TEHNICI CREATIVE ȘI DE ACȚIUNE ÎN CONSILIEREA COPIILOR - Curs ONLINE, cu credite pentru psihologi

Inapoi Autor: psihoterapeut Elena Cozma

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs de formare profesională
  • Target: Adulți
  • Locație: Bucuresti
http://www.psihoterapieconfident.ro/?p=518

- COMUNICARE SI RELATIONARE EFICIENTE - Workshop 19.06.2013


Comunicarea si relationarea defectuoase pot conduce adesea la probleme serioase precum incapacitatea de mentinere in relatii, divort, concediere, instrainare de cei apropiati.

Cursul se adreseaza persoanelor dornice sa descopere modalitati noi, eficiente de relationare si comunicare cu ceilalti.

De ce sa particip la acest curs?

In cadrul cursului veti invata cum sa inlocuiti conflictul cu o stare de confort interior, astfel veti reduce stresul si implicit aceasta noua atitudine va conduce catre o intimitate mai buna cu partenerul, va creeaza posibilitatea de a-i intelege mai bine pe ceilalti si de a fi inteles la randul dumneavoastra, va genereaza satisfactie castigand timp pretios, productivitate, succes in cariera si multe alte beneficii. Veti invata de asemenea sa deveniti o persoana asertiva, care isi respecta propriile nevoi de exprimare, dar in egala masura respecta si punctul de vedere al celorlalti.

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h ) .

Data cursului: Miercuri, 19.06.2013, orele 18.00 - 21.00.

Unde?

In Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, in apropiere de Hotel Marriott - Mega Image-ul de langa Palatul Parlamentului (Senat ) . Se ajunge cu autobuzul 385 sau 136.

Cat costa si cum achit?

Cost: 70 lei/persoana. Se poate achita direct la curs. Persoanele care au mai participat la cursuri vor achita doar 50 lei.

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8

Inscrieri:

Transmiteti un email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro scriind la subiect: "inscriere curs comunicare". Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact pentru intrebari, nelamuriri: 0733.558.031, contact@cabinetdepsihoterapie.ro

www.cabinetdepsihoterapie.ro
Cabinet de psihoterapie Elena Cozma

Cabinet de psihoterapie Elena Cozma

Devii cea mai bună variantă a ta!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp