Grup de suport pentru persoanele care au pierdut in moarte pe cineva drag - 04.10.2015

Inapoi Autor: psih. Daniela Pasare

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Grup de suport/terapie
  • Target: Adulți
  • Data: 04-10-2015
  • Locație: Bucuresti
Cand pierdem in moarte o persoana draga, experimentam o mare varietate de emotii. Pentru a putea sa facem fata durerii, avem nevoie de sprijin din partea altor persoane. Ajutorul din partea prietenilor si familiei, desi esential, se poate sa nu fie suficient pentru a ne asigura suportul de care avem nevoie. In acest caz grupul de suport devine o resura valoroasa. Grupurile de suport ofera membrilor companie si intelegere pentru durerea provocata de pierdere, precum si ajutor pentru a face fata provocarilor pe care aceasta durere le aduce.

Intr-o societate care se fereste sa vorbeasca despre pierdere, grupul de suport va ofera posibilitatea sa va impartasiti povestea deschis, precum si de a auzi povestile altora si modurile in care ceilalti membri ai grupului se adapteaza in fiecare zi a calatoriei noastre prin durere.

In grupul de suport veti gasi: suport emoţional şi fizic într-un mediu sigur, sprijin si intelegere de la persoane care experimenteaza o pierdere similara, posibilitatea de a va incepe procesul de vindecare, achizitionarea de abilitati care sa va permita sa faceti fata durerii, o mai buna intelegere a modului in care reactioneaza ceilalti membri ai familiei la pierderea suferita si, nu in ultimul rand, permisiunea de a trai o viata fericita.

Data desfasurarii: 04.10.2015, intre orele 11 si 13.

Locatie: B-dul Unirii nr. 70, bl. J4, sc. 1, et. 7, ap. 26, sector 3.

Pret: 40 lei

Pentru participare este necesara o programare prealabila la telefon 0740059064 sau pe e-mail la adresa: contact@psiholog-danielapasare.ro
Daniela Pasare - Cabinet individual de psihologie

Daniela Pasare - Cabinet individual de psihologie



Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp