Exercitiu EFT, de practicat pentru schimbarea credintelor limitatoare, specifice in teama de abandon

Inapoi Autor: Marinela Croitoru

Acest exercitiu va este propus spre a il practica pe o perioada indelungata, de minim 6 luni, zilnic, pentru a asigura rescrierea subconstientului, schimbarea credintelor limitatoare cu credinte sanatoase, adaptate realitatii si ancorarea acestora in subconstient, pentru a putea produce schimbari de durata in mentalul si in atitudinea dvs. vis a vis de relatia cu partenerul dar si cu alte persoane din jur.

Exercitiul se aplica simultan cu batutul punctelor asa cum sunt descrise in harta EFT: de la 1 la 12!

CONVINGERI LIMITATOARE

1. Voi ramane singur/a pt tot restul vietii pt ca nimeni nu se va atasa de mine.

2. Nu sunt destul de capabil/a incat sa imi pot face o relatie stabila cu o partenera si cu oamenii din jur.

3. Nu merit sa fiu iubit/a pt ca nu stiu sa ma comport cu partenera mea si cu cei din jur.

4. Nu am incredere in mine, motiv pt care partenera mea si ceilalti din jur nu au, la randul lor, incredere sa se ataseze de mine.

5. Sunt un om slab si simt ca partenera si ceilalti din jur ma accepta din mila.

6. Nu am un comportament agreabil si din acest motiv ii indepartez pe cei din jur.

7. Nu sunt in stare sa ii inteleg pe oameni si acesta este motivul pentru care nici ei nu ma pot intelege si aprecia.

8. Din teama de a fi ranit/a sentimental, sunt distant fata de oameni, ceea ce ii face si pe ei sa tina distanta fata de mine.

9. Simt ca nu sunt atragator/e d.p.d.v fizic si ceilalti ma considera urat si nu se vor simti atrasi incat sa se ataseze de mine.

10. Simt ca nu sunt suficient de pregatit/a intelectual si din acest motiv sunt deseori exclus din discutiile cu ceilalti.

11. Simt ca nu sunt suficient de bun/a si atragator/e d.p.d.v sexual si din acest motiv partenera mea ma poate abandona.

12. Simt ca standardul meu de viata nu-i poate oferi confortul necesar partenerei mele si de aceea ma va parasi.

Constientizez toate acestea si aplic EFT pt a produce schimbarea convingerilor mele limitatoare incepand din acest moment!

1. Sunt sigur/a ca ma voi putea infatisa celorlalti asa cum sunt, cu sinceritate si ca exista o partenera care ma poate aprecia pt. asta.

2. Sunt sigur/a ca devenind mult mai deschis si comunicativ cu cei din jur si ei se vor deschide catre mine si vom forma o relatie stabila.

3. Sunt sigur/a ca voi invata sa ma iubesc mai mult pe mine insumi si in acest fel voi reusi sa ma fac iubit de partenera si de ceilalti din jur.

4. Sunt sigur/a ca fiind mai atent, mai bun si mai tolerant cu mine, imi voi capata increderea de sine, si acest lucru ii va face si pe ceilalti sa aiba incredere in mine.

5. Sunt sigur/a ca pot deveni mai puternic si voi putea atrage respectul atat al partenerei cat si a celorlati din jur.

6. Sunt sigur/a ca daca imi dau voie sa ma comport autentic, voi atrage simpatia celorlalti din jur.

7. Sunt sigur/a ca daca voi asculta activ ceea ce comunica ceilalti, ma voi putea conecta la nevoile lor reale, astfel ei se vor simti respectati si intelesi si se vor comporta reciproc in relatia cu mine.

8. Sunt sigur/a ca pot depasi orice relatie incompatibila fara sa fiu ranit sentimental si astfel ma pot apropia de oameni cu incredere, iar ei la randul lor se vor apropia de mine.

9. Simt ca daca ma voi accepta asa cum sunt d.p.d.v. fizic, voi transmite siguranta si respectul de sine si celorlalti, facandu-i sa ma accepte si sa ma placa.

10. Sunt sigur/a ca daca voi discuta cu sinceritate doar subiectele pe care le stapanesc d.p.d.v. intelectual, voi fi acceptat si respectat in discutii.

11. Sunt sigur/a ca daca voi comunica sincer cu partenera mea in toate aspectele intime ale relatiei noastre, va fi mai apropiata de mine si vom deveni compatibili si impliniti.

12. Sunt sigur/a ca standardul meu de viata va creste odata cu dezvoltarea mea personala si voi atrage increderea si ajutorul celorlalti din jur precum si atasamentul si statornicia partenerei mele.

Simt schimbarea care a inceput sa se produca in mine chiar din acest moment!

Croitoru Marinela - Cabinet individual de psihologie

Croitoru Marinela - Cabinet individual de psihologie

Psihoterapie exclusiv ONLINE !

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp