe care trebuie sa le faci pentru a-ti adduce increderea naturala in prim-plan in situatiile sociale, la intalniri sau in relatiile sexuale.
1 ) Imbunatateste-ti reprezentarile si dialogul interior.
2 ) Fii energic si entuziast.

Imbunatateste-ti reprezentarile si dialogul interior
Un prieten de-al meu nu mai contenea sa vorbeasca despre o femeia care-I placea, spunand ca era absolut inabordabila. Voia din tot sufletul sa iasa cu ea, insa de fiecare data cand era in preajma ei, nu putea sa lege nici 2 cuvinte.
Am observat ca, ori de cate ori vorbea despre ea, gesticula in fata, ca si cum descria o imagine.
Cand l-am intrebat despre ce imagine era vorba, nu credea ca se uita la ceva. Insa, cand l-am rugat sa repete gesturile si sa mai arunce o privire la ceea ce isi imagina, el isi crea in minte o imagine mare, luminoasa si colorata a femeii, mandra ca o zeita. In plus, si-a auzit vocea interioara spunand: "Maiculita, e cea mai frumoasa femeie din lume! De ce-ar vrea sa iasa cu unul ca mine?"
Nici nu-i de mirare ca se simtea descurajat sa vorbeasca cu ea!
I-am cerut sa micsoreze imaginea cat sa-i incapa in palma, la fel cum faci dintr-o fotografie de dimensiuni mari o poza de buletin. Dintr=odata, postura corpului sau s-a schimbat complet. Parea surprins, dar mult mai sigur de el.
"Ce ciudat!", mi-a spus el. "Nu-mi mai este frica de ea."
Apoi l-am rugat sa priveasca noua imagine din mintea sa si sa-si spuna: "E posibil sa vrea sa iasa cu mine", pe tonul cel mai increzator al vocii sale interioare. La inceput, i s-a parut un lucru ridicol de spus, dar a facut cum l-am rugat. L-am pus sa repete aceasta fraza de mai multe ori, pana cand zambetul de pe chipul sau mi-a dat de inteles ca starea sa se schimbase radical.
Urmatoarea data cand a vazut-o, s-a simtit mult mai in largul sau, desi mi-a spus ca a fost nevoit sa patrunda in mintea sa si sa-si schimbe imaginile de cateva ori inainte sa devina ceva automat. Desi tot nu se simtea pe deplin in largul lui, s-a simtit indeajuns de bine incat sa-si spuna: "Ce naiba!" si a invitat-o in oras. (Iar ea a acceptat! )

Fii energic si entuziast
Odata ce cineva se simte mai putin intimidat de catre persoana sau de cei alaturi de care vrea sa-si petreaca timpul, e timpul sa creeze cateva noi asocieri deosebit de pozitive.
Atunci cand fac acest lucru cu un client, incep prin a-l ruga sa se gandeasca la anumite persoane in preajma carora se simte deja sigur pe el si in largul lui. Cand incepe sa resimta acele senzatii in corp, cream o asociere intre sentimentele respective si persoana alaturi de care vrea sa se simta bine pe viitor.
Daca este vorba despre o persoana de care este atras din punct de vedere sexual, ii cer sa-si imagineze o persoana ce reprezinta pentru el un model de incredere sociala si sexuala - poate fi un cunoscut, dar de obicei oamenii aleg o vedeta de cinema, precum Catherine Zeta Jones, Sean Connery, Cameron Diaz, etc.
Cabinet de hipno-psihoterapie Boghianu Nicoleta

Cabinet de hipno-psihoterapie Boghianu NicoletaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp