Atelier Dezvoltare Personală pentru adolescenți

Inapoi Autor: FUN-PSI

Caracteristici eveniment:

  • Tip: Atelier/Workshop
  • Target: Adolescenți
  • Locație: Iasi

Clubul de terapie și psihoeducație FUN - PSI organizează în data de 07.03.2019 atelierul pentru adolescenti - Psihoterapie în teniși: despre o libertate senzațională!

Atelierul Psihoterapie în teniși este deschis adolescenților curajoși. Este un proces de autoexplorare în care vei descoperi senzaționalul minții tale și felul în care să utilizezi, spre binele tău, libertatea de a decide.

Ca adolescent trebuie să știi ce se întâmpla cu creierul tău. Să înțelegi riscurile asumate, uneori nerealist, să dai valoarea corectă senzaționalului și aventurii, emoțiilor, nevoii de a aparține unui grup. În această perioadă, moralitatea se poate schimba incredibil de mult, în bine sau mai puțin bine. Împreună cu noi vei învăța să îți cultivi relații armonioase cu cei din jurul tău dar, mai ales, să te simți bine în pielea ta, în perfect echilibru mental.

Părinții curajoși sunt, de asemenea, bine veniți! Pentru a înțelege ce se întâmplă cu copilul tău, pentru a comunica pe limba lui, pentru a-l ajuta să ia decizii bune, să evite riscurile și să-și găsească motivația de a se transforma într-un adult sănătos.

Atelierul începe în data de 7 martie, la ora 17, 30 și va fi organizat în 8 module săptămânale de câte trei ore. Prețul fiecărui modul este de 120 de lei, cu ultimele două module gratuit dacă se achită integral întregul curs.

Înscrie-te chiar acum, prin telefon, la numărul 0756700764 - psiholog Simona Filip, sau la numărul 0734929902- medic psihiatru primar Mihaela Gherasim.

Sunt așteptați adolescenți cu vârste între 14-18 ani.

Organizatoare și parteneră de discuții:

Mihaela Gherasim, psihoterapeut și medic specialist în Psihiatria copilului și adolescentului Simona Filip, Psiholog

Scopul atelierului: explorare creativă, socializare, emoții intense, curaj, căutarea unui sens. Taxa de participare: 120 lei Înscrieri la nr. de telefon 0734929902. Locația: FUN-PSI, str. Neculau nr.4, bl.576, sc.A, parter, Iasi

Pentru că viața merită să fie funny!

Fun-Psi - Dr. Mihaela Gherasim

Pentru ca viata merita sa fie funny!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp