Seri de schimbare pozitiva

Primul eveniment din seria "Serilor de schimbare pozitiva", va avea loc in data de 24.10.2017, intre orele 18.-20, la Pensiunea CROWN-ROYAL din Alba Iulia. Intrarea se face pe baza de donatie si presupune un cost din partea dumneavoastra de 20 lei. Invitatul serii este domnul doctor Bogdan A. Popa, medic cardiolog si nutritionist, care ne va oferi informatii importante despre o alimentatie sanatoasa, astfel incat sa traim, cum spune dansul..100 de ani: ). La finalul serii, va fi organizata o tombola, in care unul dintre participanti va fi norocosul castigator al unui tablou. Fii un om informat, fii un om puternic! Vino sa petrecem impreuna o seara frumoasa, plina de energie pozitiva. Va asteptam cu drag!

Gruita Maria - Cabinet individual de psihologie si psihoterapie/psihoterapie individuala, psihoterapie de cuplu si familie

SERVICII LA STANDARDE PROFESIONISTE! Accesibilitate pentru orice persoana care are nevoie de ajutor! Alege sa traiesti fericit si implinit! Alege sa te bucuri de viata!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp