Cabinet Individual de Psihologie Preda Florina

fara recomandari
71 vizite
Locatie: Sibiu, jud Sibiu, Traian Demetrescu
Telefon: 0750434164
Program: 09:00 - 19:00
Programare online
  • Psiholog Preda Florina

 Sunt Florina Preda, psiholog clinician, cu drept de liberă practică eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania și psihoterapeut pozitivist în formare.

   În ceea ce privește pregătirea mea profesională, am absolvit Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Psihologie și Stiințe ale Educației, Specializarea Psihologie și ulterior programul de master Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu. 

    Psihologia a fost cea de-a doua alegere a mea pe plan profesional. Călătoria prin viață mi-a dat șansa sa experimentez domeniul medical timp de 6 ani atât în Romania cât și în străinătate prin rolul de fiziokinetoterapeut și specialist în activitate fizică. Exercitarea primei mele profesii mi-a evidențiat strânsa legătură care există între bunăstarea fizică și cea psihică și modul în care acestea se influențează reciproc, motiv pentru care cred în abordările holistice, multidisciplinare, bazate pe știință. Sunt pasionată de natura umană și mă bucură faptul că acest domeniu de activitate îmi permite  să trăiesc în acord cu valorile mele personale, îmi exersează constant autenticitatea, profesionalismul, capacitatea de relaționare și de a fi prezentă. 

       Cred că fiecare om este unic și prin urmare procesul terapeutic trebuie să fie adaptat în funcție de nevoile și obiectivele fiecăruia astfel încât la finalul acestui proces persoana să devină propriul său terapeut.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp