Cum alegem persoana iubita!

Inapoi Autor: Psiholog Abrudan Letitia

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adulți
  • Locație: Alba Iulia

Acest atelier este pentru oricine doreste o mai buna intelegere a relatiilor sale romantice, mai ales pentru cei care par sa nu faca "alegerea corecta".

 

Prin intermediul discutiilor de grup si a exercitiilor, atelierul ajuta la cresterea nivelului de intelegere a cauzelor, constiente si inconstiente care stau la baza alegerilor noastre. Cei care iau parte la atelier invata despre imaginile romantice interne si rolul pe care acesta il joaca in cadru alegerilor pe care le facem in relatiile romantice. Au si ocazia de a constientiza mai bine rolul pe care acestea il joaca in relatiile esuate, de a intelege originea problemelor din relatii si de a afla modalitati noi si pozitive de a depasi aceste probleme.

 

Alt mare beneficiu al acestui atelier le permite oamenilor sa se concentreze asupra problemelor relationale cu care se confrunta, iar accentul pus pe problemele din cadrul relatiilor, sunt oportunitati de dezvoltare, indrumare individuala si sprijin.

 

Cand ne indragostim, suntem siguri ca persoana este nu doar perfecta, ci si perfecta pentru noi. Cu timpul ne dam seama ca niciuna dintre variante nu este adevarata. Dezamagiti si dezilutionati ne intrebam cum alegem de cine ne indragostim si de ce se intampla atat de des sa ne inselam.

 

Acest atelier va ajuta ce se poate face in privinta acestor alegeri, atat pentru a stimula relatiile romantice actuale, cat si a evita repetarea acelorasi greseli pe viitor.

 

Atelierul se va desfasura in trei sesiuni de cate 3 ore.

 

Programari la telefon 0726938151, psiholog Letitia Abrudan

Va astept cu drag!

Letitia Abrudan - Cabinet individual de psihologie-psihoterapie

Letitia Abrudan - Cabinet individual de psihologie-psihoterapie

Nu raspunsul e cel care lumineaza, ci intrebarea!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp