Cabinet Individual de Psihologie Dr. Miron Itzhak

Nota 10 din 3 recomandari
1389 vizite
Locatie: Piatra Neamt, jud Neamt, Str. Mihai Eminescu nr. 3, bl. d4, sc. B, ap. 37 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0747627971
Sunt 25 ani de cand am inaugurat noul sediu al Clinicii de Psihologie Institut Miron din Piatra - Neamt.
Aproape 45 de ani am practicat meseria de psiholog in Israel unde am intalnit diferite cazuri - la copii, adolescenti si adulti; pe langa cursurile urmate am lucrat in mai multe locuri, de la fiecare invatand cate ceva, si participat la diferite conferinte nationale si internationale dobandind o vasta experienta profesionala.
In paralel cu psihologia medicala pe care am practicat-o in cabinetul meu din Israel, am avut preocupari privind psihologia muncii.
La inceputul anilor 90 ( dupa revolutia din 89) am venit sa vizitez locurile unde s-au nascut parintii mei si m-am indragostit de oamenii si de aceasta tara. Ca urmare am decis sa-mi continui activitatea profesionala in Romania si am ales drept loc de desfasurare minunatul oras Piatra Neamt.
Inceputul nu s-a dovedit a fi usor ! Suspiciunea, diferenta de mentalitati intre mine si persoanele care m-au inconjurat a condus la aparitia unor neintelegeri care, cu timpul, s-au atenuat.
Acum pot spune ca sunt fericit atunci cand trec pe strada si cand intalnesc persoane pe care le-am ajutat atunci cand aveau nevoie, care acum zambesc si se simt bine; acestia sunt oamenii care au avut increderea si curajul sa apeleze la ajutorul meu obtinand astfel vindecarea lor.
Serviciile noastre au fost solicitate si de catre firme din Piatra Neamt. Impreuna cu echipa de psihologi ai Institutului Miron am acordat asistenta psihologica atat firmei dar am avut in vedere si fiecare individ in parte.
Clinica noastra pune la dispozitie urmatoarele:
Bogata mea experienta in domeniile Psihologiei Medicale si Psihologiei Muncii;
Testari si examinari psihologice ample;
Personal psihologic care a fost format de catre mine in spiritul metodelor Occidentale;
Un laborator psihologic bine dotat pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii.Accesati cu incredere siteul https://drmironitzhakpsiholog.ro/ pentru mai multe detalii.

Album foto

Recomandari

10
a votat pe 30-08-2022 cu nota
Radu

Psiholog/psihiatru recomandat: Miron Itzhak
recomand cu incredere

10
a votat pe 26-08-2022 cu nota
Florin Ciobanu

Ultima vizita la cabinet: mai 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Miron Itzhak
Am avut o problema foarte serioasa cu iubita mea care m-a parasit, am intrat intr-o stare deprimanta. Desi la inceput am luat pastile antidepresive, am primit de la un prieten recomandarea de a merge la cabinetul domnului doctor Miron, iar rezultatele au venit foarte rapid. Tin sa-i multumesc si recomand serviciile dr. Miron din tot sufletul meu oricui vrea sa se trateze cu adevarat.

10
a votat pe 28-11-2019 cu nota
Cutus

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Miron Itzhak
D-l Dr. Psiholog Miron Itzhak m-a vindecat de o depresie severa, apreciez in mod deosebit inalta profesionalitate, si eficacitatea sedintelor de psihoterapie dar si umanitatea Recomand Dr.Psiholog Miron Itzhak, are peste 40 ani experienta in psicologie si psihoterapie , iar faptul ca face si sedinte de psihoterapie on line , Este foarte important pentru cei care Nu se pot deplasa

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp