Cabinet individual de psihologie Tonca Carmen

Cabinet individual de psihologie Tonca Carmen

Nota 10 din 2 recomandari
400 vizite
Locatie: Bucuresti, Drumul Fermei Nr. 107, sector 4 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0744276538
Program: 12-18
  • Psiholog Tonca Carmen- psihoterapie integrativa
Procesul psihoterapeutic înseamnă stabilirea unei bune alianțe terapeutice, în prima ședință o să avem un obiectiv clar stabilit, scopuri bine alese, urmate pas cu pas de susținere, implicare, asumare, muncă, perseverență și motivație. Este ca urcușul pe un munte, mai întâi stabilești unde vrei să ajungi, de ce anume ai nevoie, când, unde vrei să călătorești. Tu hotărăști cu cine, eu îți arăt cum.

fa primul pas și stabilește o întalnire cu mine.
Motto-ul meu:

"Dacă îți asumi responsabilitatea propriei tale vieți, nu ai cum să nu ajungi la țintă!"În calitate de psihoterapeuți, avem nevoie de abilități de autocunoaștere, pentru a ne rafina și eficientiza practica psihoterapiei, să stimulăm aceste capacități necesare pentru a întâmpina suferința celorlalți. A ști cine ești în timp ce însoțești un client îți permite să pendulezi între sinele tău real și sinele clientului, să creezi o relație în care tu ghidezi și însoțești facând alegeri terapeutice profunde, vindecătoare respectând ritmul personal al clientului. Personal am lucrat la aspectele personalității, stima de sine, așteptările ca rezultat a ceea ce suntem și facem. De aceea, aduc un omagiu celor care au avut încredere în mine și mi-au împărtășit din viața lor, onorându-mă cu încredere și investind în mine și în ei înșiși. Mă simt privilegiată pentru că mi-au permis asta. Cu fiecare reușită îmi crește inima de bucurie și de recunoștință. Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Recomandari

10
a votat pe 02-01-2023 cu nota
Ioana Brates

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Tonca Carmen
Recomand cu inima și cu încredere, este atât de blândă și m- am simțit înțeleasă cu adevărat pentru prima data in viața mea!

10
a votat pe 24-11-2022 cu nota
Geta B

Ultima vizita la cabinet: august 2022
Psiholog/psihiatru recomandat: Tonca Carmen
Un terapeut eficient care m-a inteles și m-a ajutat sa scap de anxietate. În plus viața mea s-a transformat mult in bine. Mulțumesc .

Cabinet individual de psihologie Tonca Carmen
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp