Consilier Vocațional – curs de specializare ONLINE

Inapoi Autor: psihoterapeut Elena Cozma

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs de formare profesională
  • Target: Adulți
  • Locație: Bucuresti
Workshop de dezvoltare personala prin PSIHODRAMA - Duminica, 25 august 2013, orele 9.00 - 14.00

http://www.psihoterapieconfident.ro/?p=1104

Workshopul de psihodrama este o metoda de psihoterapie, care permite participantilor sa isi regaseasca spontaneitatea, ofera o viziune diferita asupra experientelor de viata prin retrairea si regandirea lor dintr-o alta perspectiva.Scopul psihodramei este sa ne ajute sa ne eliberam energia pentru a trai o viata libera de constrangeri ce generau suferinta. In procesul psihodramatic gasim de multe ori similitudini cu situatiile traite de ceilalti participanti, ceea ce poate fi vindecator. Metodele de actiune sunt atat de puternice incat sa te ajute sa iti creezi o modalitate sigura de a te vindeca de trecut, de a iti revitaliza viata si a indrazni sa iti imaginezi viitorul asa cum ti-l doresti.Jacob L. Moreno a fost inspirat pentru a crea Psihodrama la începutul anilor 1900 în Viena, pe cand privea cum se jucau copiii si cum gaseau rezolvari la dificultatile lor prin joc, din diferite roluri.Psihodrama vine literalmente de la cuvintelele "psihic" in sensul de suflet si "drama" in sensul de actiune = "suflet in actiune". Ea ofera posibilitatea de a trece la un nou nivel de intelegere, claritate si intregrare intr-un mediu securizant de experimentare.Atelierele de psihodrama sunt recomandate pentru:

- Rezolvarea conflictelor interioare

- Vindecarea de durerea pierderii unei persoane dragi

- Renuntarea la modele disfunctionale de comportament

- Cresterea acceptarii si iubirii de sine

- Eliminarea sentimentelor de depresie si anxietate

- Construirea si cultivarea de relatii sanatoase

- Explorarea si integrarea adecvata a provocarilor vietii

- Descoperirea creativitatii si spontaneitatii

- Clarificarea obiectivelor in viata

Cursul se adreseaza: oricaror persoane dornice de dezvoltare personala, de a afla lucruri noi despre ele insele, deschise catre autocunoastere si curioase in legatura cu metoda psihodramatica.

Numar de participanti: maxim 12.

Tinuta: se recomanda una lejera.

Durata: 5 ore - 9.00 - 14.00. La cererea participantilor, se poate constitui grup de dezvoltare personala cu intalniri saptamanale/bilunare, in functie de preferinte.

Cost: 60 lei (pentru cine participa prima data ) sau 50 lei pentru studenti/masteranzi sau persoanele care au mai participat la cursurile organizate la cabinet.

Locatie: Calea 13 Septembrie nr.71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, sector 5, Bucuresti (langa Mega Image-ul de langa Palatul Parlamentului-Marriott ) - se poate ajunge cu autobuzele 385 si 136.

Coordonator curs: Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor. Specializari si cursuri in Psihodrama moreniana, Terapii scurte, colaborative orientate pe solutie, Psihosexologie, Hipnoza clinica, relaxare si terapie ericksoniana. Despre traineri aici: http://www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8

Contact pentru inscrieri: transmiteti, va rog, email cu subiectul "inscriere curs autocunoastere" la contact@cabinetdepsihoterapie.ro . Tel. 0733.558.031
Cabinet de psihoterapie Elena Cozma

Cabinet de psihoterapie Elena Cozma

Devii cea mai bună variantă a ta!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp