Cabinet individual de psihologie Cristoiu Mirela

Nota 10 din 10 recomandari
6050 vizite
Locatie: Buzau, jud Buzau, Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 11
Telefon: 0740067184
  • Psiholog Cristoiu Mirela- terapia ABA, logopedie, consiliere psihologica

Recomandari

10
a votat pe 14-10-2021 cu nota
Petre Marinela Valentina

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Bună ziua! Sunt mama unei fetite de 5ani și 7luni.Mergem la doamna Mirela de când avea fetita 2ani și jumătate, rezultatele au apărut din primele ședințe de terapie, ușor, ușor a început sa vorbească. Au trecut 3 ani și rezultatele sunt uimitoare, nu ai zice ca fetita are autism. Datorita doamnei Mirela am reușit sa depășim multe situații, e un om cu rar mai întâlnești azi. Își da interesul fata de fetita dar și fata de mine ca mămică, deoarece ca fetita sa fie bine, trebuie și eu sa fiu bine! Pt noi e Dumnezeu pe pământ și nu zic lucruri mărețe! Nu știu ce am fi făcut fără dansa...e un om deosebit, nu exista cuvinte sa exprime recunoștință ce o am fata de dansa! Recomand din toată inima și din tot sufletul!

10
a votat pe 18-04-2020 cu nota
Voinescu Petruta

Ultima vizita la cabinet: martie 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Sunt mamica unui baietel de 3 ani si 3 luni si venim la doamna psiholog de un an de zile, deoarece nu vorbea, nici mama nu spunea. Acum nu-i mai tace gura ar spune de toate! Nu va pot descrie sentimentul de recunostinta si apreciere pe care il am fata de dansa, nota 10 este puti n...100 i-as da si o recomand cu toata increderea si sinceritatea. Un om cald, care stie sa apropie copii, care se implica foarte mult si rezultatele nu se lasa asteptate. Ii multumim si pe aceasta cale !!

10
a votat pe 30-08-2019 cu nota
Rosca Veronic

Ultima vizita la cabinet: august 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Sunt mămica unei fetițe de 7 ani cu deficit de atenție, rezultatele au apărut din primele ședințe.este un om si un profesionist de nota 10 o recomand cu mare încredere.

10
a votat pe 08-07-2019 cu nota
Mihaela

Ultima vizita la cabinet: iulie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Noi mergem la doamna Cristoiu de la 2 ani si 2 luni acum am ajuns la varsta de 5 ani si putem spune ca am ajuns din toate punctele de vedere in ritmul adecvat varstei datorita doamne Mirela ! Nu e un psiholog la care te duci sa te trimita doctor este un Om care isi doreste sa evoluam si sa ne ajutam copii cat de mult se poate inainte de a ajunge in alte extreme! Noi ii multumim de fiecare daca cand ne vedem si chiar daca in momentul asta eu consider ca , copilul meu este foarte ok noi mergem in continuare la dumneai pentru ca inca consider ca ii ca e foarte bine!!o recoamand cu toata inima!

10
a votat pe 02-03-2019 cu nota
Vero

Ultima vizita la cabinet: martie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Sunt foarte multumita o iubim !

10
a votat pe 01-03-2019 cu nota
Ionela Vasile

Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Buna ziua!Ma numesc Ionela Vasile și sunt mama unui băiețel de 4 ani,și in urma cu un an am fost îndrumata sa merg la Dna Mirela Cristoiu pentru băiețel deoarece el avea întârziere in dezvoltarea limbajului și diagnosticul de hiperkinetic!Nu știa sa spună 3 cuvinte legate,nu cunoștea sensul cuvintelor...etc!Dupa câteva ședințe cu Dna Mirela au apărut rezultatele ,eu bucurându-ma enorm de mult apoi la câteva luni deja făcea propoziții și bineînțeles acum este la un nivel extraordinar, spume poezii foarte lungi știe tot noi vorbim cu el ca și cum nici nu a fost vreodată acea perioada!!!Toate acestea datorită D-nei Mirela ,datorită modului cum știe sa lucreze cu copii,cum se atașează de copii și copii de dansa...cât de mult se implica ,lucrează din suflet și face totul pentru copii!O recomand cu mare mare foarte mare încredere și noi nu avem cuvinte cât de mult sa-i mulțumim ca ne-a readus zâmbetul și fericirea in casa vazand rezultatele copilul meu!!!

10
a votat pe 28-09-2018 cu nota
Ion elena Anca

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Bună ziua! Sunt mama unei fetite în vârstă de 10 purtătoare de implant cohlear cu o întârziere foarte mare pe limbaj. Mergem de un an la doamna Cristoiu și suntem foarte mulțumiți. Recomand cu toată încrederea.

10
a votat pe 14-09-2018 cu nota
Florina Carbunaru

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Un om si un profesionist de nota 10! Recomand din tot sufletul !

10
a votat pe 04-09-2018 cu nota
Zeca Daniela

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Bună ziua sunt mama unui băiat de 3 ani și 7 luni și sunt foarte mulțumită de doamna Cristoiu Mirela este un psiholog foarte buna pe noi ne-a ajutat foarte mult de când venim la ea.băiatul meu spunea foarte puține cuvinte și nu vorbea iar acum a început să lege cuvintele și sa facă propoziție.

10
a votat pe 19-02-2018 cu nota
Iordache Marieta

Psiholog/psihiatru recomandat: Cristoiu Mirela
Sunt mămica unui băiețel de 3 ani cu intarziere in dezvoltarea limbajului,rezultatele au apărut încă din prima luna de terapie ,sunt foarte multumita si recomand cu mare incredere.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp