Delia Mina - Cabinet individual de psihoterapie

Nota 10 din 1 recomandari
4704 vizite
Locatie: Bucuresti, Str. Nicolae Constantinescu Nr. 13 [Arată în Google Maps]
Telefon: 0724510687
Website: www.psihoterapeutmina.ro
Credinta cu care pornesc in fiecare proces psihoterapeutic este ca a te cunoaste interior deschide camere, drumuri noi prin care iti poti trai viata la adevaratul ei potential. Nu ma pot separa niciodata definitiv intre mine omul si mine terapeutul si acest lucru se datoreaza faptului ca psihologia a fost o constanta a vietii mele inca din primele momente in care incepeam sa inteleg lumea in care traiam. Intr-o societate cu o coeziune din ce in ce mai mica, intotdeauna mi-am dorit ca cei de langa mine  (prieteni, client, familie) sa simta angajamentul meu uman fata de ei, iar expresia in plan profesional sa se traduca prin profesionalism.

Am dulba specializare (formare in Psihoterapii Cognitiv – Comportamentale si Psihoterapie Psihanalitica) recunoscand natura complexa a omului si dorind sa fac un efort real in intelegerea acestuia. Relatia client-psihoterapeut are un character special ce implica un grad ridicat de responsabilitate si un efort sustinut de intelegere a celuilalt venit din partea psihologului. In cazul terapiei, umanitatea din noi nu poate sa fie gandita separat de responsabilitate si de onestitate. Avand o putere de munca semnificativa, recunoscuta in fiecare proiect demarat, intotdeauna mi-am dorit sa ofer o relatie satisfacatoare si corecta.

Cu o viata proiectata a fi tot timpul in proximitatea psihoterapiei nu am neglijat niciodata importanta cercetarii si nici comunicarea cu cei ce imi sunt colegi. Anii de studiu in domeniul psihologiei, conferintele pe teme legate de psihoterapie si practica in acest doemniu m-au format si au adus un plus talentului natural cu care am fost inzestrata sa ii ajut pe cei aflati in dificultate. Am invatat astfel ca puterea si increderea sunt intotdeauna in noi si ca uneori nu vedem lumina din interior pentru a lumina drumul in viata. De aceea lucrez cu daruire alaturi de cleintii mei pentru a-si extinde prorpiile puteri si pentru a-i ajuta sa faca schimbarile dorite in viata lor.

Cu drag,
Psihoterapeut Delia Mina

Recomandari

10
a votat pe 26-12-2012 cu nota
Loredana P.

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Delia Mina
Daca doriti un psiholog bun va recomand cu cea mai mare incredere pe Dna. Mina. Este foarte pregatita in domeniu, este tanara, este o persoana calda, clama, asculta, intelege si ajuta cu multa daruire.... m-a ajutat sa ies din depresie cand nu mai vedeam nicio cale de iesire.Puteti sa o contactati cu incredere!

Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp