Oferta pentru Psihologia Muncii si Organizationala

Inapoi Autor: Mihali Nicoleta Mihaela
ψ CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE MIHALI NICOLETA MIHAELA ψ
Satu Mare, str. Petofi Sandor 4/A
Tel: 0740041100


Potrivit dispozitiilor art. 13 lit. j ) din Legea nr. 319/2006, angajatorul are obligatia realizarii examenului psihologic la angajare si a examenului psihologic periodic, in cazul in care starea de aptitudine, din punct de vedere psihologic, reprezinta o conditie pentru ocuparea unei functii. Examenul psihologic la angajare si examenul psihologic periodic au caracter psihoaptitudinal, sunt realizate in mod distinct de examenele medicale la angajare si cele periodice, fiind prestate numai de catre furnizorii de servicii psihologice, prevazuti la art. 14-15 din Legea nr. 213/2004, cu competente in specialitatea "psihologia muncii si organizationala". In functie de necesitate, psihologul in specialitatea "psihologia muncii si organizationala" poate solicita realizarea unei examinari suplimentare de catre un psiholog clinician.
In acest context, examinarea psihologica a cadrelor didactice are caracter special, avand un cadru legal care deroga de la dispozitiile cu caracter general privind sanatatea si securitatea in munca, acestea neputand fi confundate cu serviciile specific de medicina muncii.
Potrivit dispozitiilor art. 233 alin. (2 ) coroborate cu dispozitiile art. 234 alin. (4 ) din actul normativ prevazut mai sus, personalul didactic trebuie sa fie apt din punct de psihologic pentru indeplinirea functiei pe toata perioada indeplinirii functiei didactice, in vederea evitarii starii de inaptitudine profesionala de natura psihocomportamentala. Aceleasi prevederi se aplica, in mod similar, functiilor de conducere, de indrumare si de control, precum si personalului din unitatile conexe invatamantului.
Responsabilitatea pentru modul de realizare a examenului psihologic apartine directiunii unitatilor de invatamant. Angajatorul are competenta de a contracta serviciile psihologice de examinare periodica a cadrelor didactice.
În conformitate cu cele prezentate, doresc sa va prezint oferta Cabinetului Individual de Psihologie MIHALI NICOLETA MIHAELA, Satu Mare, str. Petofi Sandor 4/A.
Toate instrumentele folosite sunt avizate de Colegiul Psihologilor din România şi validate pe populaţia românească.

Tarife aplicate:

- o persoană - 50 Ron;
- peste 5/10 persoane - pretul este negociabil
-

Cu speranţa unei bune colaborări în viitor.


Cu respect,
Psih. Nicoleta MIHALI
Mihali si Asociatii, Centrul de Psihologie Satmareana

Mihali si Asociatii, Centrul de Psihologie SatmareanaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp