Cabinet individual de psihologie Bogdan Elena-Alina

fara recomandari
365 vizite
Locatie: Bucuresti, I.C. Brătianu nr. 44
Telefon: 0773358082
Program: L-V: 16:00-21:00 S-D: 10:00-18:00
  • Psiholog Bogdan Elena-Alina- psiholog clinician
Îmi place să fac echipă cu clienții pentru a-i ajuta să parcurgă emoțiile și preocupările care vin cu situațiile dificile de viață, cum ar fi problemele de relație, tranziții și multe altele. Îmi doresc să creez un mediu respectuos, prietenos și de susținere pentru a stimula conștiința de sine și creșterea.

Abordarea mea față de terapie este de colaborarea, căldură și forță. Deși cred că fiecare persoană este expertul suprem în ce ține de sine, consider că terapia oferă o oportunitate importantă de parteneriat și îndrumare, într-un spațiu sigur, fără judecăți, pentru a explora noi elemente ale sinelui, a identifica valorile și acțiunile direcționate către obiective și pentru a examina modul în care modelele actuale fie susțin, fie se opun acestor obiective. Scopul meu ca terapeut este să ajut la crearea acelui spațiu sigur cu tine, să te încurajez de-a lungul procesului tău de explorare și să ofer reflecție și îndrumare acolo unde poate fi de ajutor.

În primul rând, scopul meu este să îți fac viața mai bună. Relația terapeutică este un parteneriat și stă la baza celor mai bune rezultate. Ca atare, nu judec și nu privesc lucrurile ca bune sau rele, corecte sau greșite, ar trebui sau nu ar trebui. În schimb, consider lucrurile în context fie constructiv, fie distructiv în demersul spre îmbunătățirea vieții. Te voi încuraja să faci același lucru.

În al doilea rând, psihoterapia este un proces de tratament bine gândit, ce folosește strategii specificice, cu un scop anume, iar lucrurile ar trebui să aibă sens pentru tine. Eu îmi doresc ca viața clienților să se îmbunătățească astfel încât serviciile mele să nu mai fie necesare, dar bineînțeles că totul depinde de o serie de factori ce contribuie la durata necesară îndeplinirii obiectivelor. Uneori este nevoie doar de câteva ședințe, alteori este o călătorie mai lungă, dar trebuie să știi că terapia este un proces. Începe cu înțelegerea a ceea ce se întâmplă, atât pentru mine, cât și pentru tine. Acest lucru se întâmplă cu ajutorul unei evaluări. Odată ce am o imagine asupra a ceea ce se întâmplă, încerc să ajut să vezi ceea ce văd și eu, astfel încât lucrurile să capete un nou sens.
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp