Cabinet Individual de Psihologie Maria Benghia

Cabinet Individual de Psihologie Maria Benghia

fara recomandari
464 vizite
Locatie: Timisoara, jud Timis, B-dul Liviu Rebreanu nr. 3
Telefon: 0765169699
Program:
Programare online
  • Psiholog Maria Benghia- clinician
Wayne D. spunea "nu poți să crești și să te dezvolți dacă știi răspunsul înainte de întrebare". Astfel că, EU, Maria Benghia, am început să cred în visul meu încă dinaintea alegerii profesiei. Când doamna profesoară de limba și literatura română mi-a vorbit despre PSIHOLOGIE - m-am uitat în ochii care-mi vorbeau de la sine și am zis că eu asta vreau să fac. Să descopăr PSIHOLOGIA. Nu cu mult timp după, m-am înscris la FACULTATEA DE SOCIOLOGIE ȘI PSIHOLOGIE din cadrul UNIVERSITĂȚII DE VEST din Timișoara unde mi-am continuat studiile până când am obținut diploma de PSIHOLOG CLINICIAN.

Însă, nu s-a terminat totul acolo. Am ajuns să fac parte din grupul PSIHOTERAPEUȚILOR aflând tot mai multe despre cum să îmi dezvolt abilitățile lucârnd cu ceilalți, însă mai întâi lucrând cu MINE, așadar: Prima formare a fost la Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică - obținând calificarea de a lucra cu MEMBRI FAMILIEI, CUPLU, INDIVIDUAL.
Cea de-a doua formare este în TERAPIA COGNITIV COMPORTAMENTALĂ unde am descoperit noi tehnici și strategii pentru a lucra și a dezvolta cu acuratețe propriul demers terapeutic.

Întrebările nu au încetat să apară și răspunsul la ele nu îl găseam doar citind și documentându-mă despre psihologie ci am început să caut informații despre management, despre rolurile într-o companie, despre celălalt pol al persoanei și anume POLUL PROFESIONAL, dacă primul pol este cel PERSONAL. Așa că, absolvirea EMPRETEC a dus la o altă viziune, o altă strategie cu o aplicabilitate în acest demers. Este evident că, m-am întrebat cum să aduc laolaltă psihoterapia și dezvoltarea profesională sau integrarea într-o companie, și uite așa a luat viață proiectul PSITON. Proiectul are la bază echilibrarea persoanei atât profesional cât și personal.

Psihoterapia nu este altceva decât o alternativă la construcția psihologică a pacientului, o nouă HARTĂ care îi permite acestuia să gândească alternativ la căile inițiale care păreau că nu duc nicăieri sau să descopere alte obiective, definiție care îi aparține lui Ion Dafinoiu.

Semnat: MARIA BENGHIA
Cabinet Individual de Psihologie Maria Benghia
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp