Cuvinte încurajatoare...

Inapoi Autor: Psiholog Sabou Delia
Pe tot parcursul vieţii fiecare dintre noi avem de urmat un drum care este propria noastră cale, o destinaţie adică mişcarea noastră către un scop. În drum spre destinaţie e nevoie de distracţie (adică să ne simţim conectaţi, să avem curaj ), e nevoie de adihnă, de somn - având grijă de corpul nostru, dar este foarte important faptul că pe tot traseul e nevoie de multă, multă speranţă. Aşadar, fiecare dintre noi ar trebui să ţinem cont de acest traseu ce reprezintă drumul nostru de urmat.
În drumul nostru prin viaţă trebuie să găsim curajul, o trăsătură de caracter ce-l defineşte pe omul fără teamă. Este forţa morală de a înfrunta cu îndrăzneală primejdiile şi neajunsurile de orice fel.

Viaţa este frumoasă şi merită trăită! De noi depinde cum!
Profită de oportunităţi, ascultă-ţi inima, fii încrezător în viaţă!

Ceea ce ne dorim să obţinem în viaţă, nu vine niciodată fără efort, obstacole sau eşecuri. De fapt, fericirea şi starea noastră de bine constă tocmai în depăşirea acestora. De aceea, va trebui să înveţi să acţionezi. Acţiunea nu-ţi garantează întotdeauna reuşita, însă reuşita nu vine niciodată fără acţiune, fără efort. Aşa că nu rămâne decât să îndrăzneşti.

Foarte important:
Nu contează ceea ce ai, ci mai important e ce faci cu ceea ce ai.
Nu experienţele contează, ci ceea ce decidem.
Nu ceea ce s-a întâmplat cu noi, ci ceea ce am decis cu noi.

Cabinet individual de psihologie Sabou DeliaRecomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp