Vindecarea angelica

Inapoi Video Autor: Bruce Goldberg
Rezultatul unui sondaj facut in 1993 in randul cititorilor revistei TIME a aratat ca majoritatea americanilor cred in ingeri: 69% dintre ei si-au afirmat credinta in existenta ingerilor, in timp ce 46% cred ca au propriul lor inger pazitor.
In ultimul timp, au fost scrise multe carti despre diferite experiente de viata in care erau implicati ingeri. In timpul acestor evenimente si dupa aceea s-au produs cu siguranta variate forme de vindecare spirituala. Inainte de a descrie cateva cazuri clinice de asemenea vindecari, ar fi potrivit sa spun cate ceva despre punctul de vedere teologic referitor la ingeri.
Ingerii sunt universali. Uneori ei sunt numiti kami sau peri sau fravashi. Intotdeauna sunt masageri, protectori si pazitori. Aceste entitati sunt fiinte, creaturi asa cum suntem si noi, doar ca foarte diferite. Ingerii au propria lor societate si propriile lor valori, ierarhii si activitati. Au constiinta, vointa si teluri. Sunt organizati pentru a-si atunge scopurile si a-si dezvolta constiinta.
Potrivit teologilor, ingerii nu sunt o societate de fiinte umane glorificate. Ei nu reprezinta ultima faza a potentialului uman de dezvoltare. Nici o fiinta omeneasca nu a devenit vreodata si nici nu va deveni inger. Noi, oamenii, evoluam pe cai paralele cu ingerii. Ingerii nu traiesc in acelasi univers fizic cu al nostru. Ei intra printr-un fel de porti pentru a-si semnala prezenta. Sunt spirit pur, asa cum Dumnezeu este spirit, lipsiti de corporalitate (corp fizic ) . Ingerii nu au aripi. Ei pot fi oriunde doresc instantaneu. Un inger ne poate aparea in orice infatisare crede ca este mai potrivita pentru a ne atrage atentia; aceste aparitii sunt calculate astfel incat sa obtina un efect maxim ca raspuns la mesajul lor, indemnandu-ne la actiune. Ei comunica prin telepatie.
Dupa spusele lui Sophy Burnham, una dintre cele mai proeminente autoritati in acest domeniu, ingerii „apar pe carea unor viziuni, vise, coincidente, intuitii, soptirea la ureche a unor constinte etc." Uneori poate aparea o persoana straina care sa va ofere exact acea informatie sau acel sprijin de care aveti nevoie. Uneori suntem folositi chiar noi ca ingeri, pentru o clipa, fie ca suntem constienti sau nu de aceasta, pentru a spune anumite cuvinte pe care nu stiam ca le stim."
Societatea ingerilor este una ordonata, caracterizata prin cooperare si iubire. Ingerii nu sunt afectati personal de dureri si de raul care inca mai exista pe pamant. Ierarhia lor este formata, in ordinea descrescatoare a rangului, din:

1. Serafimi, heruvimi si tronuri - acestia actioneaza ca un consiliu ceresc si aduc slava in jurul tronului lui Dumnezeu.
2. Domnii, virtuti si puteri/stapaniri - acestia guverneaza functionarea cosmosului.
3. Intaietori, arhangheli si ingeri - acestia actioneaza ca gardieni ai umanitatii.

Toti ingerii il slavesc pe Dumnezeu. Ingerii vin pe Pamant cu misiuni speciale pentru a aduce mesaje de la Dumnezeu. Fiecare om care a trait pe Pamant a avut un inger care a vegheat asupra lui. Acest lucru este comun tuturor religiilor. Ingerii nu ne tulbura vointa proprie. Daca vrem, putem sa-i ignoram. Singurul crez al unui inger este dragostea.
Sunt 4 factori care determina posibilitatea unui contact fata in fata cu ingerul nostru:
• Acest contact trebuie sa faca parte din planul lui Dumnezeu.
• Noi trebuie sa intelegem cu adevarat ce sunt ingerii si ce fac ei, ca si ceea ce nu vor sau nu pot sa faca
• Motivele care sa ne faca sa dorim o asemenea intalnire trebuie sa fie pure.
• Trebuie sa fim pregatiti pentru o intalnire.

Ingerii folosesc orice mijloc prin care ne-ar putea atrage mai bine atentia. Foarte des ei folosesc visele pentru a ne ajuta.
Unele din caracteristici cheie ale experientelor angelice includ urmatoarele puncte principale:
• In urma mesajului lor ramanem increzatori, niciodata nelinistiti.
• Ingerii nu incearca sa ne forteze sa facem ceva.
• Ingerii nu ne lasa confuzi.
• Mesajele ingerilor sunt menite sa ne dea libertatea de a alege.
• Intalnirea cu un inger ne schimba in bine intr-un anumit fel.

Daca o intalnire cu o entitate nu intruneste aceste criterii, atunci pur si simplu nu a fost o experienta angelica. Exista entitati in univers (spirite tulburate ) care incearca sa ne influenteze. Din fericire, tehnicile de protectie cu ajutorul luminii albe si sondarile mintii supraconstiente ne pot apara de aceste fiinte negative si tulburatoare. Orice fiinta pe care o puteti chema dupa voie, cu sau fara un ritual anume, probabil ca nu este un inger. Intotdeauna trebuie sa testam orice fel de intalnire spirituala. Ingerii nu au mesaje proprii. Toate comunicarile lor emana de la Dumnezeu. Ingerii sunt fiinte create. Sunt slujitori, tutori si ghizi. Niciodata nu intarzie atunci cand sunt intr-o misiune.
Informatiile precedente constituie interpretarea clasica teologica data ingerilor. Eu am sustinut de mult timp ca ingerii nu exista ca entitati separate, ci sunt manifestari ale mintii supraconstiente a cuiva (sinele superior ) sau maestrii sau ghizi (entitati care nu sunt parte din energia sau sufletul nostru, dar care si-au desavarsit sufletul si au ales sa-i ajute pe altii in loc sa se inalte pe planuri superioare ) .

Un inger in uniforma

Marissa avea 18 ani cand o interventie angelica a salvat-o de la o experienta cat se poate de traumatizanta. Era virgina si o crestina devotata. Cea mai buna prietena a ei, Carla, era exact opusul ei si incercase de multe ori sa o determine pe Marissa sa-si „largeasca orizontul" cu sex si droguri. Carca se culca fara retineri cu baietii, fuma tigari cu marijuana si uneori lua cocaina. Marissa nu incercase niciodata drogurile si nici macar nu bea alcool. Singurul motiv pentru care se asociase cu Carla era ca nu avea alti prieteni. Intr-o zi, Carla a invitat-o pe Marissa la o petrecere, acasa la ea in Los Angeles. Parintii Carlei erau in Palm Springs la sfarsit de saptamana, asa ca tinerii aveau casa numai pentru ei.
Cand Marissa a ajuns, a fost socata. In afara de prezenta a peste 150 de persoane (i se spusese ca vor fi doar ceva mai multi de 10 ), peste tot se consumau droguri. Se fuma marijuana, se inghiteau pastile cu droguri, se foloseau chiar si injectiile.
Todd si James erau 2 dintre cei mai buni prieteni ai Carlei. Ei au condus-o repede pe Marissa in cabinetul de lucru al Clarei, ca sa-i arate ce facuse aceasta pentru ea. Cum carla avea ca hobby pictura, invitatia nu i s-a parut Marissei suspecta.
Ajunsi in cabinet, Todd si James i-au sfasiat bluza si i-au spus ca aveau de gand sa o violeze. Marissa a inlemnit si s-a rugat o clipa. O bataie puternica in usa de la intrare a schimbat totul. Un barbat a strigat: „Politia - deschideti usa!" Marissa i-a notat numele, numarul insignei si numarul masinii de patrulare, apoi a parasit petrecerea. Nu a depus nici o plangere impotriva lui Todd sau a lui James.
Cateva zile mai tarziu, Marissa a sunat la circa de politie pentru a-si exprima recunostinta fata de politist. A fost uimita sa afle ca nu exista nici un ofiter cu numele respectiv. Nici numarul insignei si al masinii nu apareau in dosarele lor. In fine, nu existase nici un apel sau descindere oficiala raportata la adresa Carlei in acea noapte.
Cand Marissa mi-a povestit 4 ani mai tarziu acest incident, m0a intrebat cine ar fi putut fi acel barbat. Am informat-o ca probabil fusese „ingerul ei pazitor". Astazi, Marissa e casatorita si mandra sa fie mama unui baietel.
Acest caz ilustreaza un tip diferit de vindecare. Aceasta forma este preventiva. Ingerul Marissei (sau manifestarea sinelui superior sau a ghidului ) a salvat-o dintr-o situatie deosebit de traumatizanta fizic, emotional si spiritual. Nu am nici o indoiala ca viata ei ar fi fost puternic compromisa daca ar fi suferit abuzul sexual intentionat de Todd si James.
Aceasta experienta a intarit si mai mult increderea Marissei in Dumnezeu si in puterea credintei.

Un inger pe autostrada

In majoritatea oraselor din America exista autostrazi. Pe autostrazile din California sunt atat de multe accidente rutiere si decese incat CHP (California Highway Patrol ) are probleme cu tinerea evidentei. Acesta este un caz in care una dintre pacientele mele era cat pe ce sa faca parte din statistici.
Eva a venit la cabinetul meu in 1994 pentru o sedinta de regresit intr-o viata trecuta. Ea mi-a relatat un incident intamplat cu 3 ani in urma, in timpul caruia ii fusese salvata viata. Eva conducea pe o autostrada din Los Angeles, pe o vreme cu ploaie abundenta. Nefiind un sofer foarte experimentat, avea probleme cu orientarea si cu vizibilitatea prin perdeaua de apa.
Deodata, Eva a simtit o forta care a tras de volan spre stanga. A oprit masina si a asteptat sa se opreasca ploaia. Era nervoasa si inspaimantata. Imediat ce plaia s-a oprit, Eva a deschis portiera masinii si a privit in locul unde oprise.
Balustrada soselei era rupta si, daca „forta" n-ar fi tras volanul, Eva s-ar fi prabusit de la mai mult de 15 metri si ar fi murit. Ingerul ii salvase viata.

Calugarul si pictorul

Cand Joseph Aigner, care urma sa devina un binecunoscut pictor portretist, avea 18 ani, incercase sa se spanzure, dar fusese impiedicat de misterioasa sosire a unui calugar capucin.
Aceasta se intamplase in 1936 in Viena. Dupa 4 ani, la Budapesta, Aigner a incercat din nou sa se spanzure si a fost din nou oprit de aparitia brusca a aceluiasi calugar. Au trecut inca 8 ani si Aigner, care se dedicase unei cauza revolutionare, a fost condamnat la spanzuratoare pentru activitatile sale politice. A fost gratiat la insistentele unui calugar - acelasi capucin. Sa fi fost capucinul de fapt „ingerul pazitor" al lui Aigner?
Cabinet de hipno-psihoterapie Boghianu Nicoleta

Cabinet de hipno-psihoterapie Boghianu NicoletaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp