Psihoterapia online- aceeasi eficienta ca o sesiune de psihoterapie in cabinet

Inapoi Autor: Psihoterapeut Adina Demian
Psihoterapia cognitiv- comportamentală este una dintre puţinele forme de psihoterapie care permite ca şedinţele să fie ţinute şi online şi să fie la fel de eficiente ca şi şedinţele din cabinet.

Dacă din diverse motive (locuieşti în altă ţară sau într-o zonă îndepărtată faţă de locaţia cabinetului, etc. ) şi nu ai cum să ajungi la cabinet pentru şedinţa de psihoterapie, prin intermediul acestui cabinet, poţi beneficia de ajutorul dorit şi online.

Tot ce ai nevoie este un calculator sau un telefon cu acces la internet, căşti, microfon şi o locaţie unde să te simţi confortabil să discuţi cu psihoterapeutul, timp de 50 de minute, cât durează şedinţa de psihoterapie. Pe dipozitivul tău (calculatorul sau telefonul, etc. ) cu acces la internet este nevoie să ai instalat programul Skype sau Yahoo Messenger- Voce, pentru a ne auzi.

Dacă te confrunţi cu anumite dificultăţi cum ar fi timiditatea, anxietatea, atacurile de panică, depresia, neîncrederea în sine, fobii, probleme de comunicare, stres, stări de nervozitate şi irascibilitate, problemele de dinamica sexuala psihogene (impotenta, probleme cu erecţia, ejacularea precoce, anorgasmia, frigiditatea etc. ) sau alte problematici pe care doreşti să le discuţi cu un psiholog şi ai toate elementele descrise mai sus de care ai nevoie pentru psihoterapie online, contactează-mă cu încredere la datele de mai jos, pentru a stabili împreună o primă programare.

Mult succes si armonie interioara va doresc!
Adina Demian - Cabinet de psihologie

Adina Demian - Cabinet de psihologie

Alege sa iti traiesti viata in armonie si echilibru interior !

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp