EVALUAREA PSIHOLOGICĂ ÎN DETERIORAREA COGNITIVĂ A ADULTULUI - curs ONLINE cu credite pentru psiholog

Inapoi Autor: psihoterapeut Elena Cozma

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs de formare profesională
  • Target: Adulți
  • Locație: Bucuresti
http://www.psihoterapieconfident.ro/?p=529

Problemele generate de o incredere in sine scazuta cauzeaza multe dezavantaje celui care se confrunta cu astfel de neajunsuri. Probabil in multe situatii timiditatea si teama de esec v-au determinat sa manifestati un comportament refractar, de autosabotare a succesului, ratand astfel multe sanse pe care viata vi le-ar fi oferit daca ati fi indraznit sa actionati.

De ce sa particip la acest curs?

Devirusarea softului de buna functionare va permite obtinerea capacitatii de a va folosi resursele interioare intr-un mod optim si de a invata noi modalitati productive de atitudine si actiune.

Participarea la curs va da posibilitatea de a identifica sabotorii interni, punctele vulnerabile, sa intelegeti cauzele blocajelor psihologice, sa deveniti dinamici si eficienti, veti invata tehnici concrete, exercitii practice de depasire a tracului/timiditatii/emotivitatii exagerate. Veti invata de asemenea sa deveniti o persoana asertiva, care isi respecta propriile nevoi de exprimare, dar in egala masura respecta si punctul de vedere al celorlalti.

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor. Participantii vor primi materiale cu informatii utile si vor realiza in cabinet exercitii practice de depasire a dificultatilor.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h ) .

Cand: Marti, 02.07.2013, orele 18.00 - 21.00.

Unde?

In Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, in apropiere de Hotel Marriott - Mega Image-ul de langa Palatul Parlamentului (Senat ) . Se ajunge cu autobuzul 385 sau 136.

Cat costa si cum achit?

Cost: 70 lei/persoana. Se poate achita direct la curs. Persoanele care au mai participat la cursuri vor achita doar 50 lei.

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8

Inscrieri:

Transmiteti un email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro scriind la subiect: "inscriere curs incredere". Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact pentru intrebari, nelamuriri: 0733.558.031, contact@cabinetdepsihoterapie.ro

www.cabinetdepsihoterapie.ro
Cabinet de psihoterapie Elena Cozma

Cabinet de psihoterapie Elena Cozma

Devii cea mai bună variantă a ta!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp