Psihoterapie Online

Inapoi Video Autor: FUN-PSI Club, Dr. Mihaela Gherasim

Deoarece există foarte multe cazuri în care românii de pretutindeni se găsesc în situații dificile din punct de vedere psihologic, medicul psihiatru Mihaela Gherasim, împreună cu psihoterapeutul Simona Filip, au inițiat un program de suport, consultanță și psihoterapie prin intermediul tehnologiei, online.

Multe persoane trec prin stări de anxietate sau depresie din cauza emigrației, din cauza șocului cultural, al depărtării de cei dragi sau a locului de muncă. Dacă nu sunt abordate terapeutic, aceste stări lasă urme în fiecare dintre noi, ne schimbă sau, uneori, se agravează și duc la complicații medicale.

Calitatea vieții noastre depinde de starea de sănătate mentală, de modul în care ne simțim.

Din fericire, cei mai mulți dintre noi avem acces cel puțin la un telefon dotat cu o videocameră, astfel încât nu există niciun obstacol pentru a solicita ajutor terapeutic atunci când situația o cere.

Cu atât mai mult cu cât serviciile psihologice și psihiatrice, în majoritatea țărilor europene, au costuri foarte ridicate în mediul privat și timpi de așteptare extrem de lungi, în cazul în care obținem o programare în sistemul de stat.

Serviciile noastre de psihoterapie și consult psihiatric online oferă avantajele costului foarte accesibil, al programării facile și al timpului scurt de așteptare.

Dacă simți că ceva nu este în regulă cu starea ta de spirit, dacă ai preocupări sau temeri fără un motiv aparent, dacă simți frică sau panică fără justificare rațională, nu aștepta ca situația să se agraveze!

Să știi ce se întâmplă cu tine și să faci ceva pentru sănătatea ta psihică este foarte important, îți poate readuce fericirea!

Alege să faci o schimbare benefică în viața ta și contactează-ne chiar acum!

https://funpsiclub.ro/terapie-online/

https://www.youtube.com/watch?v=4zfaj9rwawY

Fun-Psi - Dr. Mihaela Gherasim

Pentru ca viata merita sa fie funny!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp