Atelier de creaţie şi dezvoltare pentru copii cu vârste între 2-4 ani

Inapoi Autor: Elena Iamandi

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Copii
  • Locație: Constanta
Oamenii ştiu de generaţii întregi că două persoane găsesc mai multe idei decât una singura şi că utilizează discuţiile pentru a rezolva problemele şi a spori creativitatea.

În cadrul unui grup de creaţie pentru copii cu vârste cuprinse între 2-4 ani, părinţii au posibilitatea de a împărtăşii idei referitoare la creşterea copiilor, în timp ce micuţii îşi dezvoltă imaginaţia şi creativitatea, într-un mediu sigur şi securizant.

Grupul oferă posibilitatea de socializare atât a copiilor, cât şi a părinţilor. Părinţilor li se oferă ocazia de a putea discuta cu oamneni interesaţi de copii lor, de a împărtăşi din experienţa proprie, de a purta conversaţii utile, într-un spaţiu destinat părinţilor, în timp ce copii, stau cu cei de o vârstă şi desfăşoară activităţi creative. Conversaţiile cu alţi părinţi desfăşurate în mod regulat vă vor oferi o ocazie foarte bună de a găsi răspunsuri la multe din întrebările legate de "meseria de părinte".

Printre avantajele participării copilului la un astfel de activităţi, permite: dezvoltarea creativităţii, limajului, interacţiunea şi socializarea cu cei de aceeaşi vârstă, creşterea încrederi în sine, dezvoltarea motricităţii fine, dezvoltarea atenţiei şi concentrării.

În cadrul acestor grupuri puteţi descoperi numeroase informaţii şi idei practice referitoare la dezvoltarea copiilor dumneavoastră..

Fiecare întâlnire are un obiectiv fixat, şi anunţat dinainte, există un model realizat iniţial, după care se pot ghida, însă în acelaşi timp au posibilitatea de a realiza propriile creaţii, aşa cum vor (posibilitatea de a se exprima liber ) .

Durata unei întâlniri este de o oră şi jumătate.

Întâlnirile se realizează odată pe săptămână.

Preţul unei întâlniri este de 35 de lei şi cuprinde toate materialele necesare.

Locaţia: Cabinet Individual de Psihologie Elena Iamandi.

Organizator: Psiholog clinician şi psihoterapeut integrativ Elena Iamandi.

Pentru mai multe informaţii şi înscrierii: 0726 944 677 sau 0761 627 249

Ne găşiţi şi pe facebook: https://www.facebook.com/gardenpsiho.iamandielena
Elena Iamandi - Cabinet individual de psihologie

Elena Iamandi - Cabinet individual de psihologieRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp