Tita Camelia-Florina - Cabinet individual de psihologie

Pretuieste viata!
Nota 10 din 57 recomandari
12543 vizite
Locatie: Slatina, jud Olt, Str. Cireasov, nr. 19, bl. 22 sc. A , parter [Arată în Google Maps]
Telefon: 0741141543
Program: 14-19, de Luni -Vineri. In zile libere, tariful este modificat.
 • Psiholog Tita Camelia-Florina

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Coaching și dezvoltare personală
 • Autocunoaștere și accesarea potențialului interior
 • Consilierea carierei
 • Control și autocontrol comportamental și emoțional
 • Dezvoltarea abilităților de comunicare
 • Gestionarea timpului
 • Managementul stresului
 • Psihoterapie copii
 • Agitație, nervozitate, agresivitate
 • Anxietate, fobii, ticuri
 • Deficit de atenție, încăpățânare, iritabilitate, agresivitate
 • Enurezis, encomprezis, afecțiuni somatice cu cauză psihică
 • Insomnii, cosmaruri, somn agitat
 • Izolare, timiditate excesivă, inhibiție, conduite bizare
 • Logopedie
 • Perturbări ale comportamentului ca urmare a apariției unui nou membru în familie
 • Probleme de comunicare și relaționare (copilul nu are prieteni, nu se adaptează la gradiniţă/școală)
 • Probleme școlare (dificultăți de învățare, scăderea randamentului școlar, absenteism, abandon scolar
 • Traume suferite (decesul unui membru al familiei, divorțul sau separarea părinților, accidente, boli
 • Tulburări de comportament (conduite agresive și autoagresive, minciună, fugă, furt)
 • Psihoterapie adolescenți
 • Anxietate, fobii, tulburări somatice de cauză psihică
 • Conduite agresive, violență, nervozitate, minciună, furt, fuga de acasă
 • Conflicte în familie, dificultăți de relaționare
 • Dependențe - alcool, droguri, fumat
 • Dificultăți de învățare, eșec școlar, absenteism, abandon
 • Probleme afective și sexuale
 • Stima de sine scăzută, depresie, tentative de suicid
 • Tulburări ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
 • Tulburări ale somnului, tensiune emoțională, incapacitate de a se relaxa
 • Psihoterapie de grup
 • Consiliere și informare pentru părinți
 • Consiliere privind educația și comportamentul față de copil
 • Training-ul părinților cu copii dificili
 • Logopedie

Recomandari

10
a votat pe 27-07-2021 cu nota
Alina .O

Ultima vizita la cabinet: mai 2019
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Daca as putea as da nota1000!!! Doamna Camelia nu este doar un psiholog excepțional ci și un om extraordinar cu suflet mare!!!O apreciez pe doamna Camelia pentru răbdarea,dedicația,munca , profesionalismul ,iubirea și multe altele pe care le are pentru oameni și meserie!De când am intrat în cabinetul dânsei viața mea s a schimbat ,pot spune că,doamna Camelia este "perfuzia"mea

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Negrilă Andrei

Ultima vizita la cabinet: iulie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
O recomand pe Doamna Camelia pentru ca m-a ajutat sa îmi regăsesc viața . Acum vreo 2 ani am început sa fac niște spasme musculare , rar dar sesizabile , le-am ascuns de părinții mei (eu am 15 ani) pana la începutul anului acesta , când am avut un fel de spasm care m-a făcut sa ma pun brusc jos fără sa pot controla ce se întâmpla cu corpul meu , Mușchii se încordau pentru câteva secunde apoi reveneau la normal fără vreo durere și eram conștient in timpul spasmului. Am mers prin foarte mulți doctori de la București , am făcut câteva seturi de analize , dar totul pe hârtie era normal . Atunci un unchi de al meu a venit cu ideea de a ma prezenta doamnei Camelia , și el făcuse câteva ședințe cu dumneaei și era foarte mulțumit . Am ajuns la Doamna Camelia și mi se părea ireal ce se întâmpla nu credeam in totalitate in tot acest proces . A trecut timpul am început sa fac ce Doamna Camelia mi a dat ca tema , simple respirații care mi se păreau banale și lipsite de sens .Spasmele au început sa dispară de la 15 spasme pe zi ajunsesem sa fac una sau doua , mai apoi sa nu mai fac deloc . Pe lângă toată aceasta lupta cu aceste spasme, Doamna Camelia m-a învățat multe lucruri despre viața și mi a deschis ochii spre partea frumoasa a vieții , m-a învățat sa privesc viața din mai multe unghiuri și pentru asta ii multumesc .

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Moise Gabriela

Ultima vizita la cabinet: iulie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Si eu sunt una din multele persoane ajutate de Camelia Tita. La început am mers la cabinetul dânsei pentru băiețelul meu, dar surpriză, eu eram cea care avea nevoie de "reparații"! Nu a fost usor să accept asta, dar azi mă bucur că am făcut-o! Sunt o mamă și o soție mai bună și mai fericită! Iti multumesc Camelia! Recomand din toată inima pe psiholog Camelia Tita, un profesionist desăvârșit și un OM cum rar mai întâlnești astăzi! Te iubim, Domnul să te binecuvânteze!

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Bajenaru Emilia

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Bună ziua!Doresc să las și eu câteva cuvinte despre acest om,.. înger.. pentru mine care se numește Camelia Tita.Nu eu am căutat.o pe dânsa deși mă aflam într-o perioadă mai grea pentru mine,ci... dânsa m.a găsit pe mine și m.a adunat așa cum îmi place să zic acum de pe drumul pe care rătăceam.Acum datorită doamnei Camelia sunt om,am vise de viitor, știu să iubesc, să ascult.Pana să o întâlnesc pe dânsa pierdusem contactul cu realitatea, pentru mine viața nu mai era viața, acum...... acum este altceva,o am pe doamna Camelia.. îngerul meu.. și nu îmi mai este frică să rătăcesc.Chiar dacă nu se mai întâmplă.. îngerul meu..nu mă mai lasă.Va iubesc doamna Camelia❤️❤️❤️

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Cruceru Delia

Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand couch ,psihoterapeut, Camelia Tita, gata să sară în ajutor, pe mine m-a încurajat într-o perioadă foarte grea, apoi ca si couch m-a încurajat să văd succesul si sa il obțin! Pt.ca suntem trup, minte, suflet,avem nevoie sa ne armonizam cele 3 aspecte ale stării noastre de bine !! Recomand cu căldură!!

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Mihaela

Ultima vizita la cabinet: iulie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
În primul rand, doamna Camelia este un om deosebit. Acum un an și jumătate soțul a făcut Accident Vascular Cerebral. Am descoperit-o pe doamna Camelia și am început terapia. Am luat-o de la 0 și cu ajutorul dumneaei, acum putem comunica. Doamna Camelia este un logoped și psiholog excepțional! O recomand cu toată încrederea!

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Gue Cristina Elena

Ultima vizita la cabinet: iulie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
O urmăresc pe doamna psiholog de vreo 2 ani. După diagnosticarea mea, copiii au rămas cu traume. Am ales să intru la dânsa în cabinet, ca ultima speranță pentru depășirea traumelor copiilor. Am aflat că este un om minunat şi un adevărat profesionist, cu o pregătire excepțională şi o mare dăruire față de semeni!! Mulțumesc pentru tot, doamna Camelia! O RECOMAND cu drag!

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Maria Bogdan

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Sunt din generația care are mari rezerve față de psihologi. Am rămas singură brusc, într-un moment extrem de greu pentru mine. Am avut inspirația divină de a alege acest OM. Eram reticenta, eram furioasă, negam că am pierdut pe omul iubit care îmi fusese alături 42 de ani. Eram in pragul depresiei. Ajunsesem la punctul în care îmi puneam întrebarea de ce mai trăiesc. Cred că doamna Camelia m-a ajutat să accept ceea ce mi se întâmplă, cu mare dăruire și profesionalism. Nu pot decât să îi mulțumesc din toată inima. O recomand cu căldură. Nu ezitați să o contactați. Este o binefacere.

10
a votat pe 23-07-2021 cu nota
Călin Marinela

Ultima vizita la cabinet: iunie 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Aflându-mă într-o perioadă mai dificilă a vieții ,am ales să apelez la serviciile doamnei Psiholog ,Camelia Tiță, un om minunat şi un adevărat profesionist, cu o pregătire excepțională şi o mare dăruire față de semeni!! Mulțumesc pentru tot, doamna Camelia! O RECOMAND cu drag!

10
a votat pe 21-05-2021 cu nota
Elena

Ultima vizita la cabinet: mai 2021
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
O recomand din toata inima pe doamna Camelia este o binecuvantare pentru mine si sotul meu ( EU sunt in spania, el este spaniol si lucram amandoua ca sa il vindecam )pe mine personal ma ajuta enorm nu pot explica in cuvinte ce minuni

10
a votat pe 13-08-2020 cu nota
Popa Dorina

Ultima vizita la cabinet: august 2020
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Bună seara! Prima mea întâlnire cu dna psiholog a avut loc în urma cu 4 ani,când pe fondul unor neîmpliniri si nemulțumiri personale am devenit lipsită de încredere față de toți oamneii din viața mea,dar mai ales de mine,lipsită de speranța,plină de deziluzii,taciturnă,încărcată cu stări de anxietate,plină cu tot felul de frici,dezamăgită și mai ales deznădăjduită. Primul lucru pe care l-am clarificat a fost ierarhia importanței oamenilor din viața mea și reconectarea cu Divinitatea. Dna psiholog,prin profesionalismul,devotamentul,dăruirea,priceperea,blândețea,loialitatea,fidelitatea față de cuvântul dat,iubirea,lumina și speranța pe care le împărtășește pacienților,a ridicat cortina și a aprins lumina în viața mea. Astfel că,cu ajutorul primit de la dna Camelia și alături de dumneaei apare strălucirea. Vă mulțumesc cu recunoștință pentru că sunteți și reprezentați permanent o sursă de inspirație și lumină celor din jur. Cu tot respectul și admirația,Dorina!

10
a votat pe 20-11-2018 cu nota
Junoiu elena

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Sunt o mamica tanara, de 26 ani, care a ajuns intr-un punct in care propriile frustrari, nemulturi din viata mea, frici si temeri, m au adus in punctul de a claca fizic dar mai ales psihic. Tipam la copilul meu, ma enervam ca refuza sa manance , orice ii gateam chiar si 3 feluri la o masa, ea era pe refuz. Eram terorizata de refuzul ei fe a manca, medical nu avea nimic. Ma ingrozea atunci cand se apropia momentul mesei, de frica ca iar va refuza sa manance. Imi era teama ca se va imbolnavi, ce are copilul meu de nu mananca!? Tipam la ea plangand ca trebuie sa manance. Niciun efect. Am inceput sa plang si sa sufar in urma reactiilor mele, asta nu eram eu, nu asa imi doream sa fiu ptr ea. Mi am dat seama ca am probleme de autocontrol, si ca sunt foarte obosita si depasita de noul meu statut de a fi mama. Imi setasem niste standarde ft inalte despre acest statut , si ma cramponam zi de zi de propriile frustrari. Eu fiind nervoasa si mereu obosita si plina de tot felu de frici, copilil era doar reflexia starii mele. Am constientizat asta si am mers la psiholog pana nu era prea tarziu. Cea mai buna decizie pentru mine si implicit ptr copilul meu. Deoarece odata cu acceptarea acestor frici si nervi, care ajunsasera se necontrolat , am inceput sa ma linistesc, sa le accept si sa lucrez cu ele, alaturi de Camelia. Rezultatele au aparut dupa prima sedinta, si continua zi de zi, iar copilul meu este linistit si a inceput sa manance din nou. Astfel, ceea ce vreau sa transmit; este sa nu cautati solutii la copil, cum poate fi un copil asa cum va doriti sa fie ! Cautati solutii in voi, identificati problemele la tine, si astfel veti vedea de unde pleaca aceste probleme si cu ce forta se rasfrang asupra copilului dvs. Nu refuzati sa va recunoasteti propriile bube, cautand in alta parte decat in interiorul vostru. Copii sunt 100% reflexia starilor noastre sufletesti. Toate cele bune. O recomand cu toata inima pe Camelia!

10
a votat pe 18-09-2018 cu nota
Nadia

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Multumesc pentru tot ce a-ti facut si faceti pentru noi - recuperare logopedica si psihoterapie pentru sotul meu in urma unui AVC iar pe mine m-ati ajutat sa trec peste toate problemele.Un psihoterapeut care vede dincolo de problema care ii este înfățișată si pătrunde in mecanismele interioare cu îndemânare si blândețe. O recomand cu incredere si mare drag!

10
a votat pe 18-09-2018 cu nota
Creteanu Andreea

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand cu incredere frecventarea cabinetului dnei TITA CAMELIA. Pe mine m-a ajutat să mă regăsesc si sa-mi gasesc un nou drum in viata!

10
a votat pe 06-01-2018 cu nota
Anca

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2018
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Cand am ajuns prima oara, am fost putin cam sceptica in legatura cu tot ce se va intampla.. poate ca eram prea "rationala". Dupa ce am avut parte de terapie, pot spune ca sunt un alt om, sunt mult mai optimista, mi-am creat noi obiceiuri, noi obiective in viata, m-am reinventat si totul doar cu ajutorul dansei. Chiar cred ca doamna psiholog ma poate si ne poate trata de orice. Recomand cu incredere ! O adevarata profesionista.

10
a votat pe 09-10-2017 cu nota
lupu iulia

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
multumesc mult de tot si din tot sufletul ca m_ati ajutat sa am din nou incredere in mine si am sa va recomand cu incredere si mare drag!

10
a votat pe 02-10-2017 cu nota
Gheorghisor Alin

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Buna ziua!! Ma numesc Alin Gheorghisor si o recomand pe dna Tita Camelia. Pe mine m.a ajutat si ma ajuta in continuare, avand niste probleme destul de neplacute cu atacuri de panica, dezechilibru, anxietate etc. Pot spune ca de la a doua sedinta deja se vad rezultate. Eu sunt foarte multumit de dansa si pot spune ca ma simt din ce in ce mai bine. Va recomand acest cabinet cu toata increderea.

10
a votat pe 02-10-2017 cu nota
Mihaela Ramona

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Buna ziua! O recomand pe dna psiholog Tita Camelia deoarece este o persoana minunata , care m-a ajutat mult! Este o profesionista desavarsita avand foarte multa experienta! Rezultatele se vad imediat!

10
a votat pe 18-09-2017 cu nota
Jaga Maria Magdalena

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Doamna psiholog se remarca prin profesionalism ! Este omul care mi-a redat incredrea in mine si puterea de a merge mai departe, atunci cand simteam ca ma prabusesc.este adevarat ca Dumnezeu lucreaza prin oameni, iar dumneaei a fost aleasa pentru aceasta meserie! Este un profesionist , care stie foarte bine sa trateze sufletul! Pe langa faptul ca m-a tratat pe mine ca psiholog, si baiatul meu a beneficiat de cunostintele de logoped ale doamnei si vorbim foarte bine! Multumesc enorm, doamna Tita Camelia!

10
a votat pe 27-07-2017 cu nota
T.Erika

Ultima vizita la cabinet: iulie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Doamna psiholog Tița Camelia ,pe lângă faptul ca mi-a fost mai mult decât un psiholog ,mi-a fost îndrumător,m-a învățat foarte multe lucruri necesare pentru a îmi controla emoțiile in situații critice ,in cazul meu in fața unui examen greu ,m-a învățat sa ma ridic când am fost căzută și mi-a dat foarte multe sfaturi de viața utile pe care le voi folosi mereu

10
a votat pe 11-07-2017 cu nota
MP

Ultima vizita la cabinet: iulie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Ii multumesc dnei Camelia pentru ca m-a ajutat sa ma vad pe mine si ce tot ce ma inconjoara cu alti ochi. Este un vindecator din toate punctele de vedere!

10
a votat pe 09-03-2017 cu nota
Ana

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Un profesionist desavarsit si un om minunat!

10
a votat pe 27-01-2017 cu nota
Zamfir Madalin

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Eu si familia mea dorim sa ii multumim din suflet doamnei Tita Camelia-Florina pentru sprijinul acordat mamei mele in ultimele 2 luni de zile. Suntem cu totii impresionati de capacitatile profesionale si de comunicare ale doamnei paiholog.

10
a votat pe 19-01-2017 cu nota
Ela

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
O recomand pe doamna psiholog Tita Camelia deoarece viata mea s-a schimbat in bine in urma sedintelor avute cu dansa.Este o persoana profesionista, optimista, cu un suflet bun care m-a ajutat sa gasesc solutii in momentele dificile.Va multumesc dna Tita Camelia!

10
a votat pe 28-11-2016 cu nota
Sorin

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
O persoana minunata pe care eu am intalnit-o intr-un moment de grea încercare și care mi-a fost alături cu adevărat ... Mulțumesc din suflet pentru angajamentul de care dați dovada! Ascultati-Va inima și intuiția!

10
a votat pe 25-10-2016 cu nota
Camelia

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Daca viata dumneavoastra este intru-un moment de cumpana ,sau daca pur si simplu doriti mai mult < bine> in viata d-voastra ,apelati cu incredere la acest psihoterapeut.Eu am facut-o si am castigat o noua gandire-gandirea pozitiva-.Ii multumesc din suflet.

10
a votat pe 19-10-2016 cu nota
Qwerty

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Super...merita!!!

10
a votat pe 07-07-2016 cu nota
Tudor Andreea

Ultima vizita la cabinet: iulie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Buna, cand am ajuns in cabinetul dnei dr. , am pasit cu stari de anxietate, plangeam foarte des, si eram mai tot timpul abatuta. Aveam nevoie urgent de o schimbare radicala, iar acest "inger" ( dna dr.) m-a ajutat sa inteleg , in primul rand ca puterea este la mine, m-a ajutat sa fac pace cu trecutul meu, si cel mai important lucru pe care l-am invatat a fost IERTAREA. Este o persoana optimista, mereu cu zambetul pe buze, "un inger" care m-a ajutat sa gasesc solultii cand totul era intunecat, si sa imi aflu puterea personala. O iubesc si va ramane mereu "ingerul meu" <3 !

10
a votat pe 15-01-2016 cu nota
Robert Pârvu

Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Profesionalism,dăruire , rezultate incredibile ! Ne mândrim cu Dna psiholog Tita Camelia in orașul nostru !

10
a votat pe 14-01-2016 cu nota
Blejan Aurelian

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Mi-a fost foarte utila sedinta la care am participat. O sa mai revin.

10
a votat pe 14-01-2016 cu nota
Alina

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand terapia cu d-na dr. Tita Camelia, deoarece eu am avut un rezultat excelent. Va multumesc , d-na doctor! Sunteti un om deosebit!

10
a votat pe 14-01-2016 cu nota
Madalina

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand cu incredere. Este un medic extraordinar!

10
a votat pe 14-01-2016 cu nota
Mihai

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Multumesc dna Tita. Recomand cu incredere

10
a votat pe 14-01-2016 cu nota
Marinela Tanase

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
1 e formidabil ceea ce faceti!

10
a votat pe 14-01-2016 cu nota
Gina

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Am cunoscut-o intamplator. M-am dus la un curs de dezvoltare personala pe care Camelia Florina Tita la sustinur la noi in oras. Cele cateva ore petrecute acolo mi-au deschis noi perspective si mi-am dat seama de pasiunea lectorului pentru care psihologia nu este o simpla meserie. Am recomandat-o unei prietene al carui copil avea, grave, sustin eu, probleme de comportament. Acum este fericita. Multumesc d-na Tita, in numele meu si al lor

10
a votat pe 13-01-2016 cu nota
Negres Carmen

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Am avut un baietel, Alexandru, cu probleme de comportament, iar d-na psiholog Camelia Tita, ne-a ajutat foarte mult in rezolvarea acestora. Ca parinti si bunici am fost foarte multumiti si o recomandam cu incredere.

10
a votat pe 12-01-2016 cu nota
Mihaela

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Doamna Tita Camelia depășește cu mult asteptarile pe care o persoana aflată in dificultate le are de la un terapeut,este o persoana super profesională însă foarte nobila,sensibilă , știe exact ce face. Personal,o recomand cu toată încrederea , in perioade grele pentru fiecare,este persoana indicată pentru a ne fii alături ! Nota 10 cu felicitări !

10
a votat pe 12-01-2016 cu nota
Breazu Maria-Violeta

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Pentru mine este o persoana extraordinara,nu am cuvinte sa-i multumesc.va pup

10
a votat pe 11-01-2016 cu nota
Tania Toukan

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Experimentarea hipnozei (care, de alfel, imi provoca neliniste inainte ) , initierea in tehnicile meditatiei si starea de bine , de bucurie , limpezirea mintii si claritatea gandurilor , dinamismul pe care l-am recastigat in chip inexplicabil pt. mine , toate acestea acestea ma indeamna sa-i multumesc din suflet inca o data doamnei psiholog Tiță Camelia ! Sunteti remarcabila, d-na psiholog ! Sincere multumiri !

10
a votat pe 09-01-2016 cu nota
Florescu Cristina

Ultima vizita la cabinet: august 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand cu mare drag, psiholog Camelia Tița! Un adevărat profesionist, un om cu suflet mare. O apreciez foarte mult pe dna Camelia Tița, pentru dăruirea și devotamentul dumneaei, dar și pentru faptul că se pregătește continuu, cu un singur scop. Acela de a-și ajuta semenii, copii sau adulți cu nevoi speciale, din această categorie făcând parte și sora mea, pe care dna Camelia Tița a ajutat-o! Dna Camelia Tița are rezultate deosebite în domeniul său de activitate. Se spune că omul sfințește locul. Aceasta este dna Camelia Tița. Omul și profesionistul desăvârșit! Apelați cu încredere.

10
a votat pe 09-01-2016 cu nota
Dimulescu Cristina

Ultima vizita la cabinet: august 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand psiholog-psihiatru, Camelia Tița! Un adevărat profesionist, un om cu suflet mare. A făcut din meseria dumneaei o pasiune și se pregătește continuu, astfel încât să își poată ajuta semenii. A avut rezultate excelente în domeniul său de activitate. Nu este deloc ușor să lucrezi cu oamenii, fie copii sau adulți, mai ales dacă vorbim despre persoane cu nevoi speciale. Sora mea face parte din această categorie și a beneficiat de ajutorul dumneaei. Se spune că omul sfințește locul. Aceasta este doamna Camelia Tița! Apelați cu încredere la dumneaei.

10
a votat pe 09-01-2016 cu nota
Jeni

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Camelia Tiţa este extraordinară din toate punctele de vedere, pentru mine fiind un model. Cami este un adevarat magician, cu bagheta ei(cuvântul) schimbă destine şi vieţi.

10
a votat pe 09-01-2016 cu nota
petcu vasilica

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Experienta, pregătirea profesionala riguroasă si dăruirea cu care practică această meserie o definesc in mod deosebit.

10
a votat pe 09-01-2016 cu nota
Toma

Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand pentru seriozitate si profesionalitatea de care a dat dovada!!!!

10
a votat pe 09-01-2016 cu nota
Ramona Mirea

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Este un Om Extraordinar! Are o foarte mare experienta de lucru cu copiii si rezultate foarte bune in urma terapiei pe care o face. O recomand cu cea mai mare incredere si din tot sufletul! Stie sa asculte, sa ofere cele mai bune sfaturi si sa ajute la rezolvarea oricarei probleme. Programele de dezvoltare create de Camelia Tita se adreseaza atat copiilor cat si parintilor. Camelia ne explica cum si noi, adultii trebuie sa fim atenti la comportamentul pe care il avem in societate, dar mai ales in relatia cu copiii nostri.

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
Aspru Florica

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Indiferent de varsta, trebuie sa recunoastem ca nu este usor sa admitem ca avem nevoie de ajutorul unui specialist, in special de un psiholog, un om, in fata caruia trebuie sa ne deschidem sufletul ca sa ne putem infrange temerile. In cazul meu a fost si mai greu, fiind vorba despre baietelul meu, care, la 4 ani nu reusea sa comunice.Dupa doar 2 luni de cand am inceput terapia la cabinetul doamnei psiholog Camelia Tita, copilul meu nu numai ca vorbeste, dar isi exprima sentimentele cu incredere si gradinita a devenit un loc in care mergem cu placere. In concluzie, recomand cu toata increderea un profesionist desavarsit, recomand Camelia Tita!!!!

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
Tudor Florentina

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Am avut copilul la doamna psiholog si am fost foarte multumita de terapie. O recomand pe doamna cu toata increderea.

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
Necsulescu Carmen

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
O Recomand din tot sufletul pe doamna psiholog Camelua Florina Tita. Din experiența proprie va spun ca este o profesionista desăvârșita! Copilul meu si-a gasit calea alaturi de doamna Tita! Are metode extraordinare de a găsi tot ce este mai bun in om, stie cum sa te ajute sa treci peste orice obstacol sau problema întâlnita, la un moment dat, in viata. Copilul meu o adora si are incredere deplina in sfaturile si îndrumările domniei sale. Apelați cu toata încrederea la doamna psiholog Tita si va asigur ca veți fi multumiți. Va mulțumim doamna Tita pentru tot ce ați facut si faceți pentru noi!

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
Dinica Carmenuta

Ultima vizita la cabinet: iunie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Doamna psiholog Camelia Tita este foarte, foarte bine pregatita, se perfectioneaza continuu si are o mare dorinta de a ajuta oamenii, este pasionata de profesia dumneaei , denumind-o chiar menire si obtine rezultate excelente, pe masura eforturilor sale si a devotamentului. O recomand cu toata caldura si sinceritatea !

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
Tetea

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Experienta isi spune cuvantul!

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
butusina laurentiu

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Recomand cu încredere si din propia experiență,dna Camelia este o persoană care tot ce face, face din suflet,și intotdeauna reușește tot ce și.a propus din toate perspectivele,niciodată nu a dat greș.

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
Georgeta Armanaschi

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Efectul terapiei a fost excelent

10
a votat pe 08-01-2016 cu nota
ceausu maria

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Din pacate eu nu imi expun viata asa usor dar pot spune ca am avut cateva probleme ai din fericire am reusit sa ies din aceste probleme. Dar nu am iesit singura...am avut nevoie de ajutor si din fericire l-am gasit..l-am gasit in doamna Tita Camelia o doamna minunata care m-a ajutat sa merg mai departe sa vad viata altfel si mult mai frumoasa...asa ca pot spune cu mana pe inima din tot sufletul daca aveti o problema nu va fie teama si mergeti la dansa...este o doamna psiholog de nota 10plus care sti sa ajute...nu este pacat sa mergi la specialist....un specialist ajuta foarte mult...eu ii multumesc doamnei Tita pt ajutorul acordat chiar m-a ajutat...alegeti cabinetul dansei cu toata incredere

10
a votat pe 07-01-2016 cu nota
Florentin

Ultima vizita la cabinet: ianuarie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
O recomand pe Dna Camelia pentru logopedie copii, sunt foarte multumit .

10
a votat pe 07-01-2016 cu nota
Ionescu R.

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
E minunata Dna Cami, face niste lucruri extraordinare cu si pentru copii ! O recomand !

10
a votat pe 07-01-2016 cu nota
Maria

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
Coaching si dezvoltare personala? Doamna Tita, este cu siguranta experta. Cea mai buna(cel putin la nivel de Slatina) . Am cunoscut-o pe doamna Camelia, intr-o perioada in care nici nu putea sa vorbesc despre mine, despre ce ma doare, despre ce ma sufoca. Atunci am cautat omul, care sa ma ajute fara sa trebuiasca sa i spun prea multe. L-am gasit, in persoana doamnei Camelia. Am invatat tehnici de eliberare emotionala, care m-au ajutat sa eliberez toata acea tensiune care ma sufoca, de la prima sedinta si a fost prima oara cand am plans in fata unui om necunoscut. Cel mai mult ii multumesc, ca prin tehnicile de NLP, prin exercitiile facute la cabinet, am reusit sa atrag in viata mea, job-ul perfect conturat atunci. Pentru aceasta si pentru toate celelalte, multumesc. Recomand!

9
a votat pe 27-12-2014 cu nota
Violeta

Ultima vizita la cabinet: aprilie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Tita Camelia-Florina
am operata la cap de o tumoare in 2008 (fiind o persoana trecuta de 45 de ani) si f.greu am gasit.o pe doamna deoarece multe persoane se fereau de adulti care probabil au si alte,,naravuri,, dar dumneai a avut mult CURAJ. Am fost f.pesimita si cu toate sfaturile, parerile indicatiilei in toate domeniile m.a schimbat F.MULT.Eram inchisa in mine, am inceput sa mai comunic(eu vorbeam f.greu, m.a invatat sa si vorbesc) Va rog, trageti concluzia, multe le.am luat de zero si i.a fost f.greu cu mine, dar sunt aproape un om normal.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp