Programe de grup

Inapoi Autor: Gruita Maria

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Grup de suport/terapie
  • Target: Adulți
  • Locație: Alba Iulia

Incepand cu luna ianuarie 2018, se vor organiza in cadrul cabinetului si programe de grup, pe langa activitatile de psihoterapie individuala.

Programele desfasurate au urmatoarele teme:

1. Program de autocunoastere si dezvoltare personala

2. Program pentru diminuarea depresiei si anxietatii

3. Program de diminuarea a comportamentului agresiv.

Programele se adreseaza atat copiilor, adolescentilor cat si adultilor, grupele fiind separate. Numarul de participanti in cadrul unui program este intre minim 6 si maxim 10. Sedintele de grup au o durata de 2 ore, cu o frecventa de o sedinta pe saptamana. Numarul de sedinte, in functie de program este intre 8 si 12 sedinte, pentru a putea sa vedeti si sa obtineti schimbarile pe care vi le doriti.

Costul unei sedinte este de 50 lei. Programul va incepe in momentul in care numarul de participanti la grup este complet. Pana atunci, va astept cu drag sa va inscrieti si sa parcurgem impreuna drumul catre obiectivele pe care vi le propuneti pentru anul care vine! Numai bine,

Cu drag,

Psihoterapeut drd. Gruita Maria

Gruita Maria - Cabinet individual de psihologie si psihoterapie/psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si familie

SERVICII LA STANDARDE PROFESIONISTE! Accesibilitate pentru orice persoana care are nevoie de ajutor! Alege sa traiesti fericit si implinit! Alege sa te bucuri de viata!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp