Cabinet psihologie Pilici Carmen Mihaela

Nota 10 din 3 recomandari
8266 vizite
Locatie: Constanta, jud Constanta, B-dul Tomis, nr. 141
Telefon: 0723372716
  • Psiholog Psihoterapeut Pilici Carmen Mihaela
In acest cabinet de psihologie se ofera servicii de consiliere, terapie de familie si cuplu,se lucreaza cu copiii, cu adolescentii, cu dependenta de alcool si alte tipuri de dependenta, se consiliaza problemele de disfunctie sexuala, se lucreaza pe pierdere, divort si alte situatii de criza psihologica care pot interveni in viata unei familii.

Ca psihoterapeut de familie si cuplu, lucrez cu cauzele si efectele problemei asupra familiei, ca sistem. Prin evidentierea acestor aspecte, familia isi descopera propriile resurse cu care poate readuce echilibrul in relatiile dintre membrii familiei, dintre acestia si restul sistemului.
Intr-o relatie sunt doua persoane si fiecare dintre noi crede despre el ca este personajul pozitiv, iar celalalt produce esecul.
Ar fi bine sa incepem sa privim calitatile celor care ne inconjoara si sa lasam reprosurile la o parte.Acestea din urma nu fac decat sa mareasca tensiunea, furia,durerea,tristetea si dezamagirea...
De fapt, in spatele acestor emotii, sta nevoia de a fi iubiti, protejati, intelesi, sta nevoia noastra de atasament...
Va astept cu drag sa descoperim impreuna aceste lucruri!

Recomandari

10
a votat pe 03-02-2017 cu nota
Raluca

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2016
Psiholog/psihiatru recomandat: Pilici Carmen Mihaela
Cel mai bun psiholog din oras!!

10
a votat pe 03-09-2014 cu nota
mihaila cristiana

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Pilici Carmen Mihaela
Ii multumesc din suflet ca exista, ca am descoperit-o si ca ma ajuta sa-mi depasesc anxietatea care ma chinuia de multi ani

10
a votat pe 24-09-2012 cu nota
Carmen

Ultima vizita la cabinet: septembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Pilici Carmen Mihaela
Este o doamna a sufletului in adevaratul sens al cuvantului. Am inceput sedintele cu dansa deoarece nu am putut gestiona pirderea mamei in urma unui cancer agresiv, si am sfarsit prin a fi aproape prietene(de altfel terapeutul are acest rol).Nu exista bariere pe care sa nu le poata observa inaintea ta si te redirectioneaza atat de usor catre calea neteda,aproape fara sa iti dai seama.Pur si simplu te trezesti ca iti e bine!!!Daca la inceputul anului trecut mergeam la un interval de doua saptamani la sedinte, dupa jumatate de an am inceput sa merg lunar si apoi trimestrial. Problema mea nu era doar pierderea mamei ci si atacuri de panica, fobii de boala si probleme familiale.Acum imi sprijin familia cu sfaturi dar continui sa merg lunar la sedinta pt ca se apropie iarna si incep depresiile sezoniere.

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp