PRIMA SEDINTA

Inapoi Video Autor: Maria Stefania Boldea
Sa vrei sa fii vindecat este inceputul vindecarii si conditia necesara pentru realizarea ei. Iar starea de bine si vindecarea interioara pot aparea doar intr-o admosfera in care esti acceptat neconditionat, in unicitatea ta ! Un loc in care sa ti se dea voie sa fii diferit. Sa ti se dea voie sa nu fii perfect si sa poti si gresi ! Si cu toate acestea, sa fii considerat valoros si important. Un loc in care sa intalnesti flexibilitate, amabilitate, buna dispozitie, caldura sufleteasca precum si comunicare deschisa si libera. Un astfel de loc, este Cabinetul Psihologic unde ma vei intalni pentru a sta de vorba !

Pentru cei mai multi oameni, e dificil sa faca primul pas, pentru a intra intr-un proces de psihoterapie, din cauza faptului ca nu sunt informati sufficient despre ce inseamna prima sedinta si ce se va intampla mai departe.

Primul lucru care trebuie sa-l sti, este ca, in calitate de psihterapeut, sunt suta la suta de partea ta ! Cel mai important pentru mine, esti tu ! Pe intreg parcursul sedintei, binele tau reprezinta pentru mine prioritatea si importanta maxima. Sanatatea, starea de bine si succesul tau, sunt profesia mea. Impreuna formam o echipa care are bine stabilit ca si scop, rezolvarea problemelor tale, si nimeni si nimic nu ne poate opri sa ne atingem scopul propus.

"Daca nu cunosti copacii, te poti rataci in padure, dar daca nu cunosti povestile s-ar putea sa te ratacesti in viata!" asa ca vom cunoaste si vom creea impreuna povestea vietii tale.

In prima sedinta vom stabili cateva puncte foarte importante pentru tot procesul psihoterapiei:
Care este contextul si situatia ta de viata ?
Care sunt problemele tale de fapt ?
Care sunt nevoile tale si ce iti doresti tu ?
De cat timp dureaza aceste probleme si cum au aparut ele in viata ta ?
Care crezi tu ca este cauza lor ?
Ce anume, contribuie la persistenta acestor probleme ?
In ce fel aceste probleme iti afecteaza viata ?
Ce ai facut tu pana acum pentru a-ti rezolva aceste probleme ? A functionat ?
Ce astepti tu de la psihoterapeutul din fata ta si de la procesul psihoterapeutic ?
Cum ti-ai dori sa fii tu cand procesul terapeutic se va fi sfarsit ?
Cum a fost copilaria ta si scenariul de viata cu care ai crescut ?

Aceste lucruri odata clarificate vei primi un feedback.
Ti se prezinta pasii procesului terapeutic, tehnicile si modalitatile de lucru, precum si finalitatea lui. Apoi se stabilesc fregventa intalnirilor, si se face programarea pentru intalnirea urmatoare. Toate informatiile oferite de tine in cadrul cabinetului psihologic sunt strict confidentiale.

Ca si psihoterapeut sunt formata în viziunea sistemica de familie si cuplu si cultiv o vindecare holista a persoanei. Viziunea sistemica înseamna abordarea familiei, ca întreg, în interdependenta cu mediul înconjurator, iar membrii familiei în interdependenta în interior. In munca mea utilizeaz diverse tehnici terapeutice in functie de problema, scopuri sau personalitatea clientului.
Se poate face şi un program terapeutic individual de regasire a Sinelui, un drum de regăsire a forţei interioare şi a reconfigurării viziunii asupra vieţii, sau un program de consiliere şi/psihoterapie de scurtă durată, centrată pe soluţie.
De asemenea se poate face un program terapeutic pentru optimizarea relaţiei părinţi-copii, abordarea simptomatologiei copilului şi adolescentului.

A fi creator si stapan al vietii tale este un statut ce poate fi atins numai dupa ce inveti mai intai sa fii vindecatorul propriului tau trecut.

In cabinetul psihologic se construiesc destine, se creeaza realitati, suntem sculptori si materialul e viata insasi. Partea cea incitanta este ca lucram cu invizibilul, pentru ca nu putem pipai mintea, sufletul sau emotiile. Si marele mister pe care abia astept sa-l dezlegam esti chiar TU. Nu poti sti cate resurse, cata maretie si putere exista in tine pana nu ai curajul sa descoperi !

"Atunci când te naşti, nu eşti un copac, ci o sămânţă. Trebuie să creşti, trebuie să ajungi la o înflorire, iar această înflorire va fi mulţumirea ta, împlinirea ta. Această înflorire nu are nimic de-a face nici cu puterea, nici cu banii, nici cu politica. Nu are legatură decât cu tine, cu evoluţia ta personală." Osho

Pentru a atinge o stare de bine constanta si profunda trebuie să fim sinceri cu noi înşine, să căpătăm o conştiinţă de sine profundă. Ni se impune să fim deschişi la experienţe noi, să redobândim acea abilitate de a privi viaţa şi pe ceilalţi cu prospeţimea privirii unui copil. Ni se cere să trăim în întrebări mai degrabă decât în răspunsuri.

Traieste, exploreaza, descopera, experimenteaza lucruri noi.
Da-ti voie sa te dezvolti, sa cresti, sa cuceresti noi frontiere ale personalitatii tale.
Ia in stapanire teritorii noi, extinde-te cat vezi cu ochii ... o lume intreaga asteapta sa renasti, sa te ridici, sa fii tu insuti.
Traieste si savureaza viata care ti-a fost daruita.
Iesi din zona ta de confort si aventureaza-te in calatoria vietii tale - parcurge drumul catre tine insuti si cunoaste-te.
Viata ta poate fi magnifica, pentru ca tu esti magnific.
Misca-te in directia buna. Asuma-ti riscuri. Fa ceva.
Accepta provocarea pe care ti-o ofer prin psihoterapie si fa-ti o programare la cabinetul psihologic chiar astazi !!
Fii propriul tau erou. Fii mandru de tine. Uimeste-te.
Evadeaza din mediocritate si apatie.
Fii diferit. Fii special. Fii tu insuti.
Nu inceta sa fii curios, sa pui intrebari si sa inveti lucruri noi.
Lasa-te surprins de viata.
Nu inceta sa te bucuri de miracolul vietii.
Fii curajos, doreste-ti sa descoperi comoara, potentialul si puterea care se afla in tine iar eu voi fi langa tine si te voi ajuta in tot acest proces pana vei ajunge la destinatia dorita.

Promisiunea mea este sa imbogatesc calitatea fiecarui om care calca pragul cabinetului psihologic, transformand problemele cu care se confrunta in binecuvantari ale cresterii si dezvoltarii personale.

Durata intregului proces terapeutic variaza de la subiect la subiect in functie de complexitatea problemei, durata ei in timp, nivelul tau de flexibilitate, intelegere, deschidere, analiza si responsabilizare. TU ESTI STAPANUL VIETII TALE ! deci REDOBANDESTE-TI PUTEREA !!

DE CE PSIHOTERAPIE ?

PENTRU CA TRECEREA TIMPULUI SI PASTILELE NU-TI REZOLVA PROBLEMELE,
DOAR LE AMANA SAU LE AMPLIFICA !!
Daca sedativele si calmantele prezinta efecte adverse, contraindicatii,
au efect limitat si superficial si creeaza dependenta,
ajutorul pe care ti-l ofer prin psihoterapie,
merge la radacina problemelor si te ajuta sa ti le rezolvi precis si sigur,
dezvoltandu-te mental si emotional, avand efect tot restul vietii !
Odata parcurs procesul terapeutic, nu vei mai fi niciodata acelasi ! Vei percepe si vei experimenta viata la alt nivel dar mai ales vei deveni liber !

Gândurile care îţi compun realitatea, emoţiile care o animează, acţiunile care o susţin, toate, odată aliniate, îţi vor deschide posibiltăţi nelimitate asupra potenţialului uman şi vor face diferenţa dintre obisnuit şi extraordinar, dintre mediocritate si maretie !
Fa ordine in viata ta, cu ajutorul psihoterapiei, redescopera-ti idealurile si visele si traieste-le ! Cu siguranta meriti acest lucru.

CONFIDENTIALITATE
In calitate de psiholog, psihoterapeut voi proteja negresit, confidentialitatea tuturor informatiilor adunate în timpul activitatilor mele profesionale fiindu-mi absolut interzisa dezvaluirea informatiilor pe care le detin despre clienti, colegi, clientii colegilor, studenti si membrii organizatiilor.
Exceptie facând situatiile urmatoare: pentru protectia sanatatii publice, pentru prevenirea unui pericol iminent, pentru prevenirea savârsirii unei fapte penale sau pentru împiedicarea producerii rezultatului unei asemenea fapte ori pentru înlaturarea urmarilor prejudiciabile ale unei asemenea fapte.
Divulgarea, de catre psihologi, a unor date care le-au fost încredintate sau de care au luat cunostinta în virtutea profesiei, daca aceasta este de natura a încalca clauza de confidentialitate, este interzisa conform cu codul deontologic al profesiei de psiholog.

Acest cabinet este: Pentru cei care gandesc liber!
Pentru cei care vor sa simta si sa traiasca viata!
Pentru cei care au curajul sa mearga mai departe!
Pentru cei care sunt gata sa se confrunte cu ei insisi si sa-si descopere potentialul si Puterea! Pentru cei care vor sa darame orice frontiere si sa experimenteze noul.
Acest cabinet este pentru Tine!
Incepand din acest moment nu mai ai nici o scuza pentru tulburarea, dependenta, apatia, problemele si dificultatile din viata ta. Nu mai poti sa spui: "Nu stiu ce sa fac !". Acum sti ! Sti ca aici poti primi ajutor, vindecare si rezolvare. Sti ca aici este un specialist PENTRU TINE.

IMPORTANT: Cabinetul este acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, cod 1CT1109 - Comisia de Psihologie Clinica si Psihoterapie, functioneaza la adresa: Str. Nicolae Grigorescu. nr. 87. cartier Dacia. Constanta si detine toate aprobarile necesare pentru functionare conform cu legile in vigoare.

DACA VREI PENTRU TINE CE ESTE MAI BUN suni, iti faci programare chiar acum,
si parcurgi demersul terapeutic, devenind astfel
acea persoana care iti doresti sa fii !!
Daca insa preferi sa ramai in situatia in care te afli atunci nu trebuie sa faci nimic.
TU ITI ALEGI SI ITI CREEZI DESTINUL !

Astept cu drag sa ne cunoastem,
si sa lucram impreuna
MARIA STEFANIA BOLDEA
Psiholog. Psihoterapeut. Life coach
tel: 0726 227 085
e-mail: dmboldea@yahoo.com

WEBSITE: www.PsihologConstanta.ro

Daca nu va pot raspunde cand sunati,
inseamna ca ma aflu intr-o sedinta, si va voi cotacta eu negresit,
de indata ce sedinta va lua sfarsit.
Va multumesc pentru rabdare si intelegere.

FOARTE IMPORTANT !!
Timpul meu este pretios.
Tratez fiecare programare cu seriozitate maxima. Avand in vedere ca sunt si alti clienti, iar o consultatie dureaza 50 sau 75 de minute, la care se adauga pauzele dintre sedinte, VA ROG tare mult, cand va faceti programare sa O SI ONORATI !!
Daca nu puteti veni, va rog SA ANUNTATI cu 24 de ore inainte, sau cat mai din timp, pentru a reusi, pe cat posibil sa imi rearanjez programul.
Daca va faceti programare si nu puteti ajunge, pentru a continua procesul terapeutic, la urmatoarea intalnire veti plati suplimentar 50% din sedinta la care nu v-ati prezentat. Exceptie facand situatiile in care anuntati cu o zi inainte neprezentarea dvs.
Daca va faceti o programare si nu veniti, si nici nu anuntati in timp util, timpul pus deoparte pentru dvs. nu mai poate fi folosit pentru o alta persoana, pentru ca programarile sunt deja facute.
De aceea va rog sa fiti responsabil ! Respectand aproapele si dand dovada de Corectitudine si Bun Simt, va Respectati de fapt pe dvs. !
Multumesc anticipat pentru intelegere.

TU POTI TOTUL SI SINGUR. AICI TI SE ARATA DOAR CALEA CEA MAI BUNA !!
Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala - Maria Boldea

Alfa - Centrul de Sanatate Psihica si Comportamentala - Maria Boldea

Tu poti totul si singur. Aici ti se arata doar calea cea mai buna.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp