Turcu Daniela - Cabinet individual de psihoterapie

Nota 10 din 13 recomandari
6836 vizite
Locatie: Galati, jud Galati, Str. Nicolae Bălcescu, nr.10 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0753334814 | 0752466792
 • Psiholog Turcu Daniela- psiholog cu drept de libera practica, specialist-A

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Psihoterapie individuală
 • Anxietate, atacuri de panică, fobii
 • Depresie
 • Dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare
 • Experiențe traumatice
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu
 • Retragere din viața socială
 • Stima de sine scăzută, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Tulburări alimentare
 • Psihoterapie copii
 • Psihoterapie adolescenți
 • Anxietate, fobii, tulburări somatice de cauză psihică
 • Conduite agresive, violență, nervozitate, minciună, furt, fuga de acasă
 • Conflicte în familie, dificultăți de relaționare
 • Dependențe - alcool, droguri, fumat
 • Dificultăți de învățare, eșec școlar, absenteism, abandon
 • Probleme afective și sexuale
 • Stima de sine scăzută, depresie, tentative de suicid
 • Tulburări ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
 • Tulburări ale somnului, tensiune emoțională, incapacitate de a se relaxa
 • Consiliere și informare pentru părinți
 • Consiliere privind educația și comportamentul față de copil
 • Training-ul părinților cu copii dificili
 • Logopedie
 • Hipnoză
 • Combaterea durerii - migrene, dureri asociate bolilor cronice, naștere
 • Creşterea performanţelor- concentrare, memorie, îmbunătățire aptitudini psiho-fizice
 • Eliberarea de obiceiurile nedorite: bâlbâiala, ticuri, bruxism, enurezis diurn/nocturn, ros unghiile
 • Hipnoterapia cognitiv-comportamentală
 • Managementul stresului
 • Tratamentul unor afecțiuni psihice - probleme emoționale, anxietate, depresie, fobii, obsesii
 • Formare în psihoterapie

Recomandari

10
a votat pe 13-09-2020 cu nota
Oana

Ultima vizita la cabinet: iunie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Acum 3 ani de zile, a intrat in viata noastra dna Turcu Daniela, într-un moment de mare cumpănă al nostru ca familie, cand copilul a fost diagnosticat cu TSA . A fost pentru copilul nostru ca un înger păzitor si a realizat o echipă de "salvatori" care ne-au ajutat sa ajungem in aceasta zi in care băiatul nu mai are nevoie de terapie. Va multumim din inimă pentru munca dumneavoastră, pentru efortul depus și pentru toate sfaturile prețioase pe care ni le-ați dat. Doar datorita profesionalismului si dedicatiei dumneavoastra este posibil ca el sa aiba un început bun si frumos in viata, iar pentru asta cuvintele nu sunt suficiente pentru a va mulțumi!

10
a votat pe 10-09-2020 cu nota
ELENA

Ultima vizita la cabinet: august 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Despre D-na Psiholoog Daniela Turcu, pot spune în primul rand ca este un om minunat, cu suflet mare. Când am ajuns prima oara la dansa în cabinet, treceam printr-o perioada foarte grea a vietii. Ședințele terapeutice ale dnei Turcu, ne-au redat încrederea , ne-au readus linistea si ne-au invatat sa vedem viata cu alti ochi. Dincolo de relatia terapeutica, pe care o pot caracteriza profesională, intelectuala și plina de interes din partea d-nei Turcu Daniela, va pot spune ca am castigat o prietena pe care te poti baza în orice situatie. O recomand cu toata increderea!

10
a votat pe 10-09-2020 cu nota
corina

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Am numai cuvinte de lauda pt dna psih. Dana Turcu. Este un profesionist , cunoaște multe tipuri de terapii si le aplica în functie de necesitățile copilului, este calma și foarte implicata. Pt copilul meu ședințele de terapie nu reprezinta un stres, ci o bucurie, și este unicul psiholog la care s-au înregistrat progrese.

10
a votat pe 10-09-2020 cu nota
Georgescu Gina Veronica

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Mă numesc Georgescu Gina sunt mama unui băiețel de 4 și 6 luni diagnosticat cu autism din 2019.Cei care cunosc această boală înțeleg foarte bine cum se manifestă.Singura ușă care mi sa deschis a fost a doamnei Turcu Daniela.Această doamnă mi-a acceptat copilul în terapie ,a făcut tot posibilul să-i dea o șansă băiețelului la o viață normală. Mergem zi de zi la dânsa la cabinet câte 200km(4 ore în mașină) și facem progrese,această doamnă bună este un înger de la Dumnezeu trimis pe pământ ,o minune de femeie care a fost inzestrată de bunul Dumnezeu cu acest har divin.Nu am cuvinte să vă mulțumesc pentru tot efortul depus și pentru sufletul pe care îl depuneti zi de zi în ceia ce faceți pentru băiatul meu și nu numai,vă stimez,vă respect,vă iubesc enorm sunteți talismanul nostru norocos.O recomand din toată inima și cu cea mai mare încredere tuturor persoanelor care trec prin astfel de încercări ale vieții. Aveți încredere în această doamnă așa cum avem și noi, luptați pentru o șansă la o viață normală,nimic nu este imposibil!

10
a votat pe 09-09-2020 cu nota
Nicoleta

Ultima vizita la cabinet: februarie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Recomand cu toata dragostea si increderea.Am fost cu fiul meu (14 ani) si rezultatele au fost exceptionale.Am descoperit multe si fiul meu s-a atasat foarte mult de d-na dr si sedinte.Oricand vom intampina probleme stim ca la cabinetul dansei gasim rezolvarea.Specific ca problemele au fost cele adolescentei.Nu reuseam sa mai inteleg felul de comportament si cum sa comunic.Se simtea neinteles si nu stiam cum sa pun problema si sa rezolvam.Cu d-na dr am reusit si sigur in orice problema gaseste rezolvarea.

10
a votat pe 11-07-2015 cu nota
Morusca Nicoleta

Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Ma numesc Morusca Nicoleta, mama unui băieţel de 8ani şi 6luni . În clasa a întâia ,datoritei invatatoarearei foarte exigente ,dura şi un comportament extrem de urat şi violent cu elevii ,copilul meu a suferit o trauma .. Am mers la terapie psihologica la psiholog Dana Turcu care mi`a vindecat copilul . Lucrează cu căldură, cu drag şi cu un mare profesionalism .. Recomand cu toată încrederea psihologul Dana Turcu .. Am mare încredere în ea .. Mi`a liniştit copilul şi pe noi ca familie

10
a votat pe 09-07-2015 cu nota
Elena Ciurea

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Un psiholog minunat cu abilitati de comunicare excelente,aceasta doamna dispune de o mare inventivitate in ceea ce priveste relatia cu pacientii sai mai tineri. Prin creativitatea sa,orice copil dificil,fie cu probleme de comportament fie de ordin psihologic ,poate fi determinat sa duca la capat sarcinile date.Un astfel de copil a si al meu iar faptul ca acum baietelul este capabil sa comunice este in otalitate meritul doamnei psiholog,prin urmare o recomand cu caldura tuturor celor care intampina orice fel de problema. Ii multumim din suflet Elena Ciurea,

10
a votat pe 08-07-2015 cu nota
Pastramagiu Angela

Ultima vizita la cabinet: iunie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
O recomand pe Doamna TURCU cu mare drag . Ii mulţumesc pentru răbdarea pe care a avut-o cu fetiţa mea in problemele ei de vorbire unde avem rezultate foarte bune . Profesionist desăvârşit si un om cu suflet care ştie sa îşi apropie pacienţi sa dea tot ce se poate si rezultatele se văd .Multumesc din inima .

10
a votat pe 08-07-2015 cu nota
mihaela

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
E mare lucru sa gasesti persoana cu care sa poti discuta problema ta si dupa cum se stie o problema recunoscuta e pe jumatate rezolvata va recomand sa nu mai amanati rezolvarea ei ,am intalnit un om deosebit si o familie de profesionisti aici . Multumesc mult si sa ii tina Dumnezeu sanatosi !!!

10
a votat pe 08-07-2015 cu nota
POPA IULIA

Ultima vizita la cabinet: mai 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Un profesionist de nota 10! O persoana foarte calda care stie sa isi apropie pacientii, sa le insufle dorinta de a se perfecta si de a se corecta,rabdatoare, clara si perseverenta. Ii multumim pentru ca face parte din viata noastra!

10
a votat pe 08-07-2015 cu nota
Danaila Gabriela

Ultima vizita la cabinet: iulie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Sunt depresiva din cauza bolii,mi.a murit sotul si mai nou am bruxism.Am cunoscut alinare sufleteasca si multa bunatate de cate ori am fost la dna Daniela si o recomand cu toata caldura tuturor celor care au necazuri si nu pot depasi singuri momentul,numai cât o auzi vorbind si parca-ti alina din dureri.La fel de bun si priceput este si dl Turcu sotul doamnei,impreuna fac o echipa foarte buna.Mii de multumiri pe aceasta cale amândurora si îi recomand tuturor care au nevoie de astfel de sprijin.

10
a votat pe 07-07-2015 cu nota
Alexandra

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Turcu Daniela
Recomand cu încredere acest om minunat care m- a ajutat sa trec peste o perioada extrem de grea din viata mea !un om cu o experienţa si un profesionalism desăvârşit ! daca aveti nevoie de un doctor de suflete cu siguranţa veţi găsi unul in Doamna Turcu! Mii de mulţumiri ! Alexandra

10
a votat pe 06-07-2015 cu nota
Negrut Simona

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2015
Am fost împreuna cu nepoţii mei la acest cabinet ;- băiatul cu probleme de comportament , iar fetiţa de vorbire. Doamna TIURCU este o draguta din toate punctele de vedere. Cu toţii am îndrăgit-o si împreuna am reusit sa ne depăşim si rezolvam problemele , inclusiv eu care intrasem in depresie. Am cunoscut si alţi copii si persoane cu probleme mult mai grave decât ale noastre si care au evoluat mult sau chiar au reusit sa le rezolve. Recomand din inima sa căutaţi o rezolvare daca va confruntaţi cu astfel de necazuri ;atât doamna cât si domnul sunt profesionişti , si consecvenţi ei va pot ajuta cum au facut-o si cu noi! Nu va ruşinaţi si nu ascundeţi aceste probleme ale acestui secol; întotdeauna speranţa exista pentru toti! Multumim ! Doamne ajuta -ne pe toti!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp