Cabinet individual de psihologie - Pavel Ionica

Nota 10 din 1 recomandari
842 vizite
Locatie: Constanta, jud Constanta, Str. Traian, nr. 34, bl. B3, sc.1, parter, ap.1, interfon 1 (punct de reper Liceul Traian)
Telefon: 0745013659
Program: Program cabinet: Luni-Vineri: 10-18; Sambata- Duminica: inchis. Programarile se fac telefonic, de luni pana vineri, in intervalul orar 10-18, la numarul de telefon mentionat sau la adresa de mail. Cabinetul lucreaza doar pe baza de programare pentru serviciile psihologice. Daca sunt in sedinta, nu va pot raspunde. Puteti trimite un mesaj cu cine sunteti si ce serviciu doriti in cadrul cabinetului de psihologie.Veti fi contactat in cel mai scurt timp posibil.
  • Psiholog Pavel Ionica
Serviciile oferite in cadrul Cabinetului de Psihologie sunt urmatoarele:

1.Psihologie Clinica
Diagnostic si evaluare clinica -vizeaza identificarea factorilor psihologici implicati in sanatate si boala:
- evaluare subiectiv-emotionala; evaluare cognitiva; evaluare comportamentala; evaluarea simpla a personalitatii si a mecanismelor de coping/adaptare; evaluarea psihologica asociata activitatii de cupluri, familii (sau altor grupuri);
- evaluarea contextului familial, profesional, social, economic, cultural în care se manifesta problemele psihologice;
evaluarea dezvoltarii psihologice; evaluare psihologica pentru beneficiari ai caselor de tip familial;
- evaluari psihologice pentru Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap (adulti si copii), in vederea obtinerii pensiei de handicap, obtinerii certificatului de incadrare intr-un grad de handicap pentru copii si adulti, la reinnoirea certificatului de handicap;

Interventie, asistenta si consultanta psihologica: educatie pentru sanatate, promovarea sanatatii si a unui stil de viata sanatos; prevenirea îmbolnavirilor prin modificarea stilului de viata; interventii specifice pentru persoanele cu nevoi speciale;
consiliere si terapie suportiva; consiliere in situatii de criza si asistenta bolnavilor terminali; optimizare si dezvoltare personala, autocunoastere; evaluarea starii de sanatate mentala, ca preconditie pentru angajare sau pentru desfasurarea unor activitati care impun prin lege examinarea psihologica.

2.Consiliere psihologica- Evaluare Psihologica pentru Copil, Adult, Cuplu si Familie:
Consilierea psihologica individuala, se recomanda pentru diverse probleme cum ar fi: stima de sine scazuta, depresie, dependenta de alcool, jocuri de noroc, droguri, dificultati de comunicare, adaptare, experiente traumatizante, dificultati in luarea deciziilor, divort, separare, moartea sau pierderea unei persoane dragi, tulburari ale somnului, retragerea din viata sociala, frica de viitor, frica de moarte, frica de lesin, frica de a nu face fata diverselor evenimente din viata, depresie
(izolare, tristete, singuratate), nemultumire, frustrare, comportamente suicidare, dificultati in luarea deciziilor, comportamente bipolare (trecerea de la euforie la tristete), relatii conflictuale, tulburari de comportament alimentar (anorexie, bulimie, obezitate), consiliere in situatie de criza pentru bolnavul aflat in stadiul terminal ( sau pentru membrii familiei acestuia), managementul stresului la locul de munca, managementul conflictului.
Scopul principal al consilierii este de a ajuta clientul sa constientizeze ca are libertatea sa-si construiasca propriul destin, precum si responsabilitatea pentru actiunile sale.El este ajutat sa faca fata anxietatii alegerilor si totodata sa accepte ideea ca destinul lui nu este determinat din afara de anumite forte ci totul depinde de el daca doreste sa aduca schimbarea, schimbarea venind din interiorul lui.
In cadrul consilierii psihologice sunt respectate nevoile si valorile clientului, caracteristicile sale diferentiale (cultura, norme, traditii si valori familiale, morale, spiritual-religioase).

3.Psihologia Muncii si Organizationala:
Conform H.G.nr 355/2007, angajarea, menținerea in functie, reluarea sau schimbarea activitatii de baza a unui salariat, promovarea acestuia, indiferent de varsta si pregatire, se face numai dupa ce, in prealabil, salariatul a efectuat un control medical si o verificare a aptitudinilor psihoprofesionale.

Serviciile de psihologia muncii completeaza investigatiile medicale solicitate de medicul de medicina muncii pentru intocmirea fisei de aptitudini pentru persoana care doreste sa se angajeze, sa reia activitatea, la schimbarea activității sau mentinerea in functie.

Servicii :

Evaluare psihologica la angajare in vederea obtinerii avizului psihologic obligatoriu pentru urmatoarele categorii profesionale conform H.G.355/2007 la recomandarea medicului de medicina muncii:
-personal care lucreaza in retelele de foarte inalta, inalta, medie si joasa tensiune, aflate sau nu sub tensiune;
lucratori care lucreaza la inaltime; personal care lucrează in condiții de izolare; personal care lucreaza in tura de noapte;
agent de paza; cadre didactice; muncitori in constructii; persoane care lucreaza in mediul subteran; personal sanitar elementar; personal de ingrijire; personal care ingrijeste persoane cu handicap si asistentul maternal profesionist;
personal cu functii de decizie- functionari publici; persoane care lucreaza in conditii de zgomot; persoane care manipuleaza substante toxice; personal care in cadrul activitatii profesionale, conduc utilaje, vechicule de transport si/sau masina institutiei.

4.Psihologia Transporturilor:
Examinarea psihologica in cadrul cabinetului se desfasoara pentru :
Obtinerea permisului de conducere pentru categoriile A1, A, B;
Obtinerea permisului de conducere pentru categoriile C, E;
Examinarea psihologica consta in aplicarea unor teste pe calculator, precum si creion – hartie, pentru obtinerea unor informatii concrete, referitoare la aptitudinile clientului.Astfel examinarea psihologica cuprinde:
Interviu/anamneza pentru obtinerea informatiilor referitoare la client;
Observatia privind comportamentul clientului pe parcursul testarii;
Teste creion-hartie;
Teste pe calculator;

Cabinetul isi desfasoara activitatea la urmatoarea adresa:
Str. Traian, nr. 34, Bl. B3, Sc.1, parter, Ap.1, interfon 1 (punct de reper Liceul Traian), Constanta.

Programarile pentru serviciile psihologice se fac telefonic de luni pana vineri, in intervalul orar 10-18, la numarul de telefon menţionat sau la adresa de mail.
Cabinetul isi desfasoara activitatea doar pe baza de programare telefonica.

Recomandari

10
a votat pe 05-12-2019 cu nota
Ciobanu Georgeta

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Pavel Ionica
O recomand pe doamna psiholog Pavel Ioana, cu multa caldura.Este o persoana empatica, care transmite o energie pozitiva, este mereu activa si totodata prezenta, pe toata durata actului psihologic.Insoteste clientulu pe toata durata sedintelor psihologice, este prezenta , manifestand incurajare, provocare si determinare asupra clientului.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp