Cabinet Individual de Psihologie si Psihoterapie Crina Mihu

Nota 10 din 14 recomandari
2714 vizite
Locatie: Cluj-Napoca, jud Cluj, P-ta Mihai Viteazul nr. 43, ap. 5 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0722793790
Program: Luni - Vineri : 19:00 - 22:00 (numai pe bază de programare telefonică)
  • Psiholog Crina Mihu
Psiholog, Psihoterapeut cognitiv-comportamental, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, consultant organizational in-house cu competență și acreditare ANC în training, managementul resuselor umane, managementul riscului, și certificare IOSH (Institutul de Siguranță și Sănătate Ocupațională, Marea Britanie), în siguranță comportamentală și factor uman în transporturi.
Serviciile psihologice pot fi furnizate atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Psychologist and Cognitive-Behavioral Psychotherapist, accredited by the Romanian Board of Psychologists ; organizational in-house consultant certified by the Romanian Authority of Qualifications in training, human resources management, risk management, and certified by Occupational Health and Safety Institute (IOSH), United Kingdom, on behavioral safety and human factor in transport.
My psychological services can be provided in both Romanian and English language.

Servicii oferite:

  • Psihologie
  • Coaching și dezvoltare personală
  • Autocunoaștere și accesarea potențialului interior
  • Control și autocontrol comportamental și emoțional
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare
  • Managementul stresului
  • Psihoterapie individuală
  • Anxietate, atacuri de panică, fobii
  • Dependență de alcool
  • Dependență de droguri/medicamente
  • Depresie
  • Dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare
  • Dificultăți în luarea deciziilor
  • Experiențe traumatice
  • Managementul conflictului
  • Managementul stresului la locul de muncă
  • Obezitate
  • Pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu
  • Renunțare la fumat
  • Retragere din viața socială
  • Stima de sine scăzută, devalorizare
  • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
  • Tulburări alimentare
  • Psihoterapie de grup
  • Evaluare psihologică și psihodiagnostic
  • Evaluarea afectivă / emoțională
  • Evaluarea cognitivă
  • Evaluarea comportamentală
  • Evaluarea mecanismelor de adaptare / apărare
  • Evaluarea personalității

Recomandari

10
a votat pe 24-01-2023 cu nota
Mary P

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Most of us are taught from childhood to hide our faults, weaknesses and vulnerabilities and be silent about our suffering and emotional turmoil which increase the chances of developing more serious mental distress, as I have learned from Miss Crina. It taught me to know and be aware of my vulnerabilities and my weak points as we all have them, accept them (be okay with being vulnerable), turn them into good points, and also to find the meaning of my suffering. Thus, after the psychotherapy sessions with Miss Crina, I can say I have become more emotionally mature, helping me to relate differently to my emotions and my inner life. Thank you !

10
a votat pe 04-01-2023 cu nota
Doru Mihai A

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Crina helped me to get mental clarity regarding the way I relate to the problems at work that I faced and to find ways to solve them by giving up the habit of victimizing myself and always defensive attitudes that they harmed me not only at work but also in my personal relationships with those around me. Crina is a skilled professional with a high sense of integrity and quite passionate about her work. I highly recommend her!

10
a votat pe 28-07-2019 cu nota
Muresan Diana Laura

Ultima vizita la cabinet: iunie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Am avut ocazia sa o cunosc pe doamna psiholog in cadrul programului de consiliere de grup pe care dansa l-a desfasurat la scoala unde predau. In urma discutiilor avute, unul din lucrurile care mi-au placut cel mai mult a fost indemnul dansei de a face aprecieri la adresa elevilor legate de abilitatile si progresul lor scolar, recompensand intotdeauna evolutia lor scolara si nu rezultatul, respectiv notele si sa evit sa fac greseala de a mustra sau critica elevii in public pentru ca in acest fel, nu fac altceva decat sa ii demotivez si sa le diminuez increderea in ei insisi. Sfaturile primite cu privire la interactiunea la clasa cu elevii imi sunt foarte utile si de aceea o recomand cu incredere pe doamna psiholog pentru orice activitati psihologice de grup. Diana Laura Muresan, profesor de geografie.

10
a votat pe 14-07-2019 cu nota
Bianca Ulchianu

Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Recomand cu încredere ajutorul doamnei Crina, deoarece este un specialist în ceea ce face și se vede dragul cu care te ajută. Am avut ocazia să o cunosc pe doamna Crina în cadrul unei activități de consiliere de grup la școală, activitate bazată pe combaterea absenteismului. Nu doar am realizat importanța interesului pentru școală, ci am și învățat mici fragmente din bazele psihologiei, știință pe care acum o îndrăgesc și mai mult datorită doamnei Crina. As repeta activitatea cu dvs. cu tot dragul. Vă mulțumim!

10
a votat pe 08-02-2019 cu nota
Marius N.

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Cu recunostiinta si multumiri pentru implicarea, profesionalismul si consecventa in ajutorul acordat !

10
a votat pe 06-02-2019 cu nota
Adela P

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Multumesc pentru ajutorul acordat in hatisul problemelor cu care m-am confruntat. Multumesc pentru intelegere, acceptare si implicare!.

10
a votat pe 06-02-2019 cu nota
Dana E

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Daca ai probleme in viata, nu ezita sa apelezi la un specialist (eu o recomand pe d-na Crina), pentru ca problemele de suflet nu trec de la sine si nici timpul nu le rezolva.

10
a votat pe 15-01-2019 cu nota
Madalina s

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Am apelat la doamna psiholog Crina intr-o perioada proasta a vietii mele, in care simteam ca totul se prabuseste asupra mea, de la relatiile cu familia, cu prietenii, cu partenerul, pana la perceptia asupra propriei persoane. Inca de la inceputul sedintelor, mi-a transmis incredere, incat aveam o relatie deschisa si o vedeam ca pe o prietena. Consider ca relatia pacient-medic trebuie sa fie una bazata pe incredere si respect reciproc pentru a avea rezultate pozitive, iar la doamna Crina nici nu s-a pus problema. Doamna Crina este o persoana minunata, care asculta si observa cu atentie, iar pe mine , personal, sfaturile ei m-au ajutat foarte mult. Mai mult decat atata, mereu se asigura ca sunt bine, imi scria cate un mesaj pe facebook si imi lasa de stie ca o pot contacta oricand, in caz ca intervine ceva. Stiind ca as vrea sa profesez int-un anumit domeniu, cand vedea anunturi referitoare, ma informa de fiecare data. Personal, datorita dansei, am facut cateva schimbari majore in viata mea si m-a ajutat sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva. Mi-a dat incredere in propriile forte. O recomand cu cea mai mare incredere si cu cea mai mare caldura, caci pe langa un psiholog, veti gasi , mai intai, o prietena!

10
a votat pe 13-03-2018 cu nota
Violeta

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Intalnirea cu Crina s-a produs intr-un moment delicat si dificil al vietii mele ; tocmai aflasem ca sotul meu ma inseala cu cea mai buna prietena a mea. In urma sedintelor de terapie cu Crina am lucrat mai ales pe gestionarea atacurilor de furie pe care le aveam in perioada aia, lucrand pe gandurile mele irationale care imi alimenta furia indreptata asupra sotului si asupra asa-zisei "prietene". Am invatat ca este necear sa accept ceea ce s-a intamplat si sa gasesc puterea de a ierta, pentru a-mi regasi linistea si pentru a putea merge mai departe si ca daca ii iert, fac acest lucru pentru mine in primul rand, pentru sanatatea mea mentala si fizica. Crina, iti multumesc ! Violeta - contabila.

10
a votat pe 11-03-2018 cu nota
Alina P

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Am apelat la serviciile d-nei psiholog la scurt timp dupa ce m-am angajat la banca deoarece frica mea de a nu face greseli incepea sa ia amploare si asta imi afecta munca pentru ca aveam tendinta de a verifica si re-verificam mereu tot ceea ce lucram si asta ma facea sa pierd timp si sa fiu mereu incordata si stresata. D-na psiholog Crina m-a invatat sa depasesc frica de a face greseli prin intelegerea reala a faptului ca a face greseli atat la serviciu cat si acasa nu inseamna incompetenta, iresponsabilitate sau prostie, ca pana si oamenii de success, competenti si responsabili fac greseli dar invata din ele, ca greselile fac parte din viata iar a-mi impune standarde imposibil de atins imi dauneaza sanatatii si imi afecteaza munca. Am invatat sa imi accept greselile si sa nu le tratez ca pe ceva catastrofal, sa imi inving vocea critica a perfectionismului. Ma simt mult mai bine acum iar la serviciu abordez sarcinile de munca intr-un mod mult mai relaxat. Sunt multumita de colaborarea cu acest psiholog si o recomand pe viitor. Alina – functionar bancar

10
a votat pe 10-03-2018 cu nota
Angela Mihai

Ultima vizita la cabinet: februarie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
M-am luptat ani de zile cu obsesiile si compulsiile pe care le aveam pana in momentul in care am apelat la sedintele de psihoterapie desfasurate de d-na Crina. Ajunsesem la stadiul in care verficam usile si ferestrele casei de mai mult de 10-12 ori pe zi, insa in urma psihoterapiei, m-am eliberat de toate acestea. Recomand cu incredere acest cabinet ! Angela, casnica.

10
a votat pe 10-03-2018 cu nota
Lavinia

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Recomand acest psiholog cu incredere ori de cate ori aveti stari de spirit persistente proaste, cum am avut eu ; veti intelege cauza acestora si veti invata cum sa le faceti fata. Multumesc d-na psiholog ! Lavinia, programator IT.

10
a votat pe 10-03-2018 cu nota
Cristina

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
D-na psiholog m-a ajutat sa inteleg de unde imi provin toate insecuritatile legate de propria persoana si m-a ajutat sa imi redobandesc increderea in mine. Multumesc mult ! Cristina, studenta FSEGA.

10
a votat pe 09-03-2018 cu nota
Catalin

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Crina Mihu
Apreciez la d-na psiholog Crina maturitea ei, {in ciuda aspectului adolescentin}, in a aborda problemele, in speta problema mea legata de anumite decizii pe care a trebuit sa le iau la un moment dat, inclusiv legate cariera mea si de relatia de cuplu. Cu cat le amanam mai mult, cu atat mai rau era. Crina m-a ajutat sa imi clarific valorile si obiectivele pe termen scurt si mediu, inainte de a face urmatoarea “mutare” in viata. Pe parcursul sedintelor de psihoterapie, am inteles ca in viata, nu exista decizii perfecte care sa duca la rezulate perfecte, la alegeri perfecte si ca deciziile in viata presupun adesea si indoieli si incertitudini pe care in urma sedintelor de psihoterapie, am invatat sa mi le asum, ceea ce m-a ajutat ulterior sa iau deciziile pe care le aveam de luat, intr-un mod mai constient, mai matur, mai responsabil. Recomand cu incredere acest psiholog. Catalin – inginer in transporturi

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp