Bucuria salvează copilăria- campanie strângere de fonduri pentru copii

Inapoi Autor: FUN-PSI

De când eram copil iubeam tot ce se întâmpla în casă de Crăciun. Mai ales aroma care venea din bucătărie, căci atunci se făceau cele mai bune și mai minunate mâncăruri la noi în casă. Și bradul, colindele, zăpada, ajutorul dat părinților, toate creau un timp al magiei și al bucuriei.

 

Mă doare când aflu că există copii pentru care Sărbătorile și Crăciunul pur și simplu nu există.

 

Copii care nu împodobesc bradul, nici n-o ajută pe mama cu masa, copii la care Moș Crăciun, cât o fi el de bun, nu ajunge. Copii care învață de mici că viața înseamnă greutăți și tristețe.

 

Sunt prichindeii de la marginea societății, incluși în proiectele educaționale, de sănătate și protecție de la Salvați Copiii Iași.

 

Din cauza crizei pandemice, se confruntă acum cu foamea și pierderea puținelor lucruri pe care le aveau și imposibilitatea de a merge la școală.

 

Am ales să le fiu ambasador, să le dau glas dorințelor. Împreună cu voi, oameni dragi, vreau să le arătăm că Sărbătorile înseamnă bucurie, că viața e și frumoasă, iar Moșul ajunge și la ei.

 

Vă invit să vă alăturați cu o donație pentru ca Sărbătorile și Crăciunul să existe pentru acești copii, iar bucuria le va salva copilăria.

 

Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!

Fun-Psi - Dr. Mihaela Gherasim

Pentru ca viata merita sa fie funny!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp