Up Lift Your Spirit - 9 septembrie Mangalia

Inapoi Autor: Ioana Cunicel si Aigul Keosep

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Curs dezvoltare personală
  • Target: Adulți
  • Data: 09-09-2017
  • Locație: Bucuresti

Aigul si Ioana vin catre tine si iti propun sa participi la o zi plina cu experiente fresh ce au calitatea de a aduce lumina in viata ta! Aceasta este o invitatie la explorare si autocunoastere. Totul este interconectat, asa ca lucrul intr-un grup este benefic si aduce multe daruri pentru fiecare participant.

Vor aborda exercitii diverse si colorate prin care vom accesa starea de prezenta, joaca si miscare. Vom trece impreuna prin acest proces si vom acorda timp si spatiu corpului, mintii si sufletului in vederea unei experiente holistice.

 

Iti vei raspunde la intrebari precum :

- Ce inseamna o relatie?

- Cum ma raportez Eu la propria persoana? Dar la cei din jur?

- Care este nivelul meu de flexibilitate si adaptabilitate la experientele din viata?

- Ce pot face pentru a implini ceea ce imi doresc?

- Care sunt resursele mele din acest moment al vietii mele?

 

Investitia ta : 240 lei, include participarea la workshop, materiale de lucru, cafea/ceai/apa si crantanele. Inscrierea necesita plata unui avans de 100 lei cash catre persoana de contact sau poti primi un cont prin adresa de e-mail pentru plata online.

*Grup doar daca sunt minim 10 participanti si ocuparea locurilor se face in ordinea achitarii avansului

*avansul nu se poate returna in cazul in care nu mai poti sa participi - iti multumim pentru intelegere!

Detalii si inscrieri la 0737409203 Mariana Ghita

 

Cine sustine?

 

Aigul Keosep, psihoterapeut si consilier psihologic de orientare umanista, format in terapii scurte orientate pe solutii si resurse. Nascuta si formata la confluenta a doua culturi contrastante (Estul si Vestul ) Aigul a dezvoltat o viziune extinsa, integrativa asupra existentei. Deopotriva preocupata de ultimele descoperiri in neurostiinta dar si de intelepciunea ancenstrala, reflectata in ritualuri, ea impleteste in procesul psihoterapeutic cele doua izvoare de cunoastere intr.o maniera constienta si convergenta. Tehnicile si instrumentele terapeutice variate, reflecta personalitatea ei creativa si exploratoare de numeroase arii (arte expresive, miscare si corporalitate, tehnici contemplative ).

 

Ioana Cunicel, psihoterapeut, format in terapii scurte, colaborative orientate pe resurse si solutii, aduce in prim plan nevoia noastra de autocunoastere spre accesarea binelui in viata noastra. "Am invatat de-a-lungul timpului, prin exercitiu personal si ajutata de oameni mareti din domeniu ca cele mai importante si benefice resurse se afla in interiorul nostru; de aceea imi doresc ca fiecare om sa aiba sansa sa le descopere." Formarea ei profesionala este completata de terapia sistemica: cuplu, copil, familie si formarea in curs Psihotraumatologie si Metoda Propozitiei Intentiei, dezvoltata de prof. Franz Ruppert. In grupurile de dezvoltare personala organizate de aceasta, oamenii trec prin propriul proces, afland propriile raspunsuri intr-o maniera calda si relaxanta.

 

Te asteptam cu inima deschisa sa ne cunoastem si sa ne bucuram impreuna de experiente minuntate!

Cabinet Individual de Psihologie Vîrjoghe Ioana Mihaela

Cabinet Individual de Psihologie Vîrjoghe Ioana Mihaela

Fiecare pas făcut spre tine, merită!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp