Ce se întâmplă în psihoterapie?

Inapoi Autor: Ingrid Schiffer, psihoterapeut Timişoara
Psihoterapia se concentrează pe rezolvarea problemelor şi este orientată spre rezultate. Asta înseamnă că, la debutul psihoterapiei, vei decide împreună cu terapeutul care sunt schimbările care ai dori să apară în viaţa ta.

Dacă ai un obiectiv mare sau simţi că nu ai puterea să schimbi ceva în viaţa ta, acest obiectiv va putea fi defalcat în obiective mai mici şi mai uşor realizabile, care vor fi puse într-un plan de terapie. Eu te voi îndruma să găseşti obiectivele potrivite pentru tine şi te voi ajuta să le atingi.

Te voi însoţi într-o călătorie de explorare a unor aspecte importante din viaţa ta, pentru ca tu să-ţi poţi trăi viaţa din plin! Vei învăţa să-ţi priveşti probleme de acum dintr-o altă perspectivă, vei învăţa că modul în care gândeşti despre probleme tale poate fi schimbat, iar acest lucru va schimba felul în care te simţi acum, vei descoperi noi soluţii pentru problemele cu care te confrunţi. Te vei găsi în ipostaze care vor fi noi pentru tine. Vei învăţa multe lucruri noi despre cei din jur şi mai multe despre tine. Iar când te vei convinge că poţi fi şi altfel, că te poţi iubi cu adevărat şi îţi poţi ierta ţie şi altora micile defecte, atunci totul va fi foarte, foarte bine pentru tine...
Cabinet individual de psihologie Schiffer Ingrid

Cabinet individual de psihologie Schiffer Ingrid

“Schimbarea nu este numai posibilă, ci și inevitabilă.” (Milton H. Erickson)

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp