Child connect - Program de parenting centrat pe dezvoltarea competenţelor emoţionale

Inapoi Autor: Geanina Cucu Ciuhan

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs parenting
  • Target: Părinți
  • Data: 17-12-2015
  • Locație: Bucuresti
Dragi părinţi,

Vă invităm să participaţi la un workshop extins de parenting centrat pe dezvoltarea competenţelor emoţionale. Workshopul se adresează părinţilor care doresc să-şi dezvolte capacitatea de conectare emoţională cu copiii lor şi să înveţe tehnici de dezvoltare a competenţelor emoţionale la copil.

Majoritatea programelor de dezvoltare a competenţelor emoţionale la copil care sunt oferite acum pe piaţă se caracterizează prin faptul că lucrul se face direct cu copiii. Achiziţiile însă nu vor fi foarte stabile, deoarece copilul se întoarce acasă şi va reacţiona în continuare la emoţiile pe care părintele i le comunică şi la modul în care acesta reuşeşte să-şi regleze propriile emoţii. Ceea ce propunem prin acest workshop este lucrul cu părintele, acesta dezvoltându-şi abilităţi de coaching emoţional pe care le va utiliza apoi permanent cu copilul, în orice situaţie, crescând astfel considerabil stabilitatea competenţelor emoţionale formate la copil.

Descriere: Programul de parenting se centrează pe dezvoltarea capacităţii de conectare emoţională a părinţilor cu copiii lor. Părinţii vor învăţa tehnici de coaching emoţional, devenind capabili să recunoască, să înţeleagă şi să regleze mai eficient atât propriile emoţii, cât şi emoţiile copiilor. În loc să încerce să-şi controleze sau să evite emoţiile, părintele va putea să-şi identifice reacţiile corporal...e şi emoţiile aferente acestora, iar apoi să-şi exprime emoţiile într-o manieră cât mai potrivită cu contextul în care se află. În plus, părintele va învăţa să folosească experienţele emoţionale ale copiilor ca pe oportunităţi de apropiere emoţională şi de învăţare, să utilizeze modalităţi eficiente de rezolvare a problemelor. Părintele va putea utiliza abilităţile învăţate acasă, obţinând o îmbunătăţire a relaţiei părinte-copil, cât şi dezvoltarea competenţei emoţionale a copilului şi îmbunătăţirea comportamentului acestuia.

Structura workshop-ului: Programul cuprinde 3 module a câte 12 ore, pe parcursul a 3 weekend-uri, cu frecvenţa de un weekend pe lună, sâmbăta şi duminica. Modulul 1: Conştientizarea şi reglarea propriilor emoţii. Modulul 2: Înţelegerea empatică a emoţiilor copilului. Cum utilizăm experienţele emoţionale ale copiilor ca pe oportunităţi de apropiere emoţională şi de învăţare. Modulul 3: Abilităţi de asistare a copilului în etichetarea verbală şi reglarea propriilor emoţii. Modalităţi eficiente de reglare a comportamentului copilului.

Program: 17-18 ianuarie 2015, orele 10-17, pauză de masă între orele 13-14 14-15 februarie 2015, orele 10-17, pauză de masă între orele 13-14 14-15 martie 2015, orele 10-17, pauză de masă între orele 13-14

Locaţia: Bucureşti Workshop-ul se poate organiza şi în Piteşti, urmând a stabili calendarul după constituirea grupului.

Costul este de 360 lei / modul, respectiv 30 lei/oră.

Pentru detalii şi înscriere: Tel.: 0752037740 E-mail: geaninaciuhan@gmail.com

Formator: Geanina Cucu-Ciuhan - profesor universitar, doctor în psihologie, psihoterapeut formator în psihoterapie experienţială pentru adult, copil, cuplu, familie, psiholog clinician principal şi supervizor atestat de Colegiul Psihologilor din România.
http://geaninacucuciuhan.com/workshop-child-connect-program-de-parenting-centrat-pe-dezvoltarea-competentelor-emotionale/
Cabinet individual de psihologie - Cucu Ciuhan Geanina

Cabinet individual de psihologie - Cucu Ciuhan GeaninaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp