Curs de formare în hipno-psihoterapie ericksoniană 3-5 noiembrie 2017, Cluj Napoca

Inapoi Autor: Grigorovic Anca

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs de formare profesională
  • Target: Psihologi/psihiatri
  • Data: 03-11-2017
  • Locație: Cluj-Napoca

Curs de formare în hipno-psihoterapie ericksoniană pentru dobândirea competenţei de hipno-psihoterapeut sub supervizare, Cluj Napoca, 2017

Este furnizat de Asociaţia Română de Hipnoză Clinică, Relaxare şi Terapie Ericksoniană (ARHTE ) și acreditat de Colegiului Psihologilor din România (COPSI ) şi respectiv de Federaţia Română de Psihoterapie (FRP ).

Absolvenţii vor fi certificaţi de către ARHTE şi vor putea obţine atestatul de libera practică din partea COPSI.

Data începerii: 3-5 noiembrie 2017, Cluj-Napoca

Durata cursului: 2, 5 ani, o întâlnire a câte 20 de ore/week-end (de vineri, ora 17.00 până duminică, ora 13.00 )

Înscriere şi informaţii suplimentare pe adresa: www.psifocus.ro email: psi.focus @ gmail.com ; tel: 0745522884 (luni-vineri orele 14.00-16.00 )

Informaţii despre formatori: Dr. Jenő-László Vargha, psihoterapeut, formator şi supervizor în cadrul ARHTE, acreditat de COPSI şi FRP; deţine specializare şi în psihodramă.

Dr. Krisztina G. Szabó, psihoterapeut, formator şi supervizor în cadrul ARHTE, acreditat de COPSI şi FRP; deţine specializare şi în psihoterapia centrată pe persoană (focusing ) şi respectiv în terapia prin acceptare şi angajament (ACT )

1. Se pot înscrie la cursul nostru absolvenţi ai facultăţilor de psihologie, medicină, asistenţă socială, filozofie, pedagogie (incluzând psihopedagogia ) şi teologie, cu respectarea condiţiilor prevazute de Colegiului Psihologilor din România și de European Association for Psychotherapy (EAP ).

2. Studenții din anii terminali ai programelor de formare specificate de către Regulamentul Comisiei de Psihologie Clinică și Psihoterapie a COPSI, care îşi vor finaliza studiile până la încheierea cursurilor de formare de bază pot fi inscrişi cu acordul formatorului.

ÎNSCRIERE

Vă puteţi înscrie completând fişa de înscriere online sau o puteţi solicita de la secretariatul PsiFocus, email:psi.focus @ gmail.com

Fişa de înscriere online: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLA2EZvMBzsSvpDmegUccOL5kYi_V6z2HlJBQSq32qHWoe3Q/viewform

Cabinet individual de psihologie Grigorovici AncaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp