Ateliere de dezvoltare personala pentru persoane cu anxietate sociala - 11.10.2015

Inapoi Autor: psih. Daniela Pasare

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Data: 11-10-2015
  • Locație: Bucuresti
Iti este teama sa mergi la petreceri, sa vorbesti la telefon, sa mananci in public, sa vorbesti seful tau sau sa te afli intr-o situatie in care ai putea sa fi evaluat de alte persoane? De obicei eviti aceste situatii?

Daca ai raspuns afirmativ la aceste intrebari, atunci, cel mai probabil, te confrunti cu anxietatea sociala. Insa, vei lasa anxietatea sa te te opreasca sa ai o viata fericita?

Te invit sa participi la acest atelier de dezvoltare, in care vei putea sa-ti exprimi temerile intr-un mediu sigur, unde vei primi sprijin din partea celorlalti participanti si vei invata sa faci fata provocarilor cu care te confrunti.

Atelierul este conceput ca un program pe termen scurt (10 sedinte ), cu urmatoarele obiective: sa asigure un mediu propice invatarii abilitatilor de abordare a anxietatii sociale, sa ofere ajutor participantilor in a-si stabili obiective personale de abordare a situatiilor sociale, sa asigure un cadru social in care participantii sa-si confrunte temerile.

Participantii vor invata: sa accepte anxietatea si manifestarile fizice ale acesteia, sa-si identifice si sa-si modifice tiparele negative de gandire, tehnici de relaxare, modalitati de a ramane in situatiile dificile si de a le gestiona, noi abilitati sociale.

Perioada de desfasurare: 11.10.2015 - 13.12.2015, intre orele 10, 00 - 13, 00. Intalnirile vor fi saptamanale.

Tarif: 50 RON/sedinta. Pentru plata integrala, anticipata a celor 10 sedinte vei beneficia de o reducere de 20% (400 lei in loc de 500 lei ) . Participantii isi iau angajamentul sa participe la toate cele 10 sedinte precum si angajamentul platii sedintelor neonorate!

Locatie: Bucuresti, b-dul Unirii nr. 70, bl. J4, sc. 1, et. 7, ap. 26, sector 3.

Informatii si inscrieri: tel. 0740 059 064, conact@psiholog-danielapasare.ro
Daniela Pasare - Cabinet individual de psihologie

Daniela Pasare - Cabinet individual de psihologie



Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp