Anunt constituire grup de cunoastere si dezvoltare personala - pentru studenti

Inapoi Autor: Rodica Incze, Laura Marinescu

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Adulți
  • Data: 02-11-2019
  • Locație: Brasov

Cabinet Individual de Psihologie Laura Marinescu Cabinet Individual de Psihologie Rodica Incze

 

Te invita sa participi la Grupul de autocunoastere si dezvoltare personala "Copilul interior iti tot spune sa evoluezi dar nu sti cum!"

 

Grupul de autocunoastere si dezvoltare personala ajuta la parcurgerea unui drum de descoperire, restructurare si evolutie.

Participanti isi folosesc experiente de viata intr-un cadru terapeutic pentru a descoperii:

• Copilul interior • Emotiile interioare • Empatia colegilor • Fortele dinamice ce pot aduce dezvoltare si evolutie personala.

Beneficiile participarii la grup : - Posibilitatea identificarii si rezolvarii unor conflicte interioare; -Identificarea unor modele disfunctionale de comportament si elaborarea de modele alternative adecvate in functie de situatie; -Cresterea acceptarii si iubirii de sine; -Gestionarea si combaterea sentimentelor negative prin generarea de alternative; -Construirea si cultivarea de relatii sanatoase; - Explorarea si integrarea adecvata a provocarilor vietii; -Sporirea flexibilitatii, descoperirea modalitatilor de detasare de problemele acute, in vederea gasirii solutiilor potrivite; - (Re )descoperirea creativitatii si spontaneitatii; -Dezvoltarea increderii in sine, clarificarea obiectivelor in viata, cresterea autonomiei si independentei; -Imbogatirea cu aptitudini, calitati si modele dezirabile prin interactiunea directa cu ceilalti participanti la grup. Date tehnice: Nr. maxim de participanti: 12 Durata unui atelier : 2 ore Investitie : 35 lei /ora; Intalniri 1 data pe saptamana dupa amiaza sau seara Total intalniri de grup : 15- 20 Inscrierile nu sunt conditionate de studii . Atelierul se adreseaza celor care vor sa descopere univesul interior cu ajutorul unui grup de autocunoastere. Inscrieri se fac la nr. de tel. 0740 343 219 psiholog Laura Marinescu sau tel. 0745122107 psiholog Rodica Incze

Psihoterapie Adleriana, Consiliere psihologica, logopedie copiiiRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp