Câte ceva despre mine

Inapoi Autor: Nicoleta MIHALI
Despre mine, aş mai putea spune, că....

Urmez cursurile de Psihoterapie Adleriană din cadrul Asociaţiei de Psihologie Psihoterapie Adleriană din anul 2009. Setea de semnificaţie am simţit-o demult, căutam un sens vieţii oamenilor şi speram să pot atribui, cândva, un sens vieţii mele. Căutam răspunsuri pentru comportamentele mele deoarece mă aliniam cu greu unor reguli pe care nu le înţelegeam în totalitate, încercând mereu să îmi găsesc un loc mulţime. Ce lung şi presărat cu capcane este drumul cătrea găsirea unui sens...
Şcoala de de Psihologie şi Psihoterapie Adleriană a însemnat o incursiune interioară, profundă şi benefică, contribuind semnificativ la descoperirea unicităţii propiului meu SINE. Odată cu această călătorie interioară, pe alocuri, am meditat la copilul care am fost, omul care am devenit şi cel care devin. Am descoperit credinţele ce îmi ghidează demersurile de fiecare zi, am înţeles felul care mă mişc prin lume, şi, pe alocuri, am desluşit scopurile neconştientizate ale vieii mele...Din inventarul stilului vieţii nu puteau lipsi modelele parentale, care au avut un rol covârşitor în felul în care am ales experiemntez viaţa. Ştiu să preţuiesc copiii pentru efortul lor de a deveni fiinţe independente, adulte şi creatore.
Mă simt responsabilă pentru cel mai de preţ dar, VIAŢA, ce mi-a fost lasată în grijă.
În prezent mă antrenez în arta comunicării conştiente şi cresc odată cu oamenii ce mă înconjoară, zi de zi, simţind maxima condescendenţă pentru semenii ce aleg să împărtăşească cu mine viaţa lor.
Mihali si Asociatii, Centrul de Psihologie Satmareana

Mihali si Asociatii, Centrul de Psihologie SatmareanaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp